Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazahel said:

warior ile plate set giyiyorum.
plate set de magic resistant yok.
boss magelerde sıkıntı çekiyorum.

ayrıca deri set mi hazırlıycam napacam yahu?
B)

çekmemen gerekiyor hangi classı oynuyorsun
Mesaj tarihi:
%109 mu ne Armoru magic armora çeviren bi item vardı 10 gold onu alsanıza? yokmuydu öyle bir şey? parmoru marmora çevirebiliyordun diye hatırlıyorum yanlış mıyım ? bne bıraktım oyunu cok kötüye gdiyor oyun
Mesaj tarihi:
download bittiğinde ve hata verdiğinde (118mb dosya gösterdiğinde) vpn ile giriş yapıp "update" yazısına tıkla. 2.15gb dan tekrar başlıyor gibi gösterir ama 120mb inddirdikten sonra download biter. Daha sonra dosya kontrolü yapıp kuruluma geçer.
Mesaj tarihi:
Ben istiyor bişeler ekip biçmek, gelen paranın kârıyla worker compensation almak ve hatta üstüne labor arttırmak. Bunun için ekilip biçilebilecek bişe, yetiştirilecek hayvan vs araştırdım ama tatmin edici bi çözüm bulamadım.

Mushroom fena gözükmüyodu, haftasonu 4 silvera kadar çıktı mesela fiyatı. 100 bundle ile 2500 civarı mushroom çıkıyor, 100 bundle 1000 Lp yiyor, 2500 mushroom da 100g civarı getiriyodu. 100 bundle 40 gold civarına satıldığı için 60 golda yakın kâr ile rahat rahat bi worker compensation alınıyodu (40 civarı o da). Yani neticede bunu iki kere yapınca 1 worker compensation kazanç doğuyodu ama fiyatlar hafta içi değişiyor. Mushroom aşağı potion yukarı...

Güya buna saracaktım ama şu anda bir anlamı kalmadı fiyatlar açısından, bu şekilde yapılabilecek başka bir kaynak bulan var mı?
Mesaj tarihi:
Janudarda oynamaya çalışıyorum hala.bi türlü 50 level olamadım.
varsa oyunu bırakan charını verebilirmi.
günde maksimum 3-4 saat oynuyorum.charını veren olursa patron alıp 1-2 ay takılmak istiyorum.
Janudarda olursa süper olur orda arkadaş edindim biraz.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

abi nasıl lvl 50 olamıyorsunuz ben farklı oyun mu oynadım? 2 gün sürmüştü quest yaparak lvl 50 olmam

sen kasarken gain yüksek olabilir mi?
ben de quest ile kastım 2 günde 50 olmak mümkün değil.
B)
Mesaj tarihi:
kazahel said:

Aluriel said:

abi nasıl lvl 50 olamıyorsunuz ben farklı oyun mu oynadım? 2 gün sürmüştü quest yaparak lvl 50 olmam

sen kasarken gain yüksek olabilir mi?
ben de quest ile kastım 2 günde 50 olmak mümkün değil.
B)

2 gün sürdü işte nolife quest yaptık 3-4 kişi birlikte sürekli. 48.5 falan olmuştum 2. gün sonunda, ertesi günü de gidip hasla bow için token farmladım 50 olana kadar
  • Yeni Oluştur...