Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ne zamandır aklımdaydı da bi de size soriim dedim. Bu barcadeler amerikada baya meşhurlaşmaya başladı , mümkün mertebe arcade oyunlar bulunan bilemedin zor geldi ps4 falan ile donatılıp barcade yerine ps4 cafe + bar haline de bir backup plan yapılabilecek bir mekan açmayı düşünüyorum. Sizce kulağa nasıl geliyor? Genelde insanların tepkisi sırf erkeklerin takılacağı sıkıcı bir yer olacağı yönünde ama bu da benim için sıkıntı değil gelsinler para kazandırdıktan sonra internet cafeye dönsün mekan ne farkeder :D
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 alkol sıkıntı olur izin vermezler.oyun oynanan yerlerde alkol izni vermiyorlar.alkol olmadıktan sonrada barcade olmaz zaten
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Taksim gibi bölgede boş adam çok. İnternet cafeleri bile rezil zaten. Öyle olunca bar tarafı pek iş yapmaz. seçici olup elit bir mekan yaratıp kız-erkek karışık yapacaksan da bence masa oyunlarını falanda koymalısın tabu,jenga vs. Yani fikir güzel ama ben kalkıp taksim'e hem içki içeyim hem ps4 oynayım diye gitmem. mesela gayrettepe point otel'de the game var. Hayvan gibi aletler falanda var üyelik çok pahalı ama yine de üye olmazdım zaten içkiyi sosyalleşmek için içiyorum dışarıda milleti kesmek ya da arkadaşlarla konuşmak daha zevkli ps4 ü de pijamaları giyip yata yata evde oynamak daha büyük keyif bence
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 O zaman bir kutu oyunlara bir de arcade makinaların biraz daha çocuk olmayanlarına bakmak lazım , ps4 sıkıntı olabilir gibi. Aslında thegame güzelmiş ona benzer ama daha ucuz bişiler yapmak lazım, maliyeti düşürebilirsek her türlü uyguylamanında fiyatı inebilir. O zaman ortaya iki seçenek kalıyor , az buz arcade ile bol bol kutu oyunları olan bir bar vs thegame tarzı ps3-4 falan olan biraz daha teknolojik bir mekan ve daha pahalı ücretler. Ben ilki daha hoş duruyor diyorum siz ne diyorsunuz? İkinci hem bana çok maliyetli olur zor olur hem müşterisi az olur , ne kadar elit olursan ol ne kadar kendini kasarsan kas kaç tane kadın 'hadi bu gece hem yiyelim içelim hem oyun oynayalım' der ki? Ama baya bir kısmı jenga menga monopoly falan takılabilir gibi.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bir iki mekana baktım , 150 bin lira devir ile 3000 lira kira ile mekanda var , direk 15 bin lira kiraya mekanda var . Bu alkol ruhsatı muhabbeti en çok pahalılaştıran. Aslında 150 bin lira devirli mekanı 3000 liraya alıp bi güzel donatıp süsleyip püsleyip sonra çok daha fazlaya bile devredebilir insan :D 15 bin lira kiralık olan 5 katlı bir mekan ve tam jolly jokerin orada. 150 bin lira devir olupta 3000 lira kirası olanda yine beyoglu taksim hattı bu beatles cafeden bir önce ki sokakta ama tabii orası o kadar alkolle barla meşhur değil. Jolly Jokerli mekanın 5 katını kendim tutacağıma 5000 lirasını verip 2 katını alsam diğer 3 katı içinde birileri 10000 lira verse çok güzel olurdu , tek kat yeter nasıl olsa ama 15000 lira direk çok zor. Depozito + 2 kira falan baya giriş ücreti var onlar çok geliyo ister istemez. Maliteyi düşük ve alkol satılan yer bulmak imkansız zaten sırf alkol ruhsatından fiyatı bindiriyorlar , hani ucuza kapatıp herşeyi ucuza halledip içecekleri biranın tanesi 15 lira falan yapmiim uygun fiyatlı bir yer oliim dicektim ama zorla insanı elit yer yapıyor fiyatlar.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 iyide abi öyle bir yerde yemişim oyununu alkol ruhsatında var yap bar-disco gece kulübü bişey adam nevizadenin orta yerinde napsın tabuyu monopoly'yi? 15bin kira verip millete tabu mu oynattırıcan :)
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 amerikada cok populer demissin de, ciddi ciddi dusunuyorsan bu isi en azindan sunu goz onunde bulundur barcade dedigin yerlere giden insanlarin birincil amaci oyun oynamak falan degil. zaten millet icki icmeye gidiyor, bu mekanlar da genelde kenarlara 30 yil oncesinin atari salonlarinda olan pacmandir king of fighterstir falan aletlerini koyuyor. cogu renk ve dekorasyon yani, millet zaten orijinal mekana gidelim arkadaslarla eglenelim derdinde. insanlarin amaci oyun oynamak degil yani. ha bi kisim da jengadir tabudur falan aliyor masaya kenarda gorunce onunla vakit geciriyor, icki ortaminda eglenceli oluyor tabii. ancak oyle mekan acip ps xbox falan koymak yuzyilin hatasi olur. konsept dekor burada.
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ps cafelerin hitap ettiği kesin -18 olduğu için 2. gün kapatılırsın.. ya da o kesimi alamayacagın için para kazanamazsın, hadi aldın kazandın diyelim o bebeler kavga eder sen gol attın ben attım diye..
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 barcade tutmayabilir konspet olarak. geek kavramı tam oturmadı yani clash of clans oynayan 50 yaşındaki teyzede gamerım diyor sdfdsf bi piyasayı araştır yani özellikle oraya oyun oynamya gelecek çok fazla insan yoktur. ben mesela bay yengeçe gidiyorum arada street fighter oynamaya öyle kadıköy'de random barlara bakıyorum hangi arcade varsa girip bi kaç oyun atıp çıkıyorum
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 işi drinking game e çevir. zilyon tane içki oyunu ve aleti bul. kampanyalar yap, belli günler belli oyunlara yoğunlaş. hedef kitlesi üniversite çağındaki gençler olsun. fiyatlar ona göre belirlenir. hadi kolay gelsin.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Comic book / super kahraman / figures falan kaynayan avengers ağırlıklı falan teması kaptan amerika iron man civarı yürüyen bir yer olsa? millet içerken dergilere falan bakar? Yine 1-2 arcade atarım teması konuyla alakalı olan en azından dizayn olarak uysun diye.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 "sadece erkekler gelse de olur derdim para" demişsin, buradan yola çıkarak (nasıl olacağını tam bilmiyorum ama) kadın gamer'lara yönelik bir yer yap, onların göttaşı komplekssiz erkekler ve gayler de gelir hem de turistler falan da akar, taksim veya kadıköy'de açarsan. hem ahır gibi kokacağına parfüm kokar milletin gözü gönlü açılır hem de mekan unique olacağı için dünya çapında bile tanınabilir. turist yazılarında, tanıtım rehberlerinde falan mekanı önerirler.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Kadın gamerlara yönelik yer açmayı becerebilecek yeteneğim olsa dizaynır olur paraya para demezdim , kadın gamer kuzey kutbunda ki panda gibi bişi nerden bulucanda mekana çekicen :D
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 pahalı yapman lazım, o zaman olur. oyun oynayarak içki kazanabilmek falanda olursa uyar, yalnız geek pek sevilmez, o yüzden oyunlar klasik oyun deilde böle diğer insanların ilgisini çekicek işte erkek soymaca,kadın soymaca çift ilişkileri bulmaca işte kapışarak (tekken gibi mesela) kazanana alkol vermeler. mekanın içinde güzel kız ve erkekler olursa bide ( garson ). Tutar. Ama cidden pahalı yapman laızm yoksa k*rt dolar orası
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://www.8bitbar.com/ Hedef aslında bu , kokteyller olsun mekanın içi olsun oyunlar olsun falan , ekonomik olarak batıracağımdan korkmasam direk şunu yapıp ömür boyu yaşarım ve harbiden ayda 100 lira cebime para kalsa yeter hiç umrumda değil. Şu tutar mı tutmaz mı tutsa nerde tutar falan baya kasar . Hayır kiralar falan alkol ruhsatı falan derken masraf çok çok fazla. O kadar abartı masrafı olmasa rahat bunun kopyası bişiler yapmaya çalışırdım. Biraz daha elit yapiim dicem ama bu seferde fiyatların tadını kaçırmaktan korkuyorum hani abartmamak lazım. Zaten oyunlar falan ücretsiz tek şart bişi satın alman e napıcam kola alıp 2 saat oynayan herifte çıkar illa yani o belli. Oyunları ücretli yapsam bu sefer içmeye gelen oyunları deneyip eğlenip onlar için gelme şansını kaçırırım çünkü biliyorum oyunları ücretli yapsam oraya gitmeyecekler aslında gitseler hem içip hem oynamak zevklı farkedip geri gelecekken o fırsat gider. Karışık işmiş bar açmak , hele istanbulda bar açmak.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Online sistem olacak herkes barin sitesinden profil acacak ona bi numara bisi verilecek her icki aldiginda xp kazanacak ilerleyen xplerde daha ucuz icecek hatta arada bedava ne biliim yemek ucuz odul oyun vs falan olacak tarzi bisi uygulanabilir
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mithat said: Online sistem olacak herkes barin sitesinden profil acacak ona bi numara bisi verilecek her icki aldiginda xp kazanacak ilerleyen xplerde daha ucuz icecek hatta arada bedava ne biliim yemek ucuz odul oyun vs falan olacak tarzi bisi uygulanabilir level, achievement, title sistemi koy bütün nerdler alkolik olsun dsfs. hatta belirli özel kokteylleri sadece belirli leveldaki insanlar içebilsin falan filan.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 tabi olm hatta ilk 1 hafta ph ac, gelen adamlar mudavimi olur sonra mekanin
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 xp boost falan satarsın, alkolden daha çok para getirir dfsd. level 5te "kardeş bu vodka-enerjinin enerjisi fazla olmamış mı, bi tat bak" skilli açılsın sdfsdf.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 mafyası haracı yollukcusu falan oluyor sanırım bu işlerde, araştır bu yönünü de bence.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mafyayla haracı anladım ama yollukçu ne :D
Öne çıkan mesajlar