applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Şu ortalarda dolaşan Xinput Dinput olayı var. Xinput olursa arada 1 saniyelik kopma olup geri geliyor, Dinput olursa titreşim olmuyor. Biraz araştırdım ama denediğim şeyler işe yaramadı. Şunu denedim oldu. Kol hem titreşiyor, hem de asla kopma sorunu yaşamıyor dediğiniz yöntem var mı ?
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 2 kere gönderdim garantiye. Adam ısrarla cihaz düzgün çalışıyor hiçbir sıkıntı yok dedi geri gönderdi. Aldığım zaman yanında mı vermişlerdi hatırlamıyorum ama uzatma kablosu var. Onunla beraber takınca daha nadir yaşanıyor kopmalar.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 burada birileri f710 almaktan bahsederken bu sorun yüzünden uyarmıştım çok kereler. sen miydin yoksa o :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 cihaz düzgün çalışıyor zaten, sorun yazılımsal diyorlar. 360 kolu gibi gördüğü zaman arada kopartıyor. 360 yazılımı olmazsa kopmadan calısıyor sıkıntısız ama titremiyor o zman işte
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 F310 mu alsam bunu mu alsam diye bakınırken bugün kopma sorunlarını görüp vazgeçmiştim. iyi yapmışım. ayrıca üsteleme apple, düzgün çalışmıyor işte.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yoo düzgün çalışıyor alet. sabahtan beri hiç kopma sorunu yaşamadım. sadece titreşim kullanılmıyor, onu da halledicem :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ben iki yıldır kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım hem titriyor hem sürekli Bağlı. Ekstradan yaptığım hiçbir şey yok ilk kez duydum hatta sorunu. Allah korumuş demek ki
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bunu yaşayan çok var 710larda şans meselesi. https://support.logitech.com/product/7361#download şurada connect utility var bende ilk aldığımda olmuştu, sorunu çözdü. mark of the ninja oynarken kafayı yiyordum ilk başta şimdi sıfır sorun üç sene falan oldu. olmadı içinden çıkan uzatma kablosuyla biraz yakınlaştırmayı dene.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 kutudan cıkan uzatma kablosunu kullandım. daha önemlisi nano vericiyi takınca otomatik yüklenen xbox 360 programını kaldırdım. suan ximput modunda titreşiyor ve kopmadan sorunsuz calısıyor
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Logitech forumları da, başka forumlar da bu hatayı yaşayanlarla dolu bildiğim kadarıyla. Bir aralar gold baya uğraşmıştı, sonuç alamamıştı. Üretimden gelen ürüne göre sorun oluyor ya da olmuyor, şans tamamen.
Öne çıkan mesajlar