Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 "zevkler ve renkler" shield i wow paladin balonu gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 µh said: toyboxtan çıkmış gibi duruyor ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bu saat çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Alibaba da 5 dolara daha güzelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şirinbaba'nın zengin olacağında takacağı saati nerden buldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 o neler dönmüş :D ben kendim almadım saati eski kız arkadaşımın hediyesi, kayış da hayatımda karıştığım son fiziksel münasebet esnasında kopmuş idi. böyle çirkin anıları olan bir saat. meraklısı varsa pazarlığa açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kendim almadım diye savunmaya geçmişim gereksiz olmuş aslında orası zira ince bir güzelliği yok değil bence saatin. ha benim tarzıma pek uymadı ve uymayacak da, yoksa kayış takar kullanırdım. aranızda hoşuna gidip de toplum baskısından bişey demeyen bir sürü pati olduğundan eminim. utanmayın arkadaşlar özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 tamam tamam ben baskıya dayanamayacam ve 10tl veriyorum kargosu senden, burada bir ufaklığa hediye ederim sevaptır sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Şu saat sebebi ile Tommy fiyatlarına baktım da kur farkı ile uçmuşlar. 3-4 sene evvel babalar günü indirimi ile 350 TL ye aldığım saat şimdi 600-700 arası olmuş. Vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Beşiktaşta elden verebilirim demisin su an besiktaşdayim gel ver bana kurtul bedavadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 3 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Valvyn said: Beşiktaşta elden verebilirim demisin su an besiktaşdayim gel ver bana kurtul bedavadan :) bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Seks dendi. Bu saati takıp üstüne bir de seks yapabilmek. God mode açmış adam. yav said: o neler dönmüş :D ben kendim almadım saati eski kız arkadaşımın hediyesi, kayış da hayatımda karıştığım son fiziksel münasebet esnasında kopmuş idi. böyle çirkin anıları olan bir saat. meraklısı varsa pazarlığa açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Yok lan kavgada kopmustu cok yanlis ifade etmisim :D 3 yili gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 denizaltı kapagı gibi cercevesi varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hacı kusura bakma da saat chick antimagnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 işte bu yüzden almış sevgilisi. "sevgilim çirkin görünsün de bana kalsın!!11" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bi benim sattığım saate bak bi de şuna. pii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Seninkinin kadran da grilikten gözükmüyordu, ama bu direk çocuk saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Tatar gerçek bir Casio Edifice kullanıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ana gerçek saatmiş lan. Eskiden bizim leblebi tozundan çıkan plastik saatlerden sandım ben. Bunu takan adama bi de kader vurur; demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kordonu baştan üçüncü deliğe takmış o kadar kalın mı bileğin yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 detaya bak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar