WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Xaenin said: WoodsOfYpres said: 44 Levelim, vocation tonic aldim 2 tane labor biriktiriyorum şimdi 5000 olunca direk vocation basıp exp kasmak istiyorum, en efektif yol nedir bunun için? Tailoring, Metalwork ya da Leatherworking kasacaksan sleeve yap. 1 tane moonlight archeum dust istiyor tanesi, evenstone ile kırınca dustı geri veriyor. Blue salt wedge ve evenstone tek giderin yani. Kasmıcam ama questten aşırı baydım 45 oldum hala bow veren görev çıkmadı 10 level öncesinin bowuyla mob kesmeye calisiyorum falan çok baydım 45-50 laborla kasarım herhalde. Basarım vocation, 500+ iron ingot var zaten. Mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hereafter stone yap, her zaman lazim, fazlasini satarsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aquila said: hereafter stone yap, her zaman lazim, fazlasini satarsin istersen. Elimde 2500 raw stone var ama auroria sonrası stone değerlencek diyolar o yüzden tutuyodum elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 diger seyler icin ivir zivir alman lazim fazladan, en duzu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ya bişi rica edicem hepinizden çok bsit bişi lan şu oyunu oynarken işlemci derecenize bi bakarmısınız. coretemp indirip yada başka bişi. 60dereceden aşağı görmüyorum ya. 80 gördüm direk söktim işlemciyi kasayı temizledim macun sürdüm vs zar zor 68e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 islemci degil de ekran karti bagiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ekran kartını söylemiyorum zaten hiç farkettiysen. hangi hıyardı o oyunun optimizasyonu vs çok iyi. ekran kartına hiç yüklenmiyo fazla diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Deniz render etmeye basladimi hem cpu hem ekran karti tepinmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 450 den sattım black pearl dizaynını çok kral birine gitti muhtemelen akşamada bitirir gemiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 seni de gezdiricek mi gemiyi ypainca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ilk zamanlar ekran kartı bağırdığı icin bakıyordum sicakliklara ama cpu da ole aşırı değerler gördüğümü hatırlamıyorum medium ayarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Arkadaşlar tank oluşturmak istiyorum. Battlerage - Defense - Shadowplay uygun mudur ? Fikir verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 shadow yerine baska bisey bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ^Bu aralar çok sık durup dururken ekran donuyor ve oyundan atıyor hata mata vermeden. Çok nadir de kernel hatası alıyorum, gpu gtx970 Sinir geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 driverdandir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aquila sîri gibi mübarek, koydum terazine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Deathwalker said: Arkadaşlar tank oluşturmak istiyorum. Battlerage - Defense - Shadowplay uygun mudur ? Fikir verirseniz sevinirim. Shadow yerine auramancy aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Wolas said: 450 den sattım black pearl dizaynını çok kral birine gitti muhtemelen akşamada bitirir gemiyi 54 parçasını daha bulmuşsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hayda... -> Download bitti. -> Yüklemeye geçti. -> Yükleme sırasında Glyph güncellemesi var, yükleyelim mi dedi ? -> Yükle dedik. -> Glyph hata verdi ve kapandı. -> Şimdi tekrar 8 GB download ediyor baştan. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 başlama oyuna cidden. oyunun başından beri istediğim bi ev vardı koyamadım bu gün benden önce birisi kaptı yine soğudum amk oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kermit said: başlama oyuna cidden. oyunun başından beri istediğim bi ev vardı koyamadım bu gün benden önce birisi kaptı yine soğudum amk oyundan Bir bakmam lazım WoW gibi içimde kalacak yoksa. O hissi de brit mezarın yukarısında çok yaşadım, anlıktır geçer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ev overrated ya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 24x24 medium ev 16x16 tarladan daha fazla farm alanı var overrated falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aluriel said: Wolas said: 450 den sattım black pearl dizaynını çok kral birine gitti muhtemelen akşamada bitirir gemiyi 54 parçasını daha bulmuşsa neden olmasın BP design nerden düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 design fragment düşüyor. 55 tane biriktirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar