Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 3. Hafta: Galatasaray - B.Dortmund - 22.10.2014 || 21:45

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sakin gençler, grubumuzun lideriyle Şampiyonlar liginde maç yapıyoruz. BetClick oranlarına baktım şimdi deplasmanda oynayan Dortmund galibiyetine 1.65 GS galibiyetine 4.8 vermiş adamlar. Arsenal dahil tutunamadı karşılarında. Prandelli gene dehücumu düşünen kadro sürdü sahaya delikanlı gibi. Yenilirsek de yenilelim delikanlı gibi. Buralarda olmak güzel...

RE RE RE RARARA GASSRAY GSSRAY CİMBOMBOM.
Sosyal ağlarda paylaş

Prandelli gerçekten fail. Arsenal maçında benim için az çok bitmişti zaten, 4 ay mı oldu ne kadar oldu bilmiyorum ama zaten eldeki kötü kadroyu da o kadar kötü kullanıyor ki, hani illa ki yenileceğimiz maç ilk 15 dakikada bitiveriyor. Ne yalan söyleyeyim bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim, hani her geleni eleştirmeyi severiz vs de, ben bu kadar rakibi okumadan, bu kadar kendi oyuncularını anlayamamış bir TD hayatımda görmedim. Rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

pandev'i oynatmak. olcan bruma yok. selcuk hala oynuyor.

yeni yönetim muhtemelen ilk iş gönderecekti prandelli'yi. aysal ile aralarında anlaştılar herhalde kendini kovdur ya da ben gönderim seni falan diye.

fener maçında kaybetmemiz bekleniyordu büyük ihtimal. sneijder öyle yapınca prandelli'nin ömrü uzadı. yoksa fener üstüne dortmund direkt gönderirlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Salak prandelli. Dünyanın sayılı kanat oyuncuları olan takımlara kanat oyuncusu olmayan sistemlerle çıkıyoruz.

Arsenal maçında Sanchez - Wellbeck yargıladı. Şimdi Reus- Aubemeyang yargılıyor.

4-3-1-2 ne ya. Yok sağ orta saha iç sağ kanada gelecek yok sol orta saha iç sol kanada gelecek. Sneijder Pandev kanatlara açılacak.

Tarık-Telles 70-80 metre yeri savunuyor. Zaten stoperler evlere şenlik.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...