Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

origin uzerinden digital game gifting yok.

steamde game gifting ile ilgili de gergenin uzun bir yazısı vardı ne ne zaman nereye giftlenebilir seklinde ona bakın.

Ben size satın almayın mı diyorum. Al istedigini yap zaten o firma umursarsa cezasını verir. Ama bu konuda steam e arala "yetkili mercilere" bir baskı/basvuru yapılacaksa bu dogru bir savunma metodu degil. bunu soyluyorum. artık 10 mesaj oldu anlayın ya. Aynı sekilde steamde cıkıp "korsanlarız ama" diyip communityden banlanan adamlara donmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

origin uzerinden digital game gifting yok.

steamde game gifting ile ilgili de gergenin uzun bir yazısı vardı ne ne zaman nereye giftlenebilir seklinde ona bakın.

Ben size satın almayın mı diyorum. Al istedigini yap zaten o firma umursarsa cezasını verir. Ama bu konuda steam e arala "yetkili mercilere" bir baskı/basvuru yapılacaksa bu dogru bir savunma metodu degil. bunu soyluyorum. artık 10 mesaj oldu anlayın ya. Aynı sekilde steamde cıkıp "korsanlarız ama" diyip communityden banlanan adamlara donmeyin.

şimdi anladın mı beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

key aktive etmek degil onda vpn de gerekmiyor oyun turkiyeye locklu degilse. steami rusyaya baglayıp oyun fiyatları rusya birimi gozukurken steam "interface" inden satın almaktan bahsediyorum.

ben 7/24 vpn kullandıgım ve 3 4 bolge arasında degistirdigim icin(baglantı hızı muhabbeti) cok baktım vpn ile oyuna girmek yasak mıdır diye. her topic su mesajla sonlanıyor. vpn ile oyunlara girmek yasak degildir ama vpn ile sizin regionınızdan "ucuz" fiyatlar sunan oyunları steam uzerinden satın almanız yasaktır. bunu yapan accountlar yakalandıgı durumda banlanır.

ya cok guveniyosan tradele alma diyorum gir vpn le baglanıp direk steam uzerinden satın al niye trade kasıyosunki? vpn ile girmek daha kolay. paypal de calısıyo zatne mis gibi oralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/

section 2e
said:
You are entitled to use the Software for your own use, but you are not entitled to: (i) sell, grant a security interest in or transfer reproductions of the Software to other parties in any way, nor to rent, lease or license the Software to others without the prior written consent of Valve; (ii) host or provide matchmaking services for the Software or emulate or redirect the communication protocols used by Valve in any network feature of the Software, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the Software, use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks, without the prior written consent of Valve; or (iii) exploit the Software or any of its parts for any commercial purpose.

Bu arada TOS'da nerde diyenlere gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Steam'in kendi trade işlevini oyun gift'lerini tf2 key'i karşılığında takas için kullanmak serbest.
Bu senin düşündüğün gibi exploit yani istismar değil. Yoksa gift trade'i yasak olurdu, gift trade'i serbest olduğuna göre gift karşılığında bir şeyler verip takas yapmak serbest.

artık daha basit anlatamam herhalde, üçüncü defa yazınca anlamış olacağını umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim konuştuğumuz şey diye bir konsept yok, bu forum açık ben de konu hakkında bir mesaj attım. Sen o mesajı anlamadan üstüne yok vpn kullan da banlan gör gününü gibi abuk subuk bir mesaj yazdın. Ben de derdimi anlatmaya çalışıyorum sana ısrarla.

Yok öyle istemediğin şeyler yazınca sus demek, sen buranın ağası mısın. Terbiyeni takın.

Steam trade kullanın; key karşılığı oyunları daha ucuza alın, hem yasal hem de enayi gibi fazla para vermemiş olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

vpn ile oyun almaktan bahsederken araya girip "trade ile oyun alıyorum ucuz" dedin. vpn ile almak yasak bi de vpn ile almayı dene istersen dedim "trade ile almak yasak degilse obur turlu de degildir" dedin. yasak oldugunu ToS ile gosterdim. Hala konusuyorsun. sus iste evet ben agasıyım buranın.

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/%23section11#section11

section 11
said:

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

- Attempt to use EA Software on or through any service that is not controlled or authorized by Electronic Arts. Any such use is at your own risk and may subject you to additional or different terms. EA takes no responsibility for your use of EA Software on or through any service that is not controlled by Electronic Arts.

oldu mu origindekini de buldum sizin icin iciniz rahatlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

araya girmek diye bir şey yok, forum diyalogdan oluşmuyor. Burada bahsi geçen aral ithalatın yüksek fiyat politikasının steam'e yansıması. Bunu da yasal olarak steam üzerinden tf2 key'i karşılığı oyun alarak aşabilirsiniz.

Sen benim dediğime cevap vermek zorunda değilsin, ama kraldan çok kralcılık öyle bir ruhuna işlemiş ki kendini kaybedip atladın vpn vs diye. 3 kere yazdım anca anladın, sonra da baktın saçmalamışsın sus diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...