applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yasak cunku 50 lira fazla verip kazıklanmak gerek. Bak tekrar diyorum ben VPN ile 90 tl verdim FIFA'ya aral 170e satıyordu DnR'da Sitesinde falan. daha yeni 153'e düşmüş. ARal 100e sattı da biz 90a almak için mi cabaladık. Nerdeyse 2 katı fiyatını ödemeye bu kadar meraklı olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 origin uzerinden digital game gifting yok. steamde game gifting ile ilgili de gergenin uzun bir yazısı vardı ne ne zaman nereye giftlenebilir seklinde ona bakın. Ben size satın almayın mı diyorum. Al istedigini yap zaten o firma umursarsa cezasını verir. Ama bu konuda steam e arala "yetkili mercilere" bir baskı/basvuru yapılacaksa bu dogru bir savunma metodu degil. bunu soyluyorum. artık 10 mesaj oldu anlayın ya. Aynı sekilde steamde cıkıp "korsanlarız ama" diyip communityden banlanan adamlara donmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 gerge dedin otomatik olarak kaybettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow said: origin uzerinden digital game gifting yok. steamde game gifting ile ilgili de gergenin uzun bir yazısı vardı ne ne zaman nereye giftlenebilir seklinde ona bakın. Ben size satın almayın mı diyorum. Al istedigini yap zaten o firma umursarsa cezasını verir. Ama bu konuda steam e arala "yetkili mercilere" bir baskı/basvuru yapılacaksa bu dogru bir savunma metodu degil. bunu soyluyorum. artık 10 mesaj oldu anlayın ya. Aynı sekilde steamde cıkıp "korsanlarız ama" diyip communityden banlanan adamlara donmeyin. şimdi anladın mı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 steam üzerinden trade'le oyun almak yasak değil, cezası da yok. isteyen yüksek fiyat versin, ben tf2 key'i karşılığı ruslardan satın almaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lutfen bir rusya vpn i bulup rusyadan oyunu direk satın alır mısın? bakalım steam aynı sekilde dusunecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Var tek tuk aldigim oyunlar birsey olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 baya boyle banlanan account var yakalanmamıs olman bayagı sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Dedigim gibi 1k oyundan 3-4 tane flndir sanirim gerci ben key aktif ettim vpn ile o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow said: lutfen bir rusya vpn i bulup rusyadan oyunu direk satın alır mısın? bakalım steam aynı sekilde dusunecek mi? tekrar yazıyorum steam üzerinden tf2 key'iyle trade yapmak yasak değil. O zaman steam üzerinden trade yapmak da yasak olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 key aktive etmek degil onda vpn de gerekmiyor oyun turkiyeye locklu degilse. steami rusyaya baglayıp oyun fiyatları rusya birimi gozukurken steam "interface" inden satın almaktan bahsediyorum. ben 7/24 vpn kullandıgım ve 3 4 bolge arasında degistirdigim icin(baglantı hızı muhabbeti) cok baktım vpn ile oyuna girmek yasak mıdır diye. her topic su mesajla sonlanıyor. vpn ile oyunlara girmek yasak degildir ama vpn ile sizin regionınızdan "ucuz" fiyatlar sunan oyunları steam uzerinden satın almanız yasaktır. bunu yapan accountlar yakalandıgı durumda banlanır. ya cok guveniyosan tradele alma diyorum gir vpn le baglanıp direk steam uzerinden satın al niye trade kasıyosunki? vpn ile girmek daha kolay. paypal de calısıyo zatne mis gibi oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 tekrar yazıyorum, steam üzerinden gift'leri tf2 key'i karşılığı almak yasak değil. Bunun için vpn'e de ihtiyaç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Naaptınız beyler kurtardınız mı memleketi bu sefer hem de oyun konusunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/ section 2e said: You are entitled to use the Software for your own use, but you are not entitled to: (i) sell, grant a security interest in or transfer reproductions of the Software to other parties in any way, nor to rent, lease or license the Software to others without the prior written consent of Valve; (ii) host or provide matchmaking services for the Software or emulate or redirect the communication protocols used by Valve in any network feature of the Software, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the Software, use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks, without the prior written consent of Valve; or (iii) exploit the Software or any of its parts for any commercial purpose. Bu arada TOS'da nerde diyenlere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Steam ToS'dan bahseden olmadi ama, okumak zor sey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Steam'in kendi trade işlevini oyun gift'lerini tf2 key'i karşılığında takas için kullanmak serbest. Bu senin düşündüğün gibi exploit yani istismar değil. Yoksa gift trade'i yasak olurdu, gift trade'i serbest olduğuna göre gift karşılığında bir şeyler verip takas yapmak serbest. artık daha basit anlatamam herhalde, üçüncü defa yazınca anlamış olacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bizim konustugumuz sey meksikadan vpn ile oyun satın almak. bu da yukardaki regulasyona girer lutfen sus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Steam'de giriyor, Origin'de girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bizim konuştuğumuz şey diye bir konsept yok, bu forum açık ben de konu hakkında bir mesaj attım. Sen o mesajı anlamadan üstüne yok vpn kullan da banlan gör gününü gibi abuk subuk bir mesaj yazdın. Ben de derdimi anlatmaya çalışıyorum sana ısrarla. Yok öyle istemediğin şeyler yazınca sus demek, sen buranın ağası mısın. Terbiyeni takın. Steam trade kullanın; key karşılığı oyunları daha ucuza alın, hem yasal hem de enayi gibi fazla para vermemiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 vpn ile oyun almaktan bahsederken araya girip "trade ile oyun alıyorum ucuz" dedin. vpn ile almak yasak bi de vpn ile almayı dene istersen dedim "trade ile almak yasak degilse obur turlu de degildir" dedin. yasak oldugunu ToS ile gosterdim. Hala konusuyorsun. sus iste evet ben agasıyım buranın. http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/%23section11#section11 section 11 said: You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you: - Attempt to use EA Software on or through any service that is not controlled or authorized by Electronic Arts. Any such use is at your own risk and may subject you to additional or different terms. EA takes no responsibility for your use of EA Software on or through any service that is not controlled by Electronic Arts. oldu mu origindekini de buldum sizin icin iciniz rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 araya girmek diye bir şey yok, forum diyalogdan oluşmuyor. Burada bahsi geçen aral ithalatın yüksek fiyat politikasının steam'e yansıması. Bunu da yasal olarak steam üzerinden tf2 key'i karşılığı oyun alarak aşabilirsiniz. Sen benim dediğime cevap vermek zorunda değilsin, ama kraldan çok kralcılık öyle bir ruhuna işlemiş ki kendini kaybedip atladın vpn vs diye. 3 kere yazdım anca anladın, sonra da baktın saçmalamışsın sus diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 O paragrafta VPN'le ilgili birsey yazmiyor, element uydurmusun bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Non-Steam olarak FIFA 15'i steam üzerinden çalıştırmak da bu paragrafın kapsaımına giriyor sanırım sdafa hatta vpn'den daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 2 mesaj yukarda origin'in ToS unu koymamıs olsaydım komik olabilirdi. ingilizcesi yetmeyen falan olur. vpn ile origin e baglanmak bile EA oyle isterse violation of ToS. satın almayı falan gectim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow patlat bi torrent rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar