Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta :: Galatasaray - Fenerbahce | 18/10/14 19:00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Emre333 said:

burak da resmen zırlıyor pas atmadı diye. yani kulüp yöneticisi olsam, teknik direktör olsam böyle şeylere izin vermem.

Bir golcünün gol atmayı çok istemesinden daha doğal ne olabilir ki? Teknik direktör, iştahı için istekli oluşu için aferin demiştir.

burak resmen "üzülüyor".
yahu gol atmışsınız, derbide galibiyeti garantilemişsiniz.
adam, üzülüyor, önüne bakıyor.
bu rezaletin savunulacak yanı olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Şurda 100 tane gsli varsa 99u burağa söverken 1 kişi savunuyor o da sensin sostizm, kim anormal burada? :p

Sorunu özetlemişsin işte. Sorun "şurda" 99 söven. Burak la liga da, bundeliga da, premier ligde falan bu kadar çalışkan olsaydı, bu kadar gol atsaydı küfür yemezdi, taraftarı çocuklarına Burak formaları alır, posterlerini asarlardı işte onu diyorum. "Şurda" problem var.
Sosyal ağlarda paylaş

İki sene gol kralı olduğunu, üçüncü sene en çok gol atan ikinci futbolcu olduğunu HER maçında formasını bu kadar terlettiğini varsayıyorum. Liginde gördüğü muamele bu mu olurdu? Ama ümitsiz benim çabam. Düşüncelerimi söylersem kırıcı olabilirim, gerek yok, liderliği kutlayalım.

NE MAÇTI AMA!

Büyüksün Sneijder!
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Diyego ATMde gayet iyiydi bikaç ay önceye kadar, ama bizim sistemde gereği yokken bonservissiz diye atladı Aziz. Yine de elde kalmaz hiç heveslenmeyin, Şınayder olayı kafada bitirmiş yatış kısmına geçmiş artık doymuş.

Abi rica etsem olayı kafasında bitirmiş olan oyuncuların listesini yollar mısın? Unity'nin tanıdıkları varmış yönetimde. Hepsini alalım :D

Şaka bir yana sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Bu maçın kredisiyle önümüzdeki maçlarda Prandelli takımın hücum hattındaki statik oyununa çözüm arayışına girmezse diye çok korkuyorum. Takım hücumda bildiğin sabit duruyo lan resmen. Selçuk eskisinin tam aksine topu ayağında eveliyor geveliyor. Burak sadece ve sadece ileriye koşu yapıyor (Geri geldiğinde aldığı topu pası verene geri veriyo gerçi). Olcan iyi ama... Bilmiyom tam emin de değilim aslında.

Yav.. Banane ne bok yerse yesin Prandelli. Ne de güzel çaktı Şırander.
Sosyal ağlarda paylaş

üstü kapalı olarak, geçmişleri tertemiz iki takıma şike göndermesi mi yapıyorsun?
şikenin ş'sine bulaşmamış, milyonların sevgilisi çubuklu ve parçalının güya şaibeli olayların yaşandığı geçmişine çaktırmadan işaret mi ediyorsun? sözde şike operasyonlarını mı insanların hatrına getirmeye çalışıyorsun?

umarım böyle bir niyet yoktur yazdıklarında.
Sosyal ağlarda paylaş

olsun. 1-0'lık durum eşitlik anlamına geliyor bu durumda da.
o zaman da genel averaja bakılacak, fb'nin iyi olursa yine haksızlık.

ama her şeyden evvel şeyju'nun emenike'ye hareketi penaltı+kk imiş.
tekrar izleyince çok net anlaşılıyor. boşuna debelenmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

olcan bugun çok top ezdi ya. o kadar top kaybıyla oynanmaz yani. her çalımda kaptırdı.

olcan ın bir itliği de
kazmalık yapınca burak'a bağlaması

snikder top kaptırınca prese başlıyor hatasını telafi editor
olci de benim gibi bir üstün yeteneği nasıl durdular acaba diye düşünüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...