Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Selamlar,Neredeyse 11 yıl olmuş paticikte yazmaya başlayalı vay be.. Her neyse, beni tanıyan arkadaşlarım vardır kendi çapımda bas gitarla uğraşırım sonra gelir buraya heyecanlı heyecanlı grubumun konseri veya bestesi ile ilgili yazarım, dinlemenizi isterim vs.. Bu sefer "sonunda" olayı bir adım öteye taşımayı başardım gibi oldu (:D Saykodelik rock, grunge, stoner tınılarını içinde barındıran grubum Retired Virgin ile 24 Ekim Cumartesi günü akşamı EP Lansman konseri veriyoruz. EP'nin ilk single ı "Meksika" aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. Lansman konserimiz 24 Ekim 2014 günü Peyotede olacak. Event linki: https://www.facebook.com/events/888151144530249/ Tüm dostları bu geceye beklerim, EP'lerin hardcopy hallerini ücretsiz oradan alabilirsiniz. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 oOoO gey-metal alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 vokalisti değiştirin gelirim o zaman sdsfds bol şans yolunuz açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Sizin klip bitince youtube aşağıdaki linki önerdi. http://www.youtube.com/watch?v=UDXUDehUgIQ Teşekkürler youtube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hahaha wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ohaa efsaneymiş abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ayakta alkışlanacak bir performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 oo stoner rock alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ben de vokale isinamadim, bastan muzik girdiginde bir umutlanmistim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 13 kusur milyon views..kadin tokenli show yapsa bu kadar kazanmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Darqainu said: Ben de vokale isinamadim, bastan muzik girdiginde bir umutlanmistim ama. vokale bende pek ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 o vokal bi tarz siz bilmiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 daha distortion'lı vokaller sevioyorum ben stoner rock'ta açıkcası fazla temiz kaçıyo gibi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eskişehir Peyote'ye de gelecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 stimpak said: Eskişehir Peyote'ye de gelecek misiniz? umarız baharda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bir kişi de çıkıp 24 ekim cumartesi'ye denk gelmiyor dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 facebook linkine tıkladım, 25 ekim cumartesi'ymiş konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Gelmeye çalışacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Biyik said: facebook linkine tıkladım, 25 ekim cumartesi'ymiş konser. özür dilerim 24 ekim yazmışım, evet 25 ekim cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Selamlar, yorumlar için çok teşekkür ederiz, 5 şarkıdan oluşan EP'nin tamamına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz, beğenmeseniz de yorumlarınızı rica ederiz. Retired Virgin Soundcloud Retired Virgin Bandcamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar