swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gecen gun bir arkadasimla baska bir arkadasimizin partisine gittik. ben benimle gelen arkadasi ortamdakilerle tanistirdim. ilerleyen saatlerde oradan bir baska arkadasim, ben ve benimle gelen arkadasim sohbete basladik. bu benimle gelen arkadasim biraz agzina ne gelirse diyen bir tip ve bu yeni tanistigi adama sohbetin ortasinda kufur etti. kufuru yiyen arkadasim avukat ve bu adama bana hakaret ettin diye dava acmis beni de tanik olarak yazmis. aradim yapma, etme dedim, cocuk musunuz dedim ama dinlemedi. ikisi de arkadasim. dava acilirsa ne derim orada bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ek olarak tanik olmamak gibi bir sey mumkun degil sanirim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 komik olan yanı neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Fistan said: komik olan yanı neresi ? meslekcilik oynamak gibi geliyor bana memlekette bu kadar sorun varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gerci komikten ote biraz abes de diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 arkadaşın avukat değil gizli işsiz olduğu için öyle yapmıştır. ya da yeni mezun, dava olsa da açsaq diye geziodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 memlekette bu kadar sorun varken ağzından çıkanı kulağın duyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 trajikomik daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Madcat said: arkadaşın avukat değil gizli işsiz olduğu için öyle yapmıştır. ya da yeni mezun, dava olsa da açsaq diye geziodur yuzune bunlari da diyemiyorum ne yaparsin arkadasim ama evet yeni mezun ve sanirim bos oturmaktan yapiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hakimin karşısında gülerek ifade ver. dava düşer. benzeri başıma geldi ondan biliyorum. hakim hehe olm manyak mısın öpüşün barışın kafasına giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 tanık olmama gibi bi şansın yok diye biliyorum ben de. arkadaşın da yeni tanıdığı birisine dikkatli davransaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sanssizsansli said: hakimin karşısında gülerek ifade ver. dava düşer. benzeri başıma geldi ondan biliyorum. hakim hehe olm manyak mısın öpüşün barışın kafasına giriyor. oyle yapmayi dusunuyorum zaten cunku gercekten cok komik ne denirki orada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Burda doğru olan gerçeği anlatmakta, ama bence hangi arkadaşını daha çok seviyorsan onun tarafını tut. Dava edende hödükmüş. İlişğini kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Rasmon said: tanık olmama gibi bi şansın yok diye biliyorum ben de. arkadaşın da yeni tanıdığı birisine dikkatli davransaymış. ortak arkadas olarak arada kaldim ben de iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 niye küfür ettiki hatırlıyomusun diyaloğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kufur etmedi de. issizligiyle kalsin avukat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Remus said: Burda doğru olan gerçeği anlatmakta, ama bence hangi arkadaşını daha çok seviyorsan onun tarafını tut. Dava edende hödükmüş. İlişğini kes. ben dogrudan bu isin icinde olmak istemedigimi ikisinin de arkadasim oldugunu ve bu komik olayin icerisinde olmak istemedigimi soylemeyi dusunuyorum acikcasi. gercekten cok komik. cocukca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mal said: niye küfür ettiki hatırlıyomusun diyaloğu? senin adını vermiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ikisininde aq hakim bey beni uğraştırdıkları işe bak de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 al arkadaşlarını birine özür dilet. Ya da davayı bırak dövüceksen döv bişey yap de. dava nedir alal alla. Asliye mahkemeler bakıyo zaten böyle davalarda öpüşün barışın olur %99 gereksiz vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gitme davaya? allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mal said: niye küfür ettiki hatırlıyomusun diyaloğu? yahu ettigi kufur de kufur olsa! bu avukat cocuk bir laf etti, bizimkisi de amma .ik kafaliymissin dedi. insanlar bakti, etti, bu cocukta etrafta insanlar var diye bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Lectre said: gitme davaya? allam. polis geliyormus zorla goturmeye. sonra kacak sayiliyormussun. daha fena! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ağır küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hakkaten .ik kafalıymış ki dava açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar