souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 100 sayfa olmuş. Buradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 çilek kalmamış kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Süt oğlan Hayroviç milli takımı bıraktı diyorlar. Adam bu gidişler 26-27 olmadan futbolu bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 oo yeni konu alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Bu nasıl bir ego ya... Sebepte Bosna 3 maçta 2 puan aldı diyeymiş. Pas atmayı, takımla oynamayı öğrenirse büyük adam olur diyorduk ama bu kafa yapısıyla bir bok olmayacağı net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bu kafada bi topçuysa hata yapmıştır bizim fifa davasından bir şey gelir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Şu adam Ribery vakası gibi olmasa da iyi oyuncu olacak diye o kadar tırsmıştım ki, Ünal Aysal'ın kayak arkadaşının önerdiği topçu bu kadar işte. Bremen de Galatasaray'da oynuyor lan, free'ye çıkmış? diye atlamıştır banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sizin mezarlıklar konuşuyo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://i.imgur.com/WQ57rmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ünal aysalın basın toplantısında ne oldu öyle bir kadın ağlıodu bi adam bağırıodu falan bişeyler devrildi apar topar reklama girdiler herkes fırladı ayağa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 edit: oha ben ortalık karıştı sandım. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 http://www.ntvspor.net/video-galeri/korkutan-olay sara krizi geçirmiş hostes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/4877/B_ed3acb2cf880444284a2b7b61d2c6ae8.jpg 2002 yılında AIG’den alınan hisseler konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Aysal şunları söyledi: “2002 senesindeki kulübün dışındayım. Bana geldiler bir anlaşma yaptıklarını, bir hafta içinde 23 milyon para ödemeleri gerektiğini, ödemedikleri takdirde AIG’ye cezai şart olarak 60 milyon dolar ödemeleri gerektiğini ve bunu da yapamayacaklarını söylediler. Çok açık ve net söyleyeyim burada önemli olan para değil, C grubu hissesiydi. O zamanki yönetimin bence yanlış bir idari tasarrufu ile üretilmiş ve AIG'ye verilmişti. Bu hisse sayesinde AIG, yönetimi denetleyen, kontrol eden müessese şeklindeydi, veto hakları vardı. Önemli olan onu almaktı. Bir hafta süreyle tereddüt ettim ama o zaman çıkardım 23 milyon doları ödedim ve hisseleri üzerime aldım. C hissesini kulübe verdim ve o hisse iptal edildi. 23 milyon dolarlık hisseler bende kaldı. Faiz anlaşmam yoktu. Bir sene sonunda bunu alacak mısınız dedim? "Alamayız" dediler. Uzattık. Bir sene sonra yine sordum yine alamadılar, ‘bu hisseleri satmaya çalışalım’ dediler. O zaman bir köşe yazarımızın dostuyla bu hisseleri satmaya çalıştık. Özhan Canaydın beni aradı ‘23 milyon dolara alıcı bulduk, senden alıyoruz’ dediler. O zaman hisse değerleri 37 milyon dolar olmuştu, ‘23 milyon dolara satman yanlış olur. Bunu genel piyasada satalım’ dedim. Bir kişi yerine 100 kişiye o gün açık piyasada sattık ve 37 milyon dolar para topladık. Bu paranın tamamı kulübe gitti. 23 milyon dolarım ödendi. 6-7 milyon dolarlık yardımlarım vardı, onlar ödendi ve her hisse sahibine ödendiği gibi hisselerden temettü aldım. Ekstra kulübe 5-6 milyon dolar kar kaldı. İşlem bu kadardır.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_21324_kewell-b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Rerore said: http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_21324_kewell-b.jpg Adam gibi adam gerçekten. Özlüyoruz reis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/998999-galatasaraya-buyuk-sok dövlet bize bahmiyr elalem kaçak santral ıuruyor bizim bir çatı yüzüden yediğimiz tatavaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/4884/B_61f0b2d63cb4f0cc9eaff319fb3e65b0.jpg selçukla burak tırsmış başkadan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Bir her türlü afra tafrayı yapıp üstüne bir de trilyonluk yeni kontratlara imza atan "kaptan" selçukla burağa bak. Bir de bilmemkaç zamandır parasını alamayan gsden alacaklı sneijdere bak. Abv türk futbolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Gerekirse burakla selçuk'u 1 hafta e5'de çalıştırıp sneijderin parasını ödesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Sneijder e ödül bile verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 emre çolak'a da razıyım ben artık oynamasın şu selcuk. forvette de umut oynasın. tamam o da kaçırıyor da en azından burak gibi sevimsiz değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Bilmiyorum dikkat ettinizmi ? Alvesin kırmızı kartlık pozisyonu sonrası özellikle kendini parçalarcasına hakeme koşanlar Sneijder ve Melo O sıra kareye takılmış olcan itiraz bile etmeden seyrediyor. takımdaki diğerleri takibindeki karelerede yok bile. Acaba takımda yabancı diye bazıları tarafından dışlananlar Gerçek Galatasaraylılara unutmayacakları bir ders mi veriyor. ZAten taraftarın kimi daha çok neden sevdiği , herşeyi belli ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 adamlar profesyonel çünkü. bizim kezbanlar parayla bile mutlu olamıyor sdfs. galatasaray kendi tarihinin en iyi kaleci ve iki ortasahasına sahip şuan. yaş kariyer ve performans olarak. sneijder seviyesinde bir oyun kurucu bence daha gelmez galatasaray'a. aynı şekilde defansif ortasaha konusunda yıllardır acı çekiyorduk. bouzidler falan oynuyordu. hakan balta bile oynadı orda sdfdsf. melo gibisini de bulamayız. muslera zaten giderse halimiz perişan sdfds. prandelli adamsa artık sneijder merkezli oyun oynatır şu takıma. diyecekki kardeşim her duran top bu adamın. kornerleri bu adam kullanacak. oyunu bu adam kuracak. kaptan da bu adam. ama işte yapamıyorlar selcuk ağlamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yönetim trasnfer listesine koyacak td e destek olacak şimdi adam da bir yerde mecbur 3 milyon euroluk kontrat yapmışsın ee bu adamı oynat diyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar