Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

madcow said:

applev0dka said:

madcow said:

meksika fifa ornegi bu arada direk yanlıs. eula ya gore yasak. illegal bisey almakla region degisiminden 50 dolar olan seyin 75 dolar olması farklı.

yurt dışından iphone ps4 falan getirmedin mi hiç ?
alakası yok ikisinin. ikisinin de kanunları farklı. mesela oyunları fiziksel olarak trade edebiliyosun pste ama digital aldıgın oyunu trade edemiyorsun. sadece o firmanın senin bu yaptıgını ne kadar umursadıgı ile alakalı. eu bolgesinde iken amerikaya vpn ile baglanıp dolar uzerinden oyun satın alırsan ve steam bunu farkederse banlanıyosun mesela. rusyadan alınan ve gift edilen sey ile aynı sey de degil bu.

yoksa zaten neden vpn ile baglanmak zorunda ya da oranın kredi kartına sahip olmak zorunda olasın bu alısverisler icin(nuveem vs.)

amerikadan aldığın iphone'u kırdırıp kullanmak yasal mı yani
Sosyal ağlarda paylaş

aral'ı savunmak la alakası yok. savundugunuz seyi dogru savunun. ben bunu meksikadan vpn ve paypalla alıyorum yanlıs bir savunma sekli cunku yasal degil. biz dolar bolgesiyken bu alet 50 dolardı simdi 75 dolar bu nası is dogru savunma.

suan oyunları meksikadan falan alabilmenizi saglayan sey o firmanın bunun ile ilgilenmemesi. accountunuz banlanmasa bile bunu yasaklayabilirler gayet kolay yolları var. onceden hindistandan alınabiliyodu mesela simcityi oyle alanlar vardı. cok ses getirdi hop kaldırdılar. almaya calısınca euroya donuyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten kimse meraklı değil vpn ile ıvırla zıvırla uğraşmaya.
Steam olduğu gibi kalsa bile çatır çatır almaya devam edecektik, önümüzde 2 büyük indirim var burda yine sayfa sayfa steam sale konusulacak.

Ama işte adamlar bize ayak üstü vurgun yapmaya çalışınca alternatif yollar da aranıyor doğal olarak.

Bir gece önce 75 TL olan şeyin ertesi gece 170 tl olmasını ama legal olan bu diye savunup alacaksak bitmişiz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunup al demiyorumki. karsı cık ama dogru karsı cık. Ben kacak benzin kullanıyorum bu nası fiyat demek biraz komik olmuyor mu?

"ya nolcak tatile gittim dersin" den "TOS ve EULA'da nerde ha ha" seviyesine geldigimize gore konuyu uzatmanın bi alemi yok.

istediginize inanmaya devam edin. bi de lutfen steamde rusya vpn ile baglanı oyun falan alın da accountlar bi ucsun.

hadi kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

allahtan mode-z var.

Mode-z var ama kafa calismiyor.

Milyar dolarlik sirketlerin yasal denetim eksikliginden dolayi aliciyi soguslemek icin zorla imzalattirdigi anlasmalari -acip okumadan- burada cinayet davasindaki masum muvekkilini savunan avukat tribine girerek savunsan da argumanlarinin bes para etmedigini sana anlatmaya davul, zurna kafi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...