Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/4877/B_ed3acb2cf880444284a2b7b61d2c6ae8.jpg
2002 yılında AIG’den alınan hisseler konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Aysal şunları söyledi: “2002 senesindeki kulübün dışındayım. Bana geldiler bir anlaşma yaptıklarını, bir hafta içinde 23 milyon para ödemeleri gerektiğini, ödemedikleri takdirde AIG’ye cezai şart olarak 60 milyon dolar ödemeleri gerektiğini ve bunu da yapamayacaklarını söylediler. Çok açık ve net söyleyeyim burada önemli olan para değil, C grubu hissesiydi. O zamanki yönetimin bence yanlış bir idari tasarrufu ile üretilmiş ve AIG'ye verilmişti. Bu hisse sayesinde AIG, yönetimi denetleyen, kontrol eden müessese şeklindeydi, veto hakları vardı. Önemli olan onu almaktı. Bir hafta süreyle tereddüt ettim ama o zaman çıkardım 23 milyon doları ödedim ve hisseleri üzerime aldım. C hissesini kulübe verdim ve o hisse iptal edildi. 23 milyon dolarlık hisseler bende kaldı. Faiz anlaşmam yoktu. Bir sene sonunda bunu alacak mısınız dedim? "Alamayız" dediler. Uzattık. Bir sene sonra yine sordum yine alamadılar, ‘bu hisseleri satmaya çalışalım’ dediler. O zaman bir köşe yazarımızın dostuyla bu hisseleri satmaya çalıştık. Özhan Canaydın beni aradı ‘23 milyon dolara alıcı bulduk, senden alıyoruz’ dediler. O zaman hisse değerleri 37 milyon dolar olmuştu, ‘23 milyon dolara satman yanlış olur. Bunu genel piyasada satalım’ dedim. Bir kişi yerine 100 kişiye o gün açık piyasada sattık ve 37 milyon dolar para topladık. Bu paranın tamamı kulübe gitti. 23 milyon dolarım ödendi. 6-7 milyon dolarlık yardımlarım vardı, onlar ödendi ve her hisse sahibine ödendiği gibi hisselerden temettü aldım. Ekstra kulübe 5-6 milyon dolar kar kaldı. İşlem bu kadardır.”
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum dikkat ettinizmi ? Alvesin kırmızı kartlık pozisyonu sonrası özellikle kendini parçalarcasına hakeme koşanlar Sneijder ve Melo O sıra kareye takılmış olcan itiraz bile etmeden seyrediyor. takımdaki diğerleri takibindeki karelerede yok bile.
Acaba takımda yabancı diye bazıları tarafından dışlananlar Gerçek Galatasaraylılara unutmayacakları bir ders mi veriyor.
ZAten taraftarın kimi daha çok neden sevdiği , herşeyi belli ediyor .

Sosyal ağlarda paylaş

adamlar profesyonel çünkü. bizim kezbanlar parayla bile mutlu olamıyor sdfs.
galatasaray kendi tarihinin en iyi kaleci ve iki ortasahasına sahip şuan. yaş kariyer ve performans olarak.

sneijder seviyesinde bir oyun kurucu bence daha gelmez galatasaray'a. aynı şekilde defansif ortasaha konusunda yıllardır acı çekiyorduk. bouzidler falan oynuyordu. hakan balta bile oynadı orda sdfdsf. melo gibisini de bulamayız.

muslera zaten giderse halimiz perişan sdfds.

prandelli adamsa artık sneijder merkezli oyun oynatır şu takıma. diyecekki kardeşim her duran top bu adamın. kornerleri bu adam kullanacak. oyunu bu adam kuracak. kaptan da bu adam.

ama işte yapamıyorlar selcuk ağlamasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...