totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Norak said: şimdi bu wallet taki paralar asıl kurdan çevrildiğine göre $$$ gift card falan ekleyince de heralde öle olcak di mi? Eklemeye izin vermez heralde bundan sonra. Verirse zaten abovvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu arada yeni dönemde TL aldığınız oyunlarda hesap dökümlerinizi incelediniz mi? TL olmasına rağmen steampowered.com üzerinden alındığından dolar olarak hesaplayıp tekrardan banka kurundan işlem yapıyor sanıyorum? Siz de baksanıza mesela 7,75TL ye alinan bir oyun 7,88 işlem yapılıyor. 75TL'ye aldığınız bir şey de 75,53TL'ye işlem yapıyor. Benim tarafimda ilginc olay da benim hesabımda TL ve $ hesabi var. Hala $ üzerinden çekiyor. Garanti tarafında böyle bir şey yok TL hesaptan almasına rağmen bu olay oluyor. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 daha almadım birşey de öyle saçmalık mı olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 75 yerine 75,53 cekse cok sorun olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 öle bi fark alıyorsa o zaman telefondan almaya devam ederim ben sdfs onun msg ucretı 50 krş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 75 liraya aldığın şeyi 0.53 farkla çekiyorsa kurla alakası yoktur onun $ başına 0.02 farkediyor yaklaşık ha 2.23 ha 2.25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 banka al sat yapıyorsa kurla alakası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 paypalla alım yapamıyormuyuz artık . Neyle alım yapacaz bu durumda. Paypal basitti. :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 enpara akar. paypalı oraya linklersin. %50'de indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Normal gene kredi kartı bilgisi girip alabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kk'de sıkıntı yok ya. gerçi daha bişi almadım da duruyor orda kocaman VİZA diye yani ama şeyi bilemedim, bi "visa" var, bi de yanında tr bayraklı "visa (national =))))" var, onlar arasında bi işlem ücreti bla bla falan fark etmiyordur di mi kart aynı olduğunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Enpara hesabı yeni açtım da, nası yapıyoruz steam indirimi için? Steam wallet falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paypalın gitmesinin bir sebepi bir açıklaması var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Cokomantis said: kk'de sıkıntı yok ya. gerçi daha bişi almadım da duruyor orda kocaman VİZA diye yani ama şeyi bilemedim, bi "visa" var, bi de yanında tr bayraklı "visa (national =))))" var, onlar arasında bi işlem ücreti bla bla falan fark etmiyordur di mi kart aynı olduğunda? visa national da tl bakiyeden çekmesi, visa international da usd/eur bakiyeden çekmesi lazım misal battlenet için int kart gerekio. şöyle ki, kartta usd bakiye yokken tl bakiye varken alamamıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şimdi biz visa ınternationalı mı secegiz tl fiyatlarından almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sipeyskeyk said: Enpara hesabı yeni açtım da, nası yapıyoruz steam indirimi için? Steam wallet falan? Şunu birisi hızla anlatsa çok iyi olur. Yeni sistemde enpara avantajı devam ediyor mu? Bende ay bitmeden enparaya başvurayım diyorum ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 31 aralığa kadar. siz direkt enpara kartınızı kullanıp satın alıyorsunuz, banka steamden harcamaları bi sonraki ay 3ünde geri yatırıyor. başka bir tanımlama falan yapmıyorsunuz yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 wallet zorunlu değil direkt alabilirsiniz. market ve walletın da iadesi var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu boacompra falan etkiledi mi diye sorayım o zaman? Yani wallete para at deyip, finansbank'ı seçip devam mı ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Üzgünüm revizyondan sonra hiç birşey almadım, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kdv, ötv gibi ne kadar GEREKLİ ve OLMASI GEREKEN vergi varsa umarım bu yenilenen fiyatlara dahildir. değilse bile ekleneceğine inanıyorum. VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR. GAZİ M. K. ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bugun 170 tl'ye cekmisler beyond earth ve borderlands'in falan fiyatlarini. 2k totosluk yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 KapIKulu said: sipeyskeyk said: Enpara hesabı yeni açtım da, nası yapıyoruz steam indirimi için? Steam wallet falan? Şunu birisi hızla anlatsa çok iyi olur. Yeni sistemde enpara avantajı devam ediyor mu? Bende ay bitmeden enparaya başvurayım diyorum ama emin olamadım. Hahah ben de basvurdum geldi kartim bugun. En cok enparaya yaradi. Bi de bi soru, karti veren eleman yurtdisi para transferinde 15 lira ucret alio dedi. Steamden alisveris yapinca yurtdisina gitmio mu para o ayaktan 15 tele keser mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hiçbişey yapmıyosun oyun alıyosan o otomatikman öbür ay geri yatırıyo hesaba 25tlyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Biyik said: kdv, ötv gibi ne kadar GEREKLİ ve OLMASI GEREKEN vergi varsa umarım bu yenilenen fiyatlara dahildir. değilse bile ekleneceğine inanıyorum. VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR. GAZİ M. K. ATATÜRK nası yani steam teceye vergi vermiyor mu hemen ofis açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar