Wolas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kazahel said: warior ile plate set giyiyorum. plate set de magic resistant yok. boss magelerde sıkıntı çekiyorum. ayrıca deri set mi hazırlıycam napacam yahu? B) çekmemen gerekiyor hangi classı oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 blighter oynuyorum. magic resist düşük plate set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 %109 mu ne Armoru magic armora çeviren bi item vardı 10 gold onu alsanıza? yokmuydu öyle bir şey? parmoru marmora çevirebiliyordun diye hatırlıyorum yanlış mıyım ? bne bıraktım oyunu cok kötüye gdiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yau 4-5 kez 8.75 gb lik birşey çekiyor hep aynı loopa bağladık, nasıl düzeltiriz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 download bittiğinde ve hata verdiğinde (118mb dosya gösterdiğinde) vpn ile giriş yapıp "update" yazısına tıkla. 2.15gb dan tekrar başlıyor gibi gösterir ama 120mb inddirdikten sonra download biter. Daha sonra dosya kontrolü yapıp kuruluma geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Halettim sağolasın, hangi server millet.Everybody farklı server yazmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dahuta da oynuyoruz gibi şeyler yazmışlardı ilk çıkışta. Şuan ne kadar kişi aktif bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dahutadan daldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kore serverındaki sloth glider. imba https://www.youtube.com/watch?v=YJLQlfXrQgY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 glider yapacaklarina hack olayini cözsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Adamlara ticket attım 2 gündür ses seda yok. Napam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dahuta'da in-game kimlere ulaşabiliriz, yerleşmeye başlayalım ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Masakari said: Adamlara ticket attım 2 gündür ses seda yok. Napam ? oyunu sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Pek oynayan kalmadı herhalde, pati powada hissedemedik.Patronlanamıyorum böyle olunca arkadaşlar :) Yok mu ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 oyunun zorluk derecesi nasıl ? bide pay to win derecesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 facebook oyunlarindan sonra gelmis gecmis en buyuk pay to win oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ben istiyor bişeler ekip biçmek, gelen paranın kârıyla worker compensation almak ve hatta üstüne labor arttırmak. Bunun için ekilip biçilebilecek bişe, yetiştirilecek hayvan vs araştırdım ama tatmin edici bi çözüm bulamadım. Mushroom fena gözükmüyodu, haftasonu 4 silvera kadar çıktı mesela fiyatı. 100 bundle ile 2500 civarı mushroom çıkıyor, 100 bundle 1000 Lp yiyor, 2500 mushroom da 100g civarı getiriyodu. 100 bundle 40 gold civarına satıldığı için 60 golda yakın kâr ile rahat rahat bi worker compensation alınıyodu (40 civarı o da). Yani neticede bunu iki kere yapınca 1 worker compensation kazanç doğuyodu ama fiyatlar hafta içi değişiyor. Mushroom aşağı potion yukarı... Güya buna saracaktım ama şu anda bir anlamı kalmadı fiyatlar açısından, bu şekilde yapılabilecek başka bir kaynak bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Janudarda oynamaya çalışıyorum hala.bi türlü 50 level olamadım. varsa oyunu bırakan charını verebilirmi. günde maksimum 3-4 saat oynuyorum.charını veren olursa patron alıp 1-2 ay takılmak istiyorum. Janudarda olursa süper olur orda arkadaş edindim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi nasıl lvl 50 olamıyorsunuz ben farklı oyun mu oynadım? 2 gün sürmüştü quest yaparak lvl 50 olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 walla 1-2 haftadır oynuyorum 31 level anca oldum level kasmaktan oyundan soğuyacağım neredeyse. saat olarak fazla vaktim yok level için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Aluriel said: abi nasıl lvl 50 olamıyorsunuz ben farklı oyun mu oynadım? 2 gün sürmüştü quest yaparak lvl 50 olmam sen kasarken gain yüksek olabilir mi? ben de quest ile kastım 2 günde 50 olmak mümkün değil. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bu arada patronum yok.patronsuz kasıyorum belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kazahel said: Aluriel said: abi nasıl lvl 50 olamıyorsunuz ben farklı oyun mu oynadım? 2 gün sürmüştü quest yaparak lvl 50 olmam sen kasarken gain yüksek olabilir mi? ben de quest ile kastım 2 günde 50 olmak mümkün değil. B) 2 gün sürdü işte nolife quest yaptık 3-4 kişi birlikte sürekli. 48.5 falan olmuştum 2. gün sonunda, ertesi günü de gidip hasla bow için token farmladım 50 olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 günde 2-3 saatten fazla oynamayan normal SOLO bir oyuncu questler ile 3-4 haftadan önce 50 level olamaz. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Patronsuz oynamanın bi anlamı yok zaten o kadar az zaman ayırabiliyosan. Hiç zamanını boşa harcama başka oyun bul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar