Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
takımı bitiren aysal değil. ekonomik olarak demiyorum sportif olarak tamamen terim lobisi. terim takımı satıp milli takıma gittiğinde çok bok gibi kaldı takım. aynı lobi kısmen başarılı mancini'yi göndertti. selcuk ve burak'a zamlar yaptırıldı.

aysal'da terim'i kovdu takımı batırdı olarak ortaya atıldı hep. fakat çok net biliyoruz terim'in bırakıp gittiğini. sırf fatih terim stadı bile yeter bunu anlamak için sdfs.

ondan sonra da aysal götü başı dağıttı açıkcası. basın üzerinden ordan burdan çok yüklendiler. e içerdeki muhalefet ayrı zaten. adam da kaçtı gitti. bence hala aysal galatasaray'a gelmiş en iyi başkanlardandır. ilerde çok ararız. salak salak hatalar yaptı son dönemde ama bence kalmalıydı.
Mesaj tarihi:
Doğru diyonuz o zaman hep beraber feyz alalım...
okumadan önce açın bir tabda;
http://www.youtube.com/watch?v=eDOKl8nDdkE

Muslera yeter diyordu, yeter! Vurma artik Mossoro, senin Allahın yok mu vurma ey Marcio bin Mossoro diyordu. Ama Mossoro dinlemedi onu ve gavura vurur gibi vurdu topa. O top bir sicim gibi gitti koseye ve orumcek aglarini dahi yok etti! O anda bir damla yas suzuldu Musleranın gozlerinden, o zayıf Muslera ağlıyordu, ağlıyordu ve burnunu çekiyordu! Ama kenardan bi mendil getiren bi su tutanı bile yoktu garibin, onu gören Melo da ağlıyordu kenarda ve dahi Sinan Bolat ağlıyordu gökler ağlıyordu göklerr!.

Gözyaşları sel olmuştu arenada... Ama durmadı acımasız Başakşehir ve vurdukça vurdu vurdukça vurdu! Tam 4 tane attı, süre yetse daha da atacaktı ama sonra daha fazla Duygusuylan oynamayalım bu camianın dedi ve bir kenara çöp gibi bıraktı 100 yıllık camiayı...
Mesaj tarihi:
haberturk geçen buna benzer haber yapmış ya ne güldüm. galatasaray haberiydi galiba yine. dortmund maçından sonra yeter diyordu vs oluyordu diye satır satır yazmışlar sdfds
Mesaj tarihi:
Başakşehir maçında da tribünlerdeki yerini alan Abdurrahim Albayrak, maç 4-0 Başakşehir lehine geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı ve tribünde ağladı.

http://img.hurriyet.com.tr/_np/4026/26494026.jpg

http://img.hurriyet.com.tr/_np/4028/26494028.jpg
Mesaj tarihi:
Red said:

takımı bitiren aysal değil. ekonomik olarak demiyorum sportif olarak tamamen terim lobisi. terim takımı satıp milli takıma gittiğinde çok bok gibi kaldı takım. aynı lobi kısmen başarılı mancini'yi göndertti. selcuk ve burak'a zamlar yaptırıldı.

aysal'da terim'i kovdu takımı batırdı olarak ortaya atıldı hep. fakat çok net biliyoruz terim'in bırakıp gittiğini. sırf fatih terim stadı bile yeter bunu anlamak için sdfs.

ondan sonra da aysal götü başı dağıttı açıkcası. basın üzerinden ordan burdan çok yüklendiler. e içerdeki muhalefet ayrı zaten. adam da kaçtı gitti. bence hala aysal galatasaray'a gelmiş en iyi başkanlardandır. ilerde çok ararız. salak salak hatalar yaptı son dönemde ama bence kalmalıydı.

terimden sonra
adamın yaptığı hiç bir transfer tutmadı ki
sürekli çer çöp aldı ucuz olsun diye
ambrata milyonları sayan adam alper potuk u kaptırdı

burak ve selçuk kontratları hatta bütün yeni kontratlar fiyasko

fb nin kontrat politikasına imreniyorum resmen, aziz, caner'i bile yola getirdi

şunlar başarının %70i filan
dolayısıyla sportif anlmada gayet de rezaletti ünal aysal
Mesaj tarihi:
3 yılda
2 şampiyonluk
1 kez 2.lik
1 türkiye kupası
1 şl çeyrek finali
1 şl ikinci turu

bu mu sportif başarısızlık?

gs kadın takımının basketbol şl kupasını (hem de fener'e karşı) saymıyorum bak.
  • Yeni Oluştur...