Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dortmund bildiğin 60 dakika yattı. Yoksa çok kötü şeyler olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu gol atmama olayını anlamıyorum. atabiliyorsan gidip atacaksın, 10 olur, 12 olur. ingilizleri o yüzden seviyorum, geri durmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 seyirci harikaydı inanılmaz olmuş ajshdaskdhgasdhgasdjkhasfgdjasfgdasjhgdfasjghdfasjdkfa sdjasfdjgahsfdajhsgfdasj gfdasjgdfasjhgdfasjhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biyik said: şu gol atmama olayını anlamıyorum. atabiliyorsan gidip atacaksın, 10 olur, 12 olur. ingilizleri o yüzden seviyorum, geri durmuyorlar. http://www.somegif.com/gifs/13852008801232369174.GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 applev0dka said: nasıl ona göre sözleşme ve kadro ? Aysal değilmiydi, bu sene gruptan cıkarız,sonra çeyrek,sonra yarı final,en son finaldeyiz diyen ? http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B0lB2wQCUAANHR3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 iki yıl önce gs'nin yine ilk 3 maçta 1 puanı vardı............... ama ft ne demişti hatırlıyor musunuz?????????? http://store.donanimhaber.com/30/aa/90/30AA9005BBCAB1BB3C964513E5FAFA19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dormundtla arsenali yenmek kolay da anderlet düşündürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Engin Baytar konusunca kanali degistiriyorum artik. Arkadas bu insanlar sivil hayatta nasil iletisim kuruyor? Sevgilisiyle, garsonla falan nasil anlasiyorlar. Adam ne diyor anlamiyorum. 13 defa ayni kelimeyi tekrarladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gelen başkan Hikmet Karaman'ı getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Teknik direktör zaten açık açık söylüyor hedef lig bu maçlar formalite diye. Yazık yani katılım payını alıp yatmak için girmişsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=RnRpRttN9EU Bunu gordum tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 repost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ENGİN DELİRDİ. COŞTUKÇA COŞUYOR VE ADAM HAKLI. hırsına hayran kaldım, keşke hakeme o yanlışı yapmasaydı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ne güzel çakmışlar ya Alamanlar ama 4 az olmuş, rölantiye falan hiç gerek yoktu, bi 8 yada hiç değilse 6 olmalıydı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 klopp ne guzel soylemis ya baskanim turk olaydi su an burda degildim diye. ama suc sadece baskanda yonetimde degil taraftarin bizzat kendisinde. dormunda bakiyorum 8 macta 7 puan. bizde olsa isterse onceki sene lig sampiyonu olup avrupada basarili olmus olsun, td %90 gonderilmis takimin yarisi isliklanmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bizde şl çeyrek oynatmış iki td ertesi yıl yollandı. lucescu ve zico. daha başka sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 pandev doğru düzgün 3. maçına falan cıktı sanırım, cıkarken ıslıklandı, taraftar ne gördü ya da göremedi de bu kadar cabuk hesabı kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yalan dolan. futbol taraftar bağı koptu. baksana bütün maç marşlar, türküler, stadın yarısı boş. eskiden olsa sırtını falan dönerdi taraftar. bu şike boku yüzünden türkiye'de futbol BİTTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biyik said: ersun ---> gsben ersunu isterim ya adam fenerli olsa da su anki kadroyu adam eder gayet. tam aysallik td aslinda aziz 2-3 ay once gonderseydi prandelli yerine alirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aziz ersun'un tazmimatı için ayak süreyeceğini düşünüyordu ondan zamansız gitti ersun. yoksa dediğin doğru, gündeme gelirdi, adamın kariyerini etkiledi pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baytar beyaz futbol'da 2011 yılının şampiyonu biziz (trabzonspor) dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 applev0dka said: pandev doğru düzgün 3. maçına falan cıktı sanırım, cıkarken ıslıklandı, taraftar ne gördü ya da göremedi de bu kadar cabuk hesabı kesti transfer olup gs'nin parasını harcamayacaktı. Avrupa'nın en önde gelen 4-5 taraftar grubundan biri olan ultraslan böyle hainlikleri affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biyik said: baytar beyaz futbol'da 2011 yılının şampiyonu biziz (trabzonspor) dedi. AHAHAHHAHAHAHHAHAHHA Is bankasi karti cikarsin, müze girisleri bedava 1 ay boyunca istedigi zaman gelip gorebilir kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Futbolun bitmesinin şikeyle hiçbir alakası yok, tamamen her alanda olan Plansızlığımızla alakalı. Taşıma suyla dönen değirmenden bukadar olur, altyapı yok sistem yok spor kültürü yok, hadi yavrum gazıyla bukadar olur bir ülkenin futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar