Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 blackhavvk said: KuddusiMavra said: Pasha said: 10/10/14'de oglumuz Berk uzun bi bekleyis ve dogumdan sonra nihayet dogdu :) Doguma girmek, onu ilk kez kucagima almak tarif edilemeyecek kadar guzel bi duyguydu, bi anda hayatta butun oncelikleri degisiyo insanin. Cok klise olacak ama herkesin mutlaka tatmasi gereken bi duyguymus. Sevincimi ve heyecanimi sizlerle paylasmak istedim, bi kac resmini ekliyorum tosunumun :) Tosun pasa maşallah. allah acısını göstermesin. sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun. şansı bol olsun. tabi parası da olsun ite köpeğe muhtaç olmayacak şekilde vatanına, milletine faydalı olsun. size de hayırlı olsun. bu arada bu fotoğrafları paylaşırken maşallah ekle fotoğrafların bir tarafına...dine inanmam ama bu negatif enerji olayına inanırım. bu tavsiyemi dinlemeni umuyorum. sevgiler. abi nazar anti nazar muhabbetinin taa ilk türklerin şaman inanışına dayandığını duymuştum.at nalı falan oradan geliyormuş hatta. + tebrikler, allah analı babalı vatanına milletine ümmetine faydalı bir evlat olmayı nasip etsin.hayırlı evlat olur inşallah Enerji ile alakali , bir yere odaklanmakla olusan fln. . O nazar boncugu denen seyde iste dikkat dagitici oldugu icin var. Inanmakla alakasi yok, bilimsel mi bilmem ama gercek. Depremden once kopeklerin havlamasi ornek verebiliriz. Benzer vir olayada sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 oho nazar inanci insanlikla yasittir. bilinen ilk ornekleri de haliyle ilk yazinin ciktigi sumerlilere kadar dayanir.akliniza gelen her medeniyetin kendine ozgu tilsimi nazar boncugu duasi bilmemnesi var.hatta gunumuzde bile muslumaniz..en az sumerliler kadar tilsim buyu muska kullaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oğlan 8 aylık oldu, ufak bi güncelleme yapıyım dedim sıpayla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Maşallah :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hay maşallah ne güzel sapsarı. inş sana çekmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Maşallah çok tatlı valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Aman nazar değmesin çok güzel çocukmuş. ZİRVEYE az kalmış, bir bebeğin EN şirin en sevilesi zamankarı 18 ay civarıdır bak unutma, her hafta daha da sevimli olur, ama bi an var ÇAT diye bebekten çocuğa evriir ve sevginin de türü değişmeye başlar. Azalmaz ama bebek sever gibi sevemezsin artık, bir süre sonra sevdirmez de zaten. Otur tartışalım, oynayalım, bir sen bir ben demeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 10 ay doya doya sev diyosun yani :P sıpa daha şimdiden işine gelmezse elini falan itmeye başladı. bildiğin kişilik sahibi olur gibi oldu herif, çizgi film falan izlerken önünden geçersen eeeeöööö falan diye söyleniyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 çooookkkk tatlı bebekmiş, güle güle büyütün =)) 18 ayı bilmem de, 3.5 yaştan sonra kesin çocuk oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bizim Efe ile arasında 13 gün varmış Berk'in. Çok tatlı olmuş Berk'te. Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmesi dileğiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Masallah, cok tatli. Insallah sac rengı donmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ayaklar tam ısırmalıkmış ya hahaha maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 eveeet ufak bi güncelleme daha, artık eşek kadar adam oldu sıpa :) ya uyuyoruz ya aksiyondayız. gözleri açar açmaz ayağa dikiliyo sıpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bildiğin insan olmus suna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Maşallah,Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Pasha said: eveeet ufak bi güncelleme daha, artık eşek kadar adam oldu sıpa :) ya uyuyoruz ya aksiyondayız. gözleri açar açmaz ayağa dikiliyo sıpa. Aman ne şeker adam bu böyle. Maşallah nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Teşekkürler iyi dilekler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar