yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Arabayla atlayıp gidin şarköye orada fiyat/kalite anlamında kaliteli üzümler alabilirsiniz. Sonra bir makineyle yada plastik sarı çizmelerle eze eze bildiğiniz leğende yapabilirsiniz. Bizim burada macirler öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bugün birisi kavaklıdere çankaya beyaz şarap verdi. şişeleme tarihi 2001. arkasındaki etikette tirbüşon resminin yanında ideal 2001-2002 yazıyor. yani 2001 yada 2002 de açın diyor galiba. 15 sene geçmiş kötümü olmuştur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Gitmistir buyuk ihtimal. Gitmediyse de cok drylasmistir. Alkolu artmistir baya. Meh olmasi yuksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Sofra şarapları zaten yıllanmış olarak yanı içime hazır olarak onları yazan ideal içim tarihinden sonrasına saklamak doğru bir davranış değil. Hatırladım kadarı ile marketlerde satılan şarapların çok çok azı yıllandırmaya uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Feamer said: Sofra şarapları zaten yıllanmış olarak yanı içime hazır olarak onları yazan ideal içim tarihinden sonrasına saklamak doğru bir davranış değil. Hatırladım kadarı ile marketlerde satılan şarapların çok çok azı yıllandırmaya uygun İlk cümle güzel kafa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Huzur içinde yat Türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Adam içip yazmış işte, yerinden bildiriyo. Gülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 telefondan yazarken fazla üzerine düşülmüyor. ama demek istediğim, normal bir süreç içinde şarabın içime hazır hale gelmesi için bir süre geçmesi gerekiyor (teknik terim), işte bu bekletme, dinlendirme vs. sürecin maliyetlerinden ötürü, özellikle sofra şaraplarında yapay bir şekilde içime uygun hale geliyor (teknik terim) bu yüzden bu şaraplar yıllandırmaya müsait olmuyorlar ve üzerinde son kullanım tarihleri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 abiler selam, konuyu okumaya üşendim, şu meyva suyuyla şarap yapmayı bi denemek istiyorum 5 litrelik pet şişeye 4 litre %100 doğal üzüm suyu + 1 gram şarap mayası http://www.fermantasyonmarket.com/Kuru-sarap-mayasi-BIOFERM-ROUGE-7-gr,PR-37.html şu mayadan alıp 1 gram atsak 4 litre için yeterlimidir, hatta şeyide sorim, bira kurarken hava olması için bi boşluk bıraklıyor fermanterde, şarap içinde aynı şey geçerli mi? daha önce yapıp tecrübe eden varsa diye 1-2 soru daha sorim ; ideali kaç derecede fermante etmek? dinlenmeye sıcaklığı ve günü de yazabilirseniz kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 bira mayaları gibi değil çok arsız bu mayalar. Neredeyse hiç fark etmiyor ama genel kanı 21oC ideal derler. 25 olsa 30 olsa da çalışır. kutulu meyve suyundan şarap yapıyorsun bu mudur kaygın. Yap geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar