Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Zaten öyle demişti başkanlıkta gözüm yok durumu toparlayıp mayısda seçime gideceğim diye.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 rousseau'nun toplumsal sözleşme teorisinde vardır böyle her şey bozulunca her şeyi toparlamaya gelecek bir guardian yönetici, ona benzemiş.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Ben Alp Yalman kazansın istedim. Adam en azından neyse başkanlık süresi sonuna kadar gidecekti. 6 ay başkanlık yap sonra bırak. Bunu bilen topçu, td vs. ne kadar ipler bu adamı. Tek artısı yönetimde Albayrak ve Dürüst olacak. 6 ay sonra işler kötü giderse bu yönetimden kim elini taşın altına sokacak aday olacak soru işareti ? Ne diyelim hayırlı olsun.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Abi sıkıntı TR'de başkanın herşeyi kontrol edip iplenmesinde. Başkan dediğin kişinin bu kadar ön planda olması, birşeylerin ondan beklenmesi sıkıntı. Transferi başkan yapmamalı, basın açıklamasını başkan yapmamalı vs... Profesyonel olacaktı güya kulüp, heh..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bu Duygun dede mayıstan sonra yokum demiş, 6 aylığına geliyorsa niye Alp Yalmana engel oluyor ki, napacak sihir mi yapacak 6 ayda? Ha Eğer 6 ay sonunda Abdüle bırakcaksa koltuğu, GS 30 sene geriye gider valla o laz mütait kafasıyla sdf
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 çünkü aysal çat diye ben bıraktım, seçim kararı aldım deyince; adaylara yönetim kurulu toplamak için gerekli zamanı sağlamadı. tüzük de benim bildiğim seçim mayıs ayında olur diyor. o yüzden duygun da diyor ki, ben tüzüğün dediği gibi mayısta yaparım seçimi. herkes önceden bilsin, insanlar doğru düzgün yönetim kurulu kursunlar, hazırlıklarını yapsınlar, öyle seçim yapalım. arada da ben başkanlık yapayım, ekonomik duruma bakalım vs. ha mayısta ne olur bilemem.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bu Duygun dede mayıstan sonra yokum demiş, 6 aylığına geliyorsa niye Alp Yalmana engel oluyor ki, napacak sihir mi yapacak 6 ayda? Ha Eğer 6 ay sonunda Abdüle bırakcaksa koltuğu, GS 30 sene geriye gider valla o laz mütait kafasıyla sdf korktunuz mu lan
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ya bu dedeler para bağışı yapmaz mı bayram filan de geçti gerçi
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Yalman'ın son günlerde basın tarafından reklamının çok yapılması, Terim'in oyunu Yalman'a vermesi, Polat'ın ve iğrenç ekibinin (Işın Çelebi vs) Yalman'ı desteklemesi, Yalman'ın sürekli Aziz Yıldırım ile ilgili dostuz minvalinde mesajları zaten neden Yalman'ın başkan olmaması gerektiğini gösteriyordu. Olması gereken oldu ve Duygun kazandı. Sevindim açıkçası. Aslında aday olmak gibi bir planı yoktu muhtemelen ama kulübü hükümet yalakası Polat ve yardakçılarına bırakmaya bir kesim rıza gösteremezdi ve göstermedi.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 altur gelirse gs 2000'lerin lyon'u gibi olur domine eder ligi 10 yıl.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kulübümüzün Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat ve kurullarındaki isimleri; kendim, ekibim ve oyuncularım adına en içten duygularımla kutlarım. Cesare Prandelli
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aysal in emanetcisi duygun secilmis guzel
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Zaten Ünal Aysal'ın yönetiminden 4 kişi varmış Duygun dedenin listesinde.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 listenin yarısı hukukçu, ateşi üfleyerek söndürmezler neyse şundan kurtulduk http://www.haberler.com/haber-resimleri/040/galatasaray-kulubu-basin-sozcusu-ergun-uefa-macin-5410040_4438_o.jpg
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Rerore said: ali dürüst yok sanırım listedeYK listesinden yok ama açıklamalarda Florya'dan sorumlu olacağını söylemişti Yarsavut.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sorun çıkartır o iş albayrak la kapışırlar mayıs için bekliyor bence
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 http://i.imgur.com/wwXUuoU.jpg ÖNCE TOTEMİ DİKDİK SONRA DA PİLAV KAŞIKLADIK http://i.imgur.com/HBL41Ai.jpg
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/m-i048MHsTN1O0.html GS ÇOCUK YUVAŞI ŞENLİKLERİ
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 selçuk veysel kadroda semihten kurtulmuşuz balta ve korayla çılgın atacaz tarık yine sol bek
Öne çıkan mesajlar