Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam. Hesap ekstresinde dönem borcu -45.00 son ödeme tarihi 21.10.2014 ve ödenecek tutar 0 gözüküyor. Bu ne demek ? Bankaya gittim biraz kavga ettim çıktım da oradakiler borcunuz yok falan dediler. Çok net bi cevap vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 45 tl + dasın işte fazla ödemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Geri veriyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bir sonraki haraclarindan mahsuplastiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 haha bankacı olmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 He kardeş zor iş. Başka harcama olmayacak o hesap yaklaşık 3 ay önce kapandı. Gidip ödeme almam lazım değil mi ? Bunu bile söylemekten acizler işte.Bırak söylemeyi ben ordayken yapabilirlerdi ödemeyi. En iyisi şikayet formu doldurmak, hiç uğraşmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 tamam öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 kredi kartı anladığım kadarıyla fazla yatırmışsın nakit oalrak alamzsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Akbank batmaz da oraya gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ole birsey okmustum eleman hesap kapatmis daha dogrusu kapattigini zannetmis .hesapta 10 kurus mu ne kalmis. hesap isletim ucreti zirt pirt 5 sene eksiye gecirip gecirip ustune avukat icra ..bildigin bankaci rutini iste..yani sen o parayi almazsin ustune hesap isletim gecirirler 10 sene sonra nur topu gibi hacizin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 artık yapılamıyor o. konu ile ilgili yazı paylaştıydım. bulabilsem iyi de... edit; kredi kartı ise bahsi geçen, yukarıdaki cümlemin üzerini çiziniz sdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Bankaların hepsi aynı ya, Akbank en kötüsü değil bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Akbank en kötülerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 4 büyükler içerisinde en müşteri dostu görünmeyi başaran bence İş Bankası olabilir. Garanti, Akbank ve Yapı Kredi için al birini vur ötekine derim. En nefret edileni zorlamadan Garanti çıkar. Verdiğiniz ücrete göre aldığınız hizmette IT açısından Garanti ve Akbank bence açık ara öndeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Akbanktan 20tl nakit avans cekmiştim 10tl almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 8 aydır falan hesabımı kapatamadım ben garantide sdfs. allah bin türlü belasını versin ibnelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 işbankın bankamatiklerini kullanmak işkence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 iyi de bankacilikta buyuk olmak = musteriye en cok gecirip karliligi en super tutandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 scorch said: 8 aydır falan hesabımı kapatamadım ben garantide sdfs. allah bin türlü belasını versin ibnelerin. Neden kapatamadın ki? Gezi zamanında destek için hesabımı direkt internet bankacılığından kapattırmıştım, cidden pek bi kolaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Biz almanyadaki hesaplarimizi kapatabilmek icin 2 sene ugrastik. Telefon, mail, fax, mektup ne varsa. Hesapta 1.80 euro para kalmis adamlar bu parayi almaniz lazim diyor ahaahh. Sizin olsun dedim; olmaz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 al at cebine dersin almaz hakkaten alman deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 deadwoll said: Biz almanyadaki hesaplarimizi kapatabilmek icin 2 sene ugrastik. Telefon, mail, fax, mektup ne varsa. Hesapta 1.80 euro para kalmis adamlar bu parayi almaniz lazim diyor ahaahh. Sizin olsun dedim; olmaz dediler. AYNEN. Aynen abi. Neyse ki kartım vardı, tam ucu ucuna ayarladım kaç euroya denk geliyor ücretlerle beraber diye, hesapladık bankayla beraber mail yoluyla, gittim ATM'den çektim, sonra mail ile kapattırdım ama 2 sene falan açık kaldı hesap mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar