Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidilesi/Görülesi Mekanlar/Barlar


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar.. Ben şimdi burada nerede ne tür çalıyor Kaç liradır nerededir tarif edicem naçizane bilgimle...

TAKSIM :

Katharsis :

Eskiden alternatif çalıyordu. Şimdi ağırlıklı drum'n bass, trip hop çalıyorlar.. Chop Suey tarzında şarkılar. Ritmik ama ağır.. Genellikle Hard Rock sevenlerin mekanı.. Mekanda akşam giderseniz yiyşen tipler ve hepsi deri siyah uzun saçlı, kızlarıda siyah sürmeli tiplerdir.. Dam olayı yoktur. 16 yaşındada giderdim. Kesinlikle rezil bir mekan değildir.. Biraları şişe olarak en son 2.5 milyondu.. Şişe vermeleri bir avanataj. Bunu pre-bar, pre-club olarak kullanabilirsiniz..

Adres: İstiklalden aşağı iniyorsunuz. Klan cafe'nin sokağında. Büyükparmakkapı sokakta yukarı doğru çıkıyosuuz yol bittiğinde solunuzdaki binada en üst katta. Zaten yukarı tabelalara bakarak gidin. Alttaki 2 katta tekno çalan mekanlar var. Şaşırmayın..

-----------------------------------------

Karavan :

Hard Rock'çıların ünlü mekanı. Akşamları dev ekranda kliple birlikte şarkı açarlar. Bira ucuzdur. Arjantin bira vardır hep.. Giriş parasız (özel günler dışında, o zamanda canlı oluyor)
Hep ağzına kadar dolu , kafa sallayan tipler vardır. taksimin vazgeçilmezleri arasındadır.. Metal ve Hardrock tarzı giderler.. Bira 2.5 olsa gerek..

Adres: Çiçek pasajına girin. Yürüyün tabela göreceksiniz .. Zaten hangi esnafa sorarsanız gösterirler..

-----------------------------------------

Kraft :

Burada çok güzel alternatif rock çalarlar.. Ve brit rock giderler.. Mesela muse pixies HIM coldplay gibi. Mekan küçüktür. Ve daha küçük bir üst katı vardır. 7 kişi falan oturulabilir.. Yani hiç ekstra para vermeden, biraz erken giderek üst katı kapıp kutlama yapabilirsiniz.. Biralar 2.5'tur. Fıçı normal bardak verir..

Adres:

İstiklalden aşağı sağ kolunuzda kalır. İmam Adnan Sokak. Oradan girin ve sol sokağa girin. Hen göreceksiniz sağınızda..

-----------------------------------------

Pulp :

Burada genellikle canlı müzik vardır. Hem ucuz hem canlı müzik dinleyebileceğiniz bir yer. Giriş ücreti yok. Biralarda ucuz sayılır.. Orta büyüklükte bir mekan. Tür yine alternatif rock,Brit Rock..

Adres : Tam Kraftın karşısında...

-----------------------------------------

Ex Bronx ve Arka Sokak:

İşte Taksimin vazgeçilmez. Ağzına kadar dolu olan 2 mekanı. 2 side aynı yerde bulunur. Akşamları bi sürü harley li felan motorcu gelir. Süper insanlarla tanışabileceğiniz bir mekan. (Kızları güzeldir ama biraz uçuktur)
Tür olarak ikiside alternatif çalar. Ama ben şahsım olarak Arka Sokağı daha çok beğeniyorum. Daha iyi bir müzik anlayışları var.. Ex Bronx eski bronx'un yeridir. Hafta sonraları alt katında gruplar çıkar. Bronx işi kotarınca daha iyi bir yere çıktı..
Biralar 2.5 milyon fıçı biradır..

Adres : Emek sinemasının sokağında sola dönünce hemen karşınıza kalabalık çıkar. İşte 2 side orada..

-----------------------------------------

Bronx :

Burası benim bildiğim sadece cuma ve cumartesileri açık. Grişler 8 milyon. Ve o 2 günde canlı müzik var.. Genellikle sumartesileri suitcase, cumaları kolpa çalar. Gripin'in ünlü olduğu mekan burasıdır. Ve arada halen cumartesileri gripin çıkar. Bazen Mor ve Ötesi çıkar. Eğer alternatif seviyosanız kolpayı kaçırmayın derim mutlaka.. Suitcase de iyi yorumlar ama ben kolpa'yı daha çok seviyorum.. Oldukça güzel bir mekan. Fiziksel olarak da çok güzeldir.. 3-4 kişi gittiğinizde mutlaka indirim yaparlar 2-3 kişi parası ödersiniz. Her girişe bir yerli içki bedava. Eğer tanımıyorlarsa sizi dam sorunu çıkarabilirler.. O yüzden hatun bulun. SOnra sizi görmeye alışınca 7-8 erkek bile gidersiniz. Üstüne indirimde yaptırırsınız. (Biz yaptık o hayvanlığı) Akşam 10 veya 11 de açılır. İçkilerde 3-5 milyondu sanırım..

Adres: Galatasaray Lisesinden aşağı inin. Sağınızda paşabahçe göreceksiniz. Oradan Dalın Küçük bir pasaj gibi yer var. Terkos pasajını bilen bilir. Orası. Orada sorun size gösterirler. Mutlaka 1-2 görevli olur gece yarısıda olsa.
Legato derneğinin alt katında. 2 sinide sorabilirsiniz ama ben olsam bronx'u sorardım :) (Lezbiyen Gay Topluluğu)

-----------------------------------------

Babylon :

Caz severlerin mekanı. Ayda bir kez gitmeye çalışırım. Dünyanın en iyi 50 caz mekanı arasından biri seçildi.. Genellikle kokanalara rastlarsınız. Üst seviye yönetici elit kesim. Ama ayırt etmezler alırken. Tipiniz biraz düzgün olsun yeter. www.babylon.com.tr 'den etkinlikleri görebilirsiniz. Biletixde etkinliklerin biletleri satılır. Çoğu zaman öğrenci indirimi vardır. 10-15 milyondur giriş. Çoğunlukla yurtdışından byük ustalar gelir.. Mekan süper. Girişe içki yoktu sanırım. Bira 5 milyon. Fiziksel olarakta süper bir mekan... Ayda 1 gidip caz zevkimi çıkarmaya çalışırım..

Adres: Galatasaray'dan aşağı inin tünele doğru. Orada Sorun Şeyhbender sokağı. Girdiğiniz zaman göremesseniz babylon'u sorun onlar g
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fransız sokağı galatasaray lisesinin hemen arka sokağı olarak kalmaktadır ..
galatasaray önünden tek arabanın geçebileceği bi yol geçer tophaneye doğru
ordan inerken ilk sola sapınca çıkılacak entel mekan fransız sokağıdır işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arsen Lüpen :

OLdukça hoş bir mekan. Dar merdivenlerden çıkarsınız. Ara katları sıkıcı ve hep boştur. ÜSt kat teras'ta genellikle ağzına kadar doludur. Tür olarak yine kraft, pulp tarzı giderler. Biralar 2.5 kağıttır. Genellikle küçük site zirveleri yapılır. Bir çok defa şahit oldum. 3-5 kişi. Gayet iyi muhabbet edip, müzik dinleyip, alkol alabileceğiniz bir yer.. Volume, kraft'taki kadar değildir. Muhabbet edilir. Ama fon olarakda gelmez müzik. Yine biraz seslidir

Adres :

Kraftın sokağının sonunda, the beatles cafe'nin tam karşısında köşededir. Amblemini görürsünüz. Dedektif ağzında pipo...[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 02 Eylül 2004 19:58 tarihinde demiş ki:


ve bide Fransız sokağı ???


fransız sokagina taksim bulusmasnda gidelm cok guzel bir yer bnce galatasaray lisesinn bi arka sokaginda...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BODRUM
Pahalı mekanlar:
Küba:Biraz pahalı olmakla beraber müziği ve ortamıyla son derece nezih ve kaliteli bir yer.
Mali's Bar:Çok pahalı değil daha ziyade türkçe popüler müzik çalar.Nezih bir yer diyebiliriz.
North Shield:Yine biraz pahalı ortam yıkılıyo.Çok fazla tikky.
Catamaran(Bodrum Night Club):Müzik muhteşem.Haftanın her günü farklı bi tarz.Mesela pazartesi RandB , salı club,çarşamba hphop vb...Denize açılıyo ayışığı felan az biraz pahalı.
Orta hali öğrenci mekanları:
Hadigari,fora,kestane,yettigari,adamik...
:rock:[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

[Bu mesaj paspatur tarafından 02 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk iki yer yaramaz (bence)ama kalanlar iyidir yettiyi severiz ama dam yada yaş sorunu var :)ara sokaklarda(adamik'in olduğu) yerde shadow var küçük bir yer ama güzel müzikler olabiliyor(bazen radiohead falan)körfez güzel yerdir rock çalarlar ama hem biraz pahalı hemde tıklım tıklım.
p.s. alkol kullanmadığım için pek barlara falan takılmam ama duyduklarımı söylüyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lykastos, 02 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
alkol kullanmadığım için pek barlara falan takılmam ama duyduklarımı söylüyorum


Sen barlara sadece alkol almak için mi gidildiğini zannediyordun.. orada Meyve Suyu, Kola diye bir şeyde var.. Müzik bilgimin ben tamamını barlardan almışımdır..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Akdeniz i de yazalım süper mekan bence.

Akdeniz Pub : Bira 2.5 milyon 75cl ise 4 milyon rakı da içebilirsiniz.Mekan dar katlardan oluşuyor 4 katlı en üst kat teras genelde 13 de yavaş yavaş doluyor saat akşam 8-9 u bulunca tamamen doluyor. özellikle haftasonu.
Ama artık eskisi gibi dolu olmuyor.Genelde yiyişme mekanı herkes manitasıyla geliyor.Girişe ücret alınmıyor.
Adres Nevizade sokağında istiklal caddesinden yürürken çiçek pasajının yanındaki kokoreççiler sokağından girin düz ilerleyin sola dönün ve aşşağıya doğru inin tabelasını görüceksinizdir.Aslanım ın karşısında.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha bahanede akşama doğru maç izliyoduk biz :).
Nedenkocum durum şudur,arkadaş gurubum alkol kullandığı için onların yanımda kendimi garip hissediyorum benle alakası yok insan içgüdüsü,ondanda öte babam imam olduğu için mekanlarda içki içmesemde içmiş imajı yaratıyorum sonra millet hem benim canımı sıkıyor(imamın oğlu içki içermi diye)hemde babamın prestiji sarsılıyor(senin oğlanı şurda gördük diye)çok saçma ama ne yazıkki öle[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 02 Eylül 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
Evet orada varda, sadece ne tür çaldığı bide adres falan yazmış. Biraz arkadaş canlısı ve seçici olsun istedim. Bira ne kadardır, tarifini kolaylaştırdım. Mekanı anlatmaya çalıştım..


Kusura bakma , yanlış anladın galiba beni. Ben yazdıkların gereksiz diye birşey ima etmek için yazmadım. Orada ekstra fotoğraflar var, mekanları görmek istiyenler bakabilir diye yazdım. Yoksa senin yazdığın bilgiler gayet yararlı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lykastos, 02 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
aha bahanede akşama doğru maç izliyoduk biz :).
Nedenkocum durum şudur,arkadaş gurubum alkol kullandığı için onların yanımda kendimi garip hissediyorum benle alakası yok insan içgüdüsü,ondanda öte babam imam olduğu için mekanlarda içki içmesemde içmiş imajı yaratıyorum sonra millet hem benim canımı sıkıyor(imamın oğlu içki içermi diye)hemde babamın prestiji sarsılıyor(senin oğlanı şurda gördük diye)çok saçma ama ne yazıkki öle


Özür dilerim. Tartışmak amaçlı değilde, eğer sen istiyosan baban niye karışıyor ki ?

Ayrıca angel, sende beni yanlış anladın, bende site hakkında bilgi verdim. Onu ima ettiğini düşünmemiştim bile. :)
Garip bir durum..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server

[Bu mesaj nedanko tarafından 02 Eylül 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...