OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya arkadaşlar mail atmayı bırakalım bence Gabe paylaşacak diye korkuyorum mailleri asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sana baklava gönderceeez diye mail atan bi grup insan. baklavanın hiç gelmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 güzel bi fikir çıktı çıktı yoksa iade direkt. bağış isteyen, gift isteyen ayrı yapar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 karısıtıro bozmayın mevzuyu. baklava oaluyosa baklava yoksa iade evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kickstarter yapalım zorla sokarız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bana 200 dolar gidis donus ucak biletini alin elden teslim edeyim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 elden teslim edecek adam var. valve binasına 8km mesafede oturuo. önemli olan valve ın "tmm olur öyle" demesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 DoruK said: bana 200 dolar gidis donus ucak biletini alin elden teslim edeyim dsfsdkabul alın bu adama bileti ne kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Aynen plani bozmayalim, orman, su icin göndermedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Fistan said: DoruK said: bana 200 dolar gidis donus ucak biletini alin elden teslim edeyim dsfsdkabul alın bu adama bileti ne kasıyoruz abi, valve binasına 8km de oturan arkadaşım var. adamı ve gaben i cc ye koyup valve frontdesk e mail attım. o çocuk da ms de çalışıo işte. onu güvenilir bulup "ok getirsin" derlerse sorunumuz yok zaten. tabii orada gece 1 fln galiba şu an. bi cevap gelsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya elden götürcekse maile gerek yok kapıyı zorlasın kırsın girsin ne maili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya adam "valve da tanıdık yok içeri bırakmazlar. kapıya bırakabilirim ama onu da direk çöpe atarlar. burada tanımadığın kişiden gelen yiyecek ile ilgili böyle bir tavır var" dedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kaç kere baklava götürmüş valve a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 mahmut konfeksiyon mu abi bu neler diyosunuzasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bi o baklavanın tadına baksalar aslında onlar bize mail atacak bi daha yollasanıza diye sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Fistan said: kaç kere baklava götürmüş valve a abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklava yalan olursa imama ekran kartı alalım, adam 50 kişiye tek tek parasını geri yollayacam dedi sırf bu bile yeterli bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 türgev'e bağışlayabilirsiniz; Bağış Yurtlarımız bünyesinde okutulan yetim, öksüz ve kimsesiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim masraflarını karşılayarak katkıda bulunabilirsiniz. Albaraka Türk Fatih Şubesi TR47 0020 3000 0168 4827 0000 01 Zekat Bizler; TÜRGEV olarak verdiğimiz eğitim bursları ile ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin eğitimlerine destek veriyoruz. Sizler de verdiğiniz zekatlarla öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Albarakatürk Fatih Şubesi TR680020300001684827000011 http://www.turgev.org/bagis/zekat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arcane said: bi o baklavanın tadına baksalar aslında onlar bize mail atacak bi daha yollasanıza diye sdfsd.bence de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bingildak said: mahmut konfeksiyon mu abi bu neler diyosunuzasdasd sdakljdklasjd işte mahmut konf olmadığı için kabul gelirse yollatıcas baklavayı. gerçi adamın arabasına sığar dimi 2k usd lik baklava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklavanın alınacağı yer adrese servis yapsa daha iyi değil mi daha güvenilir olur. normalde servisleri yoksa bile o büyüklükte bir sipariş için değişiklik yaparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ha o kısmı ben de anlamadım gerçi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahaha patlarsa geri yollama öyle yap böyle yap diye eyyorlayanların hepsi 1-2 lira göndermiş müdür gibi birde karar ve yol planı çiziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 calvaria said: baklava yalan olursa imama ekran kartı alalım, adam 50 kişiye tek tek parasını geri yollayacam dedi sırf bu bile yeterli bir sebep. lan nolcak yarım saatlik iş, adamın cebinden 5 kuruş para çıkmadı. kendi attığı 20lik harici. eftye masraf yok finansbankta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kim la bu gaben kaç gündür bik bik konusuyonuz.gondErin gitsin baklavayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar