progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kendi konusu da olsun artık. PS+ versiyonu beklemeye dayanamayıp bugün aldım oyunu. Pati club'a da girdim bir tane. Çok fazla oynamadım daha da racing line ve rewind olmaması garip geldi. Noob'um zaten zorlandım bi başta sdf Grafik olarakda bazı mekanlar harbi çok güzel ya. Norway'de çevreye bakmaktan yarışamadım bi. Photo Mode gelsin buna da. Oyun hoşuma gitti ama ceza sistemi çok kötü olmuş. AI zaten aynı Gran Turismo 5 gibi seni yok sayıyor. Kafasındaki racing line'a göre gidiyor gibi. GT5'ten de soğumuştum böyle. Üstüne birde arkadan gelip bana çarpınca yada önümde bi anda fren yapınca oyunun beni cezalandırması çok saçma ya. Pistten 2 santim uzaklaşınca hemen geri atması ve penalty dayaması yine. Biraz ayar çekmeleri lazım o ceza ve AI olayına. Birde o kadar online kısmı olay oldu. Daha ilk seferde direk bağlandı benim ki online'a sdf Yağmur, kar gibi efektleri de bir an önce çıkartsalar.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 PSN+ olanı çıktı mı bunun? Kaç gündür açmadım makineyi, son açtığımda maintenance vardı bakamadımdı.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 fizban said: Drift nasi yapiliyo yaw bu oyunda? abi sim oyunu değil ki el frenine 1 saniye kadar basılı tutarak viraja gir, hennesey birde direk
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Böyle devam ederse herhalde PSN+ için Kasım ayında 2 AAA alırız :p
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gangren said: Böyle devam ederse herhalde PSN+ için Kasım ayında 2 AAA alırız :phayallerde yasiyo bazi gangrenler :P xlaidehlevar said: fizban said: Drift nasi yapiliyo yaw bu oyunda? abi sim oyunu değil ki el frenine 1 saniye kadar basılı tutarak viraja gir, hennesey birde direkdeneyeyim bakiyim. hangi arabayla yapsam got bas ayri oynuyo. daha multi oynayabilmisligim yok bu arada oyunu.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Online olayı hala düzgün çalışmıyo. Diablo 3'ten kötü dedim hakikaten de öyle çıktı. 1 ayda hala sorunlar çözülemez mi arkadaş.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Report et özelliği eklenmeli şuan herkes çarpışan araba
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben hala bir kez bile online oynayamadim. Srsly.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Yarin refund isteyecem. UK kanunlarinda bi dalga varmis
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 refund alsan dahi oyun kaliyormus sanirim hesapta. uk psn'den mi almistin? tr psn'in refund edecegini hic sanmiyorum :)
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Evet, UK'den aldım. Yazarım olanı biteni.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ben TR'den istedim, tenezzül edip cevap bile vermediler.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 UK support'a "1 ay oldu halen çalışmıyor, refund edin" dedim. Adamlar "mühendislerimiz üzerinde çalışıyor önümüzdeki haftalarda düzelecek, babayı alırsın" dediler.
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ahahaha. Ya bi arada nasi Drive Club ? PS4 + Drive Club + Last of Us = 1050 TL su anda UK'de.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 E normal fiyat aslinda sonucta last of us remake normalde de cok pahali degil ki 2015te bedava verilecekmis sanirim plus uyelerine e drive clubda halen internet sorunu oldugu icin cok fena patladi tr de bile ikinci el 60TLye bulunabiliyor. Ama fiyat yine de gayet guzel o iki oyunda keyifli.
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ayni deal'i GTA V + COD:AW icin de buldum, o baya cazip geldi de tutuyorum kendimi almamak icin. =)
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 di said: Ya bi arada nasi Drive Club ? Refund alana kadar oynadığım kadarıyla başarısız. COD + GTA gogo
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 di said: Ayni deal'i GTA V + COD:AW icin de buldum, o baya cazip geldi de tutuyorum kendimi almamak icin. =) bu daha iyi, bu bundle'ı al. sonra last of us alırsın, baya iyi oynaman lazım onu :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Oyun daha keyifli olmaya başladı internet sorunları çözüldükçe. Online yarışlar çok keyifli olabiliyor, özellikle endurance tam benlik, 2 takıma bölüyor ve 8 lap yarışıyorsunuz, toplam puanı yüksek olan takım kazanıyor. Takım arkadaşınızla kenetleniyorsunuz bazen acaip keyifli oluyor. Karşı takımın sürücüsünü zora sokmak falan. Yağmur efekti inanılmaz yalnız, resmen ağzım açık oynadım.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bizim Pati club'ı ile bir kere oynayamadım, sürekli oynayan var mı driveclub'ı? Her geçen gün oyun daha fazla oynatıyor kendini. EDIT: Hatta sattım club'ımı, muidejaneiro (RabbiT)'ın club'ına girdim.
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Hazir 49TL olmusken alayim dedim ve aldim 5gblik patch fln gelmis duzeldi mi bu oyun? Grafikler vs cok guzel ya.
Öne çıkan mesajlar