fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Burak gibi eleştirilen bir adamın şu an ülkede ender forvetlerden olduğu düşünülürse bundan ders çıkarmak lazım. Başarılı olmak için o kadar olağan üstü başarılı olmaya gerek yok. Sadece vazgeçmemek önemli. Bu adam bana kazma diyorlar deyip volkan gibi sahayı terk etse buralarda olamazdı. 3 büyükte tutnamadım gs dede tutunamam deyip hedef küçültse ve akhisara gitseydi şl de en çok gol atan adam olamazdı. Adamın şansına şl de karşısına cluj gibi hayatımızda bir daha duymayacağımız takımlar çıktı. Şu an aynı virajdan birçok futbolcu geçiyor. Sneijderi sevdiğim için onun hakkında konuşursam; Gs de hagi den fazla iş yapabilir isterse fakat şu an Selçuk un triplerine falan takarsa o yeteneğe o hırsa yazık eder.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şu tercüman td olacak gs nin başına aha da yazdım buaraya
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 o değil de, Riera poker oynamaya gidicem diyip maça çıkmamış, udinese de şutlamış herifi asdfds http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-old-boy-albert-riera-4720418
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Hahaha gider valla adam gs'dan bir kaç yılda futbol hayatının cogunda kazanamadıgı kadar parayı kazandı %10 vergi sagolsun... Uyanıp,hayat güzel diyip geri yatagına yatıyordur. Bu adama kızardık hakkını veremiyor diye ama beterin beteri varmış... Yani riera iyi oyuncuydu şimdikilerle kıyaslayınca asdasf
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 emek hırsızından oscarlık haraket gelmiş :D https://vine.co/v/Ond5illLXO9
fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 :D Riera yı ben seviyordum. Adama bonservis olmadan senelik 300.000 euro versek oynar mı bizde Maç başıda 5,000 euro
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 DoruK said: "Tatar Ramazan" said: Semihi sırtına alıp gidiyor zenci forvetler, adam 182 boya 65 kilo kız gibi takılıyor yemin ediyom, azıcık protein tozu iç bari lan vitaminsiz stoper dsfds Burak bile kastı vücut yaptı öyle adam oldu biraz TSde bazi vucutlar kilo alamiyor ne yaparsan yap. kasip zorlasan 2-3 kilo aliyorsun ama 2-3 hafta beslenmene dikkat etmezsen gerisin geri gidiyor o kilolar kaslar cekmeyen bilemez dsfsd Abi bu adam profesyonel futbolcu ve işi sadece bu, gerekirse özel trainer tutup 1-2 sene inatla çalışıp gereken noktaya gelmek zorunda. Yoksa böyle ezik kalmaya devam edecek, potansiyeli ziyan olacak gidecek. 2 sene İtalyada oynasa bunu hem fiziksel hem taktiksel olarak süper yaparlar ama zor bu yabancı kuralıyla.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sostizm said: Bu sene gene 15+ gol atacak Burak. Cunku cok sansli. Ustelik aptal, bir de bitirici degil, skill -5, gol atamiyor aslinda, her futbolcu orada oynasa daha cok atar, burak sakatlansa GS kurtulur. Ohhhhs Hocam bi Nobre vardı Fenerde hatırlarsın bildiğin kütük odun gibi topçuydu, ama Alex bunun kafasına götüne başına çarptırır gol kralı yapardı bunu, sonra Alexsiz takımlarda ne hale düştüğünü gördük. Burakta GSde oynuyor ve bütün toplar ona yağıyor, o da bi zahmet kaleye ittiriyor arada 1-2sini, yerlere düşmez ofsayta düşmez ve kaleyi tutturabilirse.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_P8o8tRcmwVA/SlnHrS-FBOI/AAAAAAAAAC8/ClBKLzdCgeE/s320/hacettepe+130.jpg
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ali dürüst ün konuşmasını dinledim de adama türk takımları neden avrupada başarılı olamıyorlar diye sordular sorunu yabancı sınırına bağladı :D ulan bir kerede kendinizde görün hatayı.altyapıya yatırım yapmıyoruz türk oyuncu çıkaramıyoruz diyin
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: DoruK said: "Tatar Ramazan" said: Semihi sırtına alıp gidiyor zenci forvetler, adam 182 boya 65 kilo kız gibi takılıyor yemin ediyom, azıcık protein tozu iç bari lan vitaminsiz stoper dsfds Burak bile kastı vücut yaptı öyle adam oldu biraz TSde bazi vucutlar kilo alamiyor ne yaparsan yap. kasip zorlasan 2-3 kilo aliyorsun ama 2-3 hafta beslenmene dikkat etmezsen gerisin geri gidiyor o kilolar kaslar cekmeyen bilemez dsfsd Abi bu adam profesyonel futbolcu ve işi sadece bu, gerekirse özel trainer tutup 1-2 sene inatla çalışıp gereken noktaya gelmek zorunda. Yoksa böyle ezik kalmaya devam edecek, potansiyeli ziyan olacak gidecek. 2 sene İtalyada oynasa bunu hem fiziksel hem taktiksel olarak süper yaparlar ama zor bu yabancı kuralıyla. http://i.imgur.com/GhKGS5d.jpg
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 said: Riera katildigi poker turnuvasinda 46 kisi arasinda 2. olarak €3.500 kazandi.
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bi bildiği varmış adamın ondan gitmiş sdfs. bu arada gayrimenkulleri değerlendirmek için izin isticekmiş yönetim. hadi bu yönetime de belki izin çıkmaz da bundan sonrakine bence kesin çıkacak. aysal'a çıkmayan ve gidişine neden olan gayrimenkulleri albayrak'ın olduğu yönetim alırsa götümle gülerim sdfs ünal aysal'ın da kuyusunu ondan kazdılar . bu riva'dan falan bi cukka doldurma kaçınılmaz o yüzden millet yedirmek istemiyor gibi. ünal aysal kahramanken terim'den sonra ne hikmetse başdüşman ilan edildi klupte. bakalım ne olcak merak ediyorum. moriarty alp yalman falan satar o rivayı.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kombinem vardı o sene. forvetler güiza-semih-burak :D
patatogod Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kral gene mütevazi şekilde duruyor
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Yalnız Burak'a uzun saç bayağı yakışıyomuş ya, yazık etmiş bu traşla.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XAb7kYlOzwQ&feature=youtu.be kondisyoner yabancı olsa iyimiş türk ne anlar kondisyondan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://media.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/Cover/141201_hamzah7.jpg ahah
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Şu takımda bir tane Demba Ba gibi veya Cardozo gibi forvet olsa, bir tane de Neill gibi Semih'in yanında toparlayıcı stoper olsa baştan aşağı değişir takımın şekli şemali.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hamza dan sonra selçuk eski oyununa dönerse gs taraftarının bu oyuncuyu linç etmesi falan gerekir.ayriyetten şınayder yedek oturtulursada kafasına sıçayım ben böyle takımın iyice soğudum lan gs den
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 selçuk oynarsa gs 10 kişi oynuyor demektir arada asist masit yapar bir halt ediyor sanırlar
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Sneijder biraz daha geriye çekilerek Hamit-Sneijder-Melo üçlü ortasahası yapılabilir, kanatlarda Bruma gibi daha ofansif bir adam Sneijder'den geri kalan ofansif boşluğu doldurabilir. Mus Sabri Semih Chedjou Tarık Melo Hamit Sneijder Bruma Olcan Umut Kontenjan yüzünden Telles'i yedeğe yazdık artık. Performansa göre ileri uçta Umut/Burak. Alternatif olarak Burak kanat forvete çekilerek Telles beke alınabilir. Şu eldeki kadroda en düzgün dağılım bu heralde.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 veysel dedigin tarık olcak heralde sdf
Öne çıkan mesajlar