Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 başakşehir öttürmüş :D nerde oldboyz, uefa kupanızın bir resmini koyun
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 takımı bitiren aysal değil. ekonomik olarak demiyorum sportif olarak tamamen terim lobisi. terim takımı satıp milli takıma gittiğinde çok bok gibi kaldı takım. aynı lobi kısmen başarılı mancini'yi göndertti. selcuk ve burak'a zamlar yaptırıldı. aysal'da terim'i kovdu takımı batırdı olarak ortaya atıldı hep. fakat çok net biliyoruz terim'in bırakıp gittiğini. sırf fatih terim stadı bile yeter bunu anlamak için sdfs. ondan sonra da aysal götü başı dağıttı açıkcası. basın üzerinden ordan burdan çok yüklendiler. e içerdeki muhalefet ayrı zaten. adam da kaçtı gitti. bence hala aysal galatasaray'a gelmiş en iyi başkanlardandır. ilerde çok ararız. salak salak hatalar yaptı son dönemde ama bence kalmalıydı.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 http://img.hurriyet.com.tr/_np/6427/26456427.jpg
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kısaca kimse başarılı olamadı sadece cepler doldu. milli takım da galatasaray'da kendine gelemedi.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ara acilip ezeli rekabet biter kimse futbola ilgi gostermez diye gs tepeden indirildi
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 türkiye'de futbolun adım adım bitişine tanık oluyoruz içimin yağları eriyor. bir tek beşiktaş kaldı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Doğru diyonuz o zaman hep beraber feyz alalım... okumadan önce açın bir tabda; http://www.youtube.com/watch?v=eDOKl8nDdkE Muslera yeter diyordu, yeter! Vurma artik Mossoro, senin Allahın yok mu vurma ey Marcio bin Mossoro diyordu. Ama Mossoro dinlemedi onu ve gavura vurur gibi vurdu topa. O top bir sicim gibi gitti koseye ve orumcek aglarini dahi yok etti! O anda bir damla yas suzuldu Musleranın gozlerinden, o zayıf Muslera ağlıyordu, ağlıyordu ve burnunu çekiyordu! Ama kenardan bi mendil getiren bi su tutanı bile yoktu garibin, onu gören Melo da ağlıyordu kenarda ve dahi Sinan Bolat ağlıyordu gökler ağlıyordu göklerr!. Gözyaşları sel olmuştu arenada... Ama durmadı acımasız Başakşehir ve vurdukça vurdu vurdukça vurdu! Tam 4 tane attı, süre yetse daha da atacaktı ama sonra daha fazla Duygusuylan oynamayalım bu camianın dedi ve bir kenara çöp gibi bıraktı 100 yıllık camiayı...
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 haberturk geçen buna benzer haber yapmış ya ne güldüm. galatasaray haberiydi galiba yine. dortmund maçından sonra yeter diyordu vs oluyordu diye satır satır yazmışlar sdfds
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 operasyon yapacak cemaatte kalmadı, işiniz zor.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 twitter yıkılıyor,4x4 ,4440444 vs gırla
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Başakşehir maçında da tribünlerdeki yerini alan Abdurrahim Albayrak, maç 4-0 Başakşehir lehine geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı ve tribünde ağladı. http://img.hurriyet.com.tr/_np/4026/26494026.jpg http://img.hurriyet.com.tr/_np/4028/26494028.jpg
Voys Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Galatasaraylı olduğum belli olacak diye 4'lüleri yakamaz oldum
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Red said: takımı bitiren aysal değil. ekonomik olarak demiyorum sportif olarak tamamen terim lobisi. terim takımı satıp milli takıma gittiğinde çok bok gibi kaldı takım. aynı lobi kısmen başarılı mancini'yi göndertti. selcuk ve burak'a zamlar yaptırıldı. aysal'da terim'i kovdu takımı batırdı olarak ortaya atıldı hep. fakat çok net biliyoruz terim'in bırakıp gittiğini. sırf fatih terim stadı bile yeter bunu anlamak için sdfs. ondan sonra da aysal götü başı dağıttı açıkcası. basın üzerinden ordan burdan çok yüklendiler. e içerdeki muhalefet ayrı zaten. adam da kaçtı gitti. bence hala aysal galatasaray'a gelmiş en iyi başkanlardandır. ilerde çok ararız. salak salak hatalar yaptı son dönemde ama bence kalmalıydı. terimden sonra adamın yaptığı hiç bir transfer tutmadı ki sürekli çer çöp aldı ucuz olsun diye ambrata milyonları sayan adam alper potuk u kaptırdı burak ve selçuk kontratları hatta bütün yeni kontratlar fiyasko fb nin kontrat politikasına imreniyorum resmen, aziz, caner'i bile yola getirdi şunlar başarının %70i filan dolayısıyla sportif anlmada gayet de rezaletti ünal aysal
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 3 yılda 2 şampiyonluk 1 kez 2.lik 1 türkiye kupası 1 şl çeyrek finali 1 şl ikinci turu bu mu sportif başarısızlık? gs kadın takımının basketbol şl kupasını (hem de fener'e karşı) saymıyorum bak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 3 temmuz süreci olmasa aysal bu kadar bile kalamazdı
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Biyik said: http://img.hurriyet.com.tr/_np/6427/26456427.jpg Bu fotografta neden 4 kisi var hocam ?
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 melo bu fotoğrafı çektikdikten sonra 2'de 2 yaptılar. 4 x 4 olabilir, haftaya kimle oynuyor gs?
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 lan GS de amma BAŞŞAK oğlanı oldu. ZAAAA
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 albayrak yağmur suyunu siliyodum taaaam mıa demiş
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Böyle her gelen 4 atarsa muslinin bonservis düşecek.
Öne çıkan mesajlar