Harvey Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 beyler patron olmadan oyun oynanmıyormuş herkes pay to win diyor oyun için. hack falan var diyorlar halbuki oyunu 1seneden fazladır bekliyorum ama oyun u oynama hevesi bırakmadılar nediyorsunuz bu konular hakkında bi aydınlatın beni lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kasmaktan baydım walla.. yokmu bırakan sıkılan ara veren. emanet bi char verinde oynayalım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Apex almak için NA da charlar açtım. Bugün NA da patch günü galiba. İki hesap var oraya geçiyorum update ediyor, tekrar avrupaya dönünce sorun var diyip full patch yapiyor oyunu yeniden kuruyor. 3-4 defa oyunu yeniden kurdum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 HarveyQuinn said: beyler patron olmadan oyun oynanmıyormuş herkes pay to win diyor oyun için. hack falan var diyorlar halbuki oyunu 1seneden fazladır bekliyorum ama oyun u oynama hevesi bırakmadılar nediyorsunuz bu konular hakkında bi aydınlatın beni lütfen ? tınlayan yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Oyun f2p. İndir dene birşey kaybetmezsin. Ama sanırım doğru söylenenler. Heryerde inanılmaz bi şekilde trion nefreti başlamış durumda. Aha buda son fiyaskoları..;http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/572/view/forums/thread/424854/Trion-worlds-official-denies-10-discount-was-advertised.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 HarveyQuinn said: HarveyQuinn said: beyler patron olmadan oyun oynanmıyormuş herkes pay to win diyor oyun için. hack falan var diyorlar halbuki oyunu 1seneden fazladır bekliyorum ama oyun u oynama hevesi bırakmadılar nediyorsunuz bu konular hakkında bi aydınlatın beni lütfen ? tınlayan yok galiba oyun p2w. cheat tonla var. Onu gec oyunun kendi glitchleri buglari tonla yine. surekli komik major buglar cikiyor. Millet deli gibi abuse ediyor. Hic tavsiye etmem su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Biraz heveslendireyim madem isteksizleri :D http://i.imgur.com/fx3kFpQ.jpg http://i.imgur.com/6AJrDe0.jpg http://i.imgur.com/5ac6Can.jpg http://i.imgur.com/JaTUP6T.jpg http://i.imgur.com/kKklpd7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sattım ben hesabı 29.40 dolara. beleş hesaptı hem de. durduk yere kar işte. -Dei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Hacı nittin daha bana bow yapacaktın? Adamlardan cevap bekliyorum gelir bugün yarın matlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 çok sıkıldım, sub bitmeden satayım istedim aga. uzun süredir girmiyordum zaten, sen bow istedin diye girmiştim. ayrıca, temiz yani 30 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Patron almayan arkadaşlar için (hatta aslında herkes için) exploit olmayan bi tüyo var. Bilmeyenler bilsin diye yazıyorum. Normal şartlarda patron ile saatte 120 Lp birikiyor online olmak şartıyla (sanırım patron yoksa bu 60'a düşüyor). Eğer ikinci bi karakter slotu açarsanız saatte 200 Lp model evdeki yatağa yatarak kazanılabiliyor. Hatta online olduğunuz için gelen Lp de buna eklenince bu biraz daha artıyor. Oyunun başındaki bu yatak 10 dakikada 100 lp veriyor, 5 dakika oraya ulaşmak için dersek ki daha kısa sürede de ulaşılabilir, 10 dakika da karakteri silmek için dersek en çok yarım saatte bir 100 lp alıyosunuz yani. Eğer 3 slotunuz varsa bu saatte 400-450 Lpye çıkabiliyor çünkü karakterin silinmesi için 10 dakika beklemeden öbür slot ile bi yenisini yaratıyosunuz. Model yatak 2 gilda star istiyor kullanabilmek için. Bu 2 gildayı da yolda iki yeşil quest yaparak (sadece konuşma içeren questler) karşılıyosunuz basitçe. Benim tavsiyem karakterleri Haranya/Harani olarak yaratmanız çünkü başlangıçtan model evdeki yatağa kadar olan süreçte en basit ve dolanmadan/daha kısa yoldan ulaşmak mümkün oluyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 hemen silinemiyordu sanki karakterler eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 10 dakika yazdım işte. Hemen silinemiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Oyunu bırakanlar xmas gift kodunu pmlerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 10 dakikadan uzundu diye hatırladım ben onu nedense işte. ama iyi taktikmiş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Belli bi levelin üstüdür o. Mesela ben level 16 karakteri sildim geçende 24 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Aier deyim. Oyunu bırakanların geride bıraktıklarına talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Söyle bir sey geldi aklıma. Karsi fraksiyonda bir karakter acsak. Daha sonra gemi ile o taraf malzeme götürsek ve kıyıya yaklasınca geminin kontrolünü o karaktere versek. Gemiyi limana onunla yanastirsak. O sekilde gilda farmlayabilirmiyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 farmlarsın ama kendi kıtana teslim ettiğinde sadece gold alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ben east teyim. East ten alıcam west kıyılarına götürücem, orada nuian karaktere gemiyi verebilirmiyim ? Sonra tekrar npc nin yanında tekrar (guardlar var malum) harani karaktere vericem onunla teslim edicem.. Dolayısıyla karşı kıtaya teslim etmiş olucam.. Aslında böyle zahmete girmeye gerek yok belki ama cinderstone da peace 3 günde bir oluyor ve hep gece yarısına denk geliyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Gemiyi teslim etmenin bi anlamı olmaz da sadece senin gördüğün bir yere atar ve öbürüyle alırsan paketi teslim edersin. Craft edene giden para birine gider, teslim edene giden para öbürüne gider ikisi de cebinde kalmış olur ama pratikte uygulaması sıkıntı olabilir :) Ha ama gold dışında diğer şeylerden (charcoal, rock salt vs) bişe gelir mi onu bilemiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Yok yaparsam gilda için yaparım.. Crafter ile teslim ederim yine yani. Packleri bir yere bırakmak sıkıntı olur , birisi görür falan. Gemiyi teslim edebilseydim iyi olurdu, limana nuian biriyle getirince herhaled saldıramazlar... neyse ugrasmaya gerek yok.. ya da garantiye almak icin yeni acacagim nuian ı patron yapıp orada bir land bulup malzemeyi oraya koymak falan daha iyi olur ama gereksiz ugras.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Haranyan ya da Nuian olman bişeyi değiştirmiyo ki :D Denizler open pvp, herkes herkese dalıyor, kendi factionuma çook pack kaptırdım ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 dahuta da nuia tarafındayım varmı guild ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yok ama dün akşam nation chatte 20ye yakın türk çıktı çağrıya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar