Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akbank hesap ekstresi

Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

He kardeş zor iş.

Başka harcama olmayacak o hesap yaklaşık 3 ay önce kapandı. Gidip ödeme almam lazım değil mi ? Bunu bile söylemekten acizler işte.Bırak söylemeyi ben ordayken yapabilirlerdi ödemeyi. En iyisi şikayet formu doldurmak, hiç uğraşmayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

ole birsey okmustum eleman hesap kapatmis daha dogrusu kapattigini zannetmis .hesapta 10 kurus mu ne kalmis. hesap isletim ucreti zirt pirt 5 sene eksiye gecirip gecirip ustune avukat icra ..bildigin bankaci rutini iste..yani sen o parayi almazsin ustune hesap isletim gecirirler 10 sene sonra nur topu gibi hacizin olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
4 büyükler içerisinde en müşteri dostu görünmeyi başaran bence İş Bankası olabilir. Garanti, Akbank ve Yapı Kredi için al birini vur ötekine derim. En nefret edileni zorlamadan Garanti çıkar. Verdiğiniz ücrete göre aldığınız hizmette IT açısından Garanti ve Akbank bence açık ara öndeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
scorch said:

8 aydır falan hesabımı kapatamadım ben garantide sdfs. allah bin türlü belasını versin ibnelerin.

Neden kapatamadın ki? Gezi zamanında destek için hesabımı direkt internet bankacılığından kapattırmıştım, cidden pek bi kolaydı :)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Biz almanyadaki hesaplarimizi kapatabilmek icin 2 sene ugrastik. Telefon, mail, fax, mektup ne varsa. Hesapta 1.80 euro para kalmis adamlar bu parayi almaniz lazim diyor ahaahh. Sizin olsun dedim; olmaz dediler.

AYNEN. Aynen abi. Neyse ki kartım vardı, tam ucu ucuna ayarladım kaç euroya denk geliyor ücretlerle beraber diye, hesapladık bankayla beraber mail yoluyla, gittim ATM'den çektim, sonra mail ile kapattırdım ama 2 sene falan açık kaldı hesap mal gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...