Harvey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 oyun öldümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Oynuyor millet ses etmiyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 oyuna nolmuş ya dupe falan mı çıktı lucky sunpoint 1.6k gold oha 150g a falan almıştım 3 hafta önce 4 tane worker comp 50g ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 guild muild yokmu tek sıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 veya şöyle söyliyim hangi serverda açayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 oyun öldümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Yokda baya acc banlanmış ilk hali gibi değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ben yavaştan kopmaya başladım. Önce solo takıldım, sonra sağolsun buradan Fili nickli arkadaşla az sayıda üyesi de olsa bi guildde takıldık. Orası ölüp herkes bırakınca yine yalnız kaldım sonra bir başka Türk nüfusu yüksek olan guilde girdim "the core". O dağıldı Paradox diye bi tane kurdular birkaç guild birleşti, çok geçmeden o da dağıldı herkes pirate olcaz diye kaçtı. Bi baktım bi sabah guildim yok boşuna shift+T yapıyorum... Neyse netice olarak soğudum iyice. Aslında düzgün bi trade guildi bile olsa takılacam ama ya misal lehçe konuşan guildler var adam gibi, ya da yok pk yok almanca vs. Hesabı satmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi; hauler, clipper, merchant, fish finder falan mevcut. Az sabretsem galleon da alacaktım 100 gilda falan var hesapta. 1.5k gold bi sürü malzeme, bi tane ev 2 tane 16x16 tarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 nui de rise of anatolia var onlara katılsana 150 kişi falan aktif profesyonel oynuyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Nebe'deyim ben karakter transferi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ücretli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Can I transfer my existing character to another server? We have requested the technical ability to perform character transfers from the developer, XLGAMES. We're eager to make them available! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ek olarak abi bisürü server arasında nebe yimi buldun ya :D janudar, aier, kryposa, dahuta, nui bu sunucularda hep sağlam turk toplulukları var 5 serverdan birini bile tutturamamışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Valla derdim ille de türklerin olduğu sunucu olmadı hatta özellikle seçtim nebeyi. Bi de şu anda şu saatte girsen millet faction chatte türkçe konuşuyo haddinden fazla. Öyle bi eksiklik yok. Ama bi türlü dikiş tutmadı işte. Neticede transfer yok, durum da böyle, satacam da artık kime denk gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Hocam biz 2 arkadaş kyrposa da başlıycaz gel istersen beraber sıfırdan başlayalım :P benim tanıdıkların orda trade guildi var sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dahuta'da iyi baya, kedi tarafında çok türk var.Biz humandayız türk çok ama yabancı guildlerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bi hauler ile fish finder için kaç tane thunderstruck log ve tree gittiğine bak istersen :) Diğer malzemeleri falan saymıyorum bile. Onca şeyi bırakıp sıfırdan başlanmaz 20 yaşında olsam belki coşardım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 oyun öleli cok oldu. ben biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 benide baymaya başladı. cok detay var ve cok vakit istiyor abi. ne oynucaz yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 guild wars 2 gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dahuta'da oynuyorum hala kedi tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 16.denemede polar bear mountu aldım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şuan patinin oynamama sebebi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 pvp dengesizliği. eşşek gibi lag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi altında ferrari versem 3 ay sonra sıkıldım diyebilirsin olay bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar