mawiman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 arkadaşlar ogame başlamaya karar verdim aranızda ogame oynayan birileri varmı? hangi server da başlamalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://runjumpfire.com/wp-content/uploads/2013/07/you-chose-poorly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 şakadır muhtemelen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Red said: şakadır muhtemelen sdfs. aklıma geldi iş yerinde şu anda işler duran kriz var gibi bende ogame gene başlayayım dedim ...aklıma başka bir oyun gelmedi facebook ta girmek istemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 10 sene önce ortaokuldayken oynuyoduk biz, 31. evren açılmak üzereydi herkes o evrende yeniden karakter açmıştı en kalabalık orası olmuştu bir anda falan. Lise bile değil bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 10 sene önce üniversitedeydim. Hala üniversitedeyim... Tam bir örnek öğrenciyim.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 o game olmasada benzeri popüler ne varsa oynayabilirim bende ofiste boş vakit cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://www.kongregate.com/games/5thPlanetGames/legacy-of-a-thousand-suns bunu oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Aceace said: 10 sene önce üniversitedeydim. Hala üniversitedeyim... Tam bir örnek öğrenciyim.:S benim de 7. yılım :) ogame forumda moderatördüm ben de. geçen hesap açtım ama sarmadı , bakmadım 1 haftadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 gece alarm kurup kalkıp filo yolluyo musunuz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ışın kalkanı bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://www.kongregate.com/games/FunkyPear/gravitee-wars-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Aceace said: 10 sene önce üniversitedeydim. Hala üniversitedeyim... Tam bir örnek öğrenciyim.:S 10 sene önce iş hayatında 1. yılımı kutlamıştım (gayet de geç başladım çalışmaya sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 10 sene önce mayış sayıyorduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 valla ben başladım arkadaşlar wasat diye bir serverda Çap: 12.800km (53/188) Sıcaklık 26 °C ile 66 °C arası Pozisyon: [1:86:6] 2 gündür oynuyorum ... gelecek olan varsa buyursun gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 havalandırmayı açsaydın nasıl gelelim oraya .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kings of chaos oynasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 elesso said: kings of chaos oynasaydın aklıma geldi baktım ogame.com.tr halen faal bende yeniden başladım ... aranızdan kimileri beğenmesede artık ... tasarımı güzel olmuş yeni hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar