Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kanuni said: abi zaten aral 85 e satsa steam 83 e sanki gene millet steamden almayacak. 1-2 dolarin hesabini yapiyor millet goruyorum forumda :D e normali bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kanuni said: abi zaten aral 85 e satsa steam 83 e sanki gene millet steamden almayacak. 1-2 dolarin hesabini yapiyor millet goruyorum forumda :D aral 83'e, steam 85'e satsa bile normal olanı steamden almak olur. daha pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 e tamam iste birde o var. yani ne olursa olsun araldan almayacak millet. hem fiyat hem koleksiyon hem community. ucuz olsada almayacaksin pahali olsada.. ne zor su sirketin durumu :D korsani var, steami var, community var, kolleksiyon adina sanal ortam var. iyi ayaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aral in allah belasini versin. Diablo 3 ciktiginda diablo 2 20 tl den 50 tl ye cikardilar lan. kafaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow said: applev0dka said: madcow said: meksika fifa ornegi bu arada direk yanlıs. eula ya gore yasak. illegal bisey almakla region degisiminden 50 dolar olan seyin 75 dolar olması farklı. yurt dışından iphone ps4 falan getirmedin mi hiç ?alakası yok ikisinin. ikisinin de kanunları farklı. mesela oyunları fiziksel olarak trade edebiliyosun pste ama digital aldıgın oyunu trade edemiyorsun. sadece o firmanın senin bu yaptıgını ne kadar umursadıgı ile alakalı. eu bolgesinde iken amerikaya vpn ile baglanıp dolar uzerinden oyun satın alırsan ve steam bunu farkederse banlanıyosun mesela. rusyadan alınan ve gift edilen sey ile aynı sey de degil bu. yoksa zaten neden vpn ile baglanmak zorunda ya da oranın kredi kartına sahip olmak zorunda olasın bu alısverisler icin(nuveem vs.) amerikadan aldığın iphone'u kırdırıp kullanmak yasal mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 3 yıl önce korsan ürün satmış bir firmayı korsana karşı ayakta kalmaya çalışan mağdur olarak göstermek de sağlam maharet ister. Aral batsın, ya da hiç var olmasın, bana ne yahu aral'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aralın 70 tlye sattığı oyunun kar koyulmamış hali 43 tl falan. vergiler dahil bu 43e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 eger burda durup vpnden iphone alıp "vergileri" atlatıp pasaporta falan isletmeden calıstırabiliyosan yaptıgın sey yasal degil. ayrıca hala soyluyorum fiziksel esya ile digital esyaların kanunları birbirinden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aynen ya aral ne.. ne dertmis arkadas. cozumunu bilmeyen dusunsun. ruscusu , brezilyalisi, steam turkiyesi.. var da var artik. steam tr de pahalimi bu dingolar yuzunden basin gecin diger storelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aral da kapatsın herşeyi digital satışa gecsin abi yoksa batsın yok olsun. ARal'ı savunacak kadar ne yaşadınız merak ediyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Ne yasa sevici vermis arkadas, bi kurallara karsi gelin acilin rahatlayin soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 turkceyi unutabilsem, bunyeden komple silicem ulkeyide beceremedim :( aral ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aral'ı savunmak la alakası yok. savundugunuz seyi dogru savunun. ben bunu meksikadan vpn ve paypalla alıyorum yanlıs bir savunma sekli cunku yasal degil. biz dolar bolgesiyken bu alet 50 dolardı simdi 75 dolar bu nası is dogru savunma. suan oyunları meksikadan falan alabilmenizi saglayan sey o firmanın bunun ile ilgilenmemesi. accountunuz banlanmasa bile bunu yasaklayabilirler gayet kolay yolları var. onceden hindistandan alınabiliyodu mesela simcityi oyle alanlar vardı. cok ses getirdi hop kaldırdılar. almaya calısınca euroya donuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 abi zaten kimse meraklı değil vpn ile ıvırla zıvırla uğraşmaya. Steam olduğu gibi kalsa bile çatır çatır almaya devam edecektik, önümüzde 2 büyük indirim var burda yine sayfa sayfa steam sale konusulacak. Ama işte adamlar bize ayak üstü vurgun yapmaya çalışınca alternatif yollar da aranıyor doğal olarak. Bir gece önce 75 TL olan şeyin ertesi gece 170 tl olmasını ama legal olan bu diye savunup alacaksak bitmişiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Origin ToS'u, EULA'yi ac oku, getir goster nerede yasal degil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Savunup al demiyorumki. karsı cık ama dogru karsı cık. Ben kacak benzin kullanıyorum bu nası fiyat demek biraz komik olmuyor mu? "ya nolcak tatile gittim dersin" den "TOS ve EULA'da nerde ha ha" seviyesine geldigimize gore konuyu uzatmanın bi alemi yok. istediginize inanmaya devam edin. bi de lutfen steamde rusya vpn ile baglanı oyun falan alın da accountlar bi ucsun. hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 semt pazarında 2 liraya domates varken bebekten 15 liraya almaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aluriel said: aralın 70 tlye sattığı oyunun kar koyulmamış hali 43 tl falan. vergiler dahil bu 43e boyleyse normal bu. 1.6 giderleri falan da dusecek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Ben de bosluk koymak istedim, satirlar arasi ki, savundugum sacmaliklar daha dolu gozuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 of buralar argumandan ısıl ısıl oldu. zeka seviyesinin yuksekligi oksijensizlige sebep olmus belliki. size hayatta basarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 said: Off hepiniz aptalsunuz bi ben zekiyim rerororororo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 allahtan mode-z var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Rerore said: hem fakiriz diyip de hem de full sistem pc almak mantıklı değil bazı zevklerdne ödün vermen lazım hırsızlık yapmayacaksan of pls. kahvehane argümanların var mı daha ? paylaşsana lütfen çok açım böyle low tier şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 vpn'le bağlanmaya gerek yok ki, adam sana gift yollar sen de paypal. Ee bu da mı yasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 madcow said: allahtan mode-z var. Mode-z var ama kafa calismiyor. Milyar dolarlik sirketlerin yasal denetim eksikliginden dolayi aliciyi soguslemek icin zorla imzalattirdigi anlasmalari -acip okumadan- burada cinayet davasindaki masum muvekkilini savunan avukat tribine girerek savunsan da argumanlarinin bes para etmedigini sana anlatmaya davul, zurna kafi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar