Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

nıye ezemiyor mus? bal gibi de ezer. acaba el altından spot a kactan oyun suruyorlar?

D&R Aral a kazan kaldırıp oyun reyonunu mu kaldıracakmış aral baska yerde fiyat kırarsa? Yemesinler bizi.

memleketin vergisini, pahalı lojistigini, raf kiralarını, kayıt dışına çıkamadığınızda uçan maliyetlerini bilmeyen, fiyatların yukseldiğini bilmeyen insanlar değiliz. Ama 15 dolara distributore gelen oyunun 125 dolara satılmasını hiç bir vergi ve maliyetle anlatamazlar bana. bu laçkası çıkmış rezil ulkede bile bir seyin parasını 10 katına cıkarabilecek maliyet ve vergi yok.

madem oyle mudahale etmesinler dijital markete. alan D&R dan alsın. almak isteyen de steam den alsın. neden fiyatlara mudahale cekip duruyorlar o zaman? ben kutulu oyun almıyorum yıllardır, banane D&R ın haracından? steam den ben kar almıyorum diyorlarsa o zaman bir seyler dusunecekler.

Aral madem muzdarip bundan, kutulu satışlarının yanında kursun bir dijital market. Raf derdi yok, lojistik yok. hatta dijital download vermesine bile gerek yok, cd key satsın ona bile razıyız. Makul fiyatta satış yapan distributor vardı da biz mi almadık? manyak mıyım ben elin amerikalısına para vereyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

nıye ezemiyor mus? bal gibi de ezer. acaba el altından spot a kactan oyun suruyorlar?

D&R Aral a kazan kaldırıp oyun reyonunu mu kaldıracakmış aral baska yerde fiyat kırarsa? Yemesinler bizi.

memleketin vergisini, pahalı lojistigini, raf kiralarını, kayıt dışına çıkamadığınızda uçan maliyetlerini bilmeyen, fiyatların yukseldiğini bilmeyen insanlar değiliz. Ama 15 dolara distributore gelen oyunun 125 dolara satılmasını hiç bir vergi ve maliyetle anlatamazlar bana. bu laçkası çıkmış rezil ulkede bile bir seyin parasını 10 katına cıkarabilecek maliyet ve vergi yok.

madem oyle mudahale etmesinler dijital markete. alan D&R dan alsın. almak isteyen de steam den alsın. neden fiyatlara mudahale cekip duruyorlar o zaman? ben kutulu oyun almıyorum yıllardır, banane D&R ın haracından? steam den ben kar almıyorum diyorlarsa o zaman bir seyler dusunecekler.

Aral madem muzdarip bundan, kutulu satışlarının yanında kursun bir dijital market. Raf derdi yok, lojistik yok. hatta dijital download vermesine bile gerek yok, cd key satsın ona bile razıyız. Makul fiyatta satış yapan distributor vardı da biz mi almadık? manyak mıyım ben elin amerikalısına para vereyim?

kaç oyun satılıyor ki
5-10 dolar karla şirket dönsün

dijital de ise steam den daha mu ucuza satacak ki girsin öle bir işe
sonra zaten amerikadan geliyor oyun, tr ye herhangi bir şekilde para kazandırman mümkün değil
Sosyal ağlarda paylaş

Ever bu 1500uncu olayda arala sikayet edelim! Kesin diz cokup tovbe edip fiyatlari indirirler!

Ayakta adammi uyutuyorlar ya, yok dr cok komisyon koyuyormus da ondanmis, ABD de walmart veya gamestop, avrupada media markt filan bedavayami rafa koyuyor oyunlari? Avrupada VAT yokmu cogu ulkede? Fiyatlari ona gore ayarliyor adamlar iste. Oyun fiyatlari disarda standart turkiyenin aksine, ayni oyunun pc versiyonu ayri ps3 versiyonu ayri ps4 versiyonu ayri fiyatlandirilmiyor, hele ps4 oyunlarini "kekolar zengin daha fazla odesinler" diye iyice fahis fiyatlara satiyor. Hani oyle birde anlatiyorlarki sanki oyunlari distrubutorden degilde amazondan alip satiyorlar.

Destiny en guzel ornek iste, 49dolrlik oyunu %100 uzeri fiyat artisi ile sirf hype var diye piyasaya kakalamaya calistilar, ayni ahlaksizligi starcarft 2 dede yapmislardi, standart edition fiyati CE ile yarisiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

http://shiftdelete.net/the-last-of-usin-turkiye-satis-rakami-46541

iyi de aral ın oyun'a teşvik için bütçe ayırması demek
oyun fiyatlarını daha da arttırması demek olur

para toplayalım stok maliyetleri için 500bin lira faizsiz kredi verelim
oyun sattıkça geri ödesinler bize
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayı anlatamıyorum

10 liralık şeyi 100 liraya satması
12 ay boyunca ödeyeceği maaş yüzünden

1000 oyunda değil de
10000 oyun satarsa daha çok kazanır o zaman fiyatları niye yüksek tutuyor hayvan gibi kar ediyor dersin

bim daha ucuz daha çok satıyor
migors daha pahalı bime göre daha az satıyor
Sosyal ağlarda paylaş

sonra korsan oyunun hırsızlık olduğunu idrak edenlerin %30 filan olduğu ülkede adamlar orijinal oyun satmak gibi bir çılgınlık yapıyor, her türlü kazığı sokabilirler bence

bir forumlarda aratın insanlar nası savunuyorlar
ama biz amerigalılar kadar zengin değiliz
amerigaya para mı kazandırıyım orijinal oyun alarak vs.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden nedir
ben de oynadım korsan oyun
torrent film indirdim
office i vindowsu sağdan dolsa serial le kullandım

ama hırsızlık yani

şu an ne tvye düşmemiş film izliyorum ne de korsan oyun oynuyorum
paraya kıyıp da oyun almak mantıklı gelmiyor canım da istemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Korsan oyun oynamayi oldukca normal buluyorum.

Cogu zaman oyunlar, ozellikle SP oyunlar, para hakedicek kalitede yapimlar olmuyorlar. Hakediyorlarsa zaten ilaclisini oynadiktan sonra normalini satin alabiliyorsunuz.

MP oynamak istediginiz oyunlari zaten asagi yukari her zaman orjinal satin almak zorundasiniz.

Bu D'Aral'in one surdugu fiyatlarsa sacmaligin daniskasi, agir kampanya olmadigi surece elimi surmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...