Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Alp Yalman kazansın istedim. Adam en azından neyse başkanlık süresi sonuna kadar gidecekti.

6 ay başkanlık yap sonra bırak. Bunu bilen topçu, td vs. ne kadar ipler bu adamı. Tek artısı yönetimde Albayrak ve Dürüst olacak.

6 ay sonra işler kötü giderse bu yönetimden kim elini taşın altına sokacak aday olacak soru işareti ?

Ne diyelim hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
Abi sıkıntı TR'de başkanın herşeyi kontrol edip iplenmesinde. Başkan dediğin kişinin bu kadar ön planda olması, birşeylerin ondan beklenmesi sıkıntı. Transferi başkan yapmamalı, basın açıklamasını başkan yapmamalı vs...
Profesyonel olacaktı güya kulüp, heh..
Mesaj tarihi:
Bu Duygun dede mayıstan sonra yokum demiş, 6 aylığına geliyorsa niye Alp Yalmana engel oluyor ki, napacak sihir mi yapacak 6 ayda?

Ha Eğer 6 ay sonunda Abdüle bırakcaksa koltuğu, GS 30 sene geriye gider valla o laz mütait kafasıyla sdf
Mesaj tarihi:
çünkü aysal çat diye ben bıraktım, seçim kararı aldım deyince; adaylara yönetim kurulu toplamak için gerekli zamanı sağlamadı. tüzük de benim bildiğim seçim mayıs ayında olur diyor. o yüzden duygun da diyor ki, ben tüzüğün dediği gibi mayısta yaparım seçimi. herkes önceden bilsin, insanlar doğru düzgün yönetim kurulu kursunlar, hazırlıklarını yapsınlar, öyle seçim yapalım. arada da ben başkanlık yapayım, ekonomik duruma bakalım vs. ha mayısta ne olur bilemem.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bu Duygun dede mayıstan sonra yokum demiş, 6 aylığına geliyorsa niye Alp Yalmana engel oluyor ki, napacak sihir mi yapacak 6 ayda?

Ha Eğer 6 ay sonunda Abdüle bırakcaksa koltuğu, GS 30 sene geriye gider valla o laz mütait kafasıyla sdf

korktunuz mu lan
Mesaj tarihi:
Yalman'ın son günlerde basın tarafından reklamının çok yapılması, Terim'in oyunu Yalman'a vermesi, Polat'ın ve iğrenç ekibinin (Işın Çelebi vs) Yalman'ı desteklemesi, Yalman'ın sürekli Aziz Yıldırım ile ilgili dostuz minvalinde mesajları zaten neden Yalman'ın başkan olmaması gerektiğini gösteriyordu. Olması gereken oldu ve Duygun kazandı.

Sevindim açıkçası. Aslında aday olmak gibi bir planı yoktu muhtemelen ama kulübü hükümet yalakası Polat ve yardakçılarına bırakmaya bir kesim rıza gösteremezdi ve göstermedi.
Mesaj tarihi:
Kulübümüzün Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat ve kurullarındaki isimleri; kendim, ekibim ve oyuncularım adına en içten duygularımla kutlarım.

Cesare Prandelli
Mesaj tarihi:
listenin yarısı hukukçu, ateşi üfleyerek söndürmezler

neyse şundan kurtulduk
http://www.haberler.com/haber-resimleri/040/galatasaray-kulubu-basin-sozcusu-ergun-uefa-macin-5410040_4438_o.jpg
  • Yeni Oluştur...