KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Evet merak ettim bu yüzden sormak istedim walla ben en çok D&D (ed fark etmez) sisteminde Dragon Lance oynamaktan evk alıyorum.Char ise tabiki handler bir kender genci.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Setting olarak bizim "kadim" FRP grubunun el emeği göz nuru setting'ini tek geçerim.. Ama daha genellerden bir tane seçmem gerekirse Ravenloft derim herhalde, özellikle gotik-korku öğelerini iyi işleyen bir DM'le, fırtınalı bir gecede, Allah'ın dağının başındaki bir evde oynanarak mükemmelliği tarafımdan test edilmiştir :D Sistem olarak d20 gayet güzel, D&D 3E'den SWRPG'ye kadar geniş bir kapsama alanı var hem .. Karakter olarak D&D'de Necromancer'ın üstüne tanımam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Dungeons and Dragons 3rd edition Forgotten Realms Fighter/Mage tarzı varsa Kensai/Mage :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Karamurat'ın dediğinden benim için de.. dragonlance setting olarak.. karakter de: handler, kender![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oynatıyorum ben efenim RL de oynatmaktan çok zevk alırım :) 2nd oynatırım.. oynadım mı da 3rd/2nd dm e gore deişiyo dm in kurdugu dunya daha zevkli oluyo bence favori char:elf ranger/druid veya human paladin[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 31 May 2003 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 DL - Lawful Evil Mage[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 dd oynadım ben hep paladin hastasıydım dragon lance ise oynamayı cok isterdim ama ozm lar bilmiyoduk :P (daha dorusu üşendik almaya dd varken dedik) dl oynasaydım eğer ozaman da hmms kender ilginç olurdu:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kaç zamandır oyun oynayamıyodum yaw... neyse yeni bi oyuna başladık. şu an en sevdiğim karakter olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Elven wizard(sonradan olma abjuerer(Incantatrix))var. biraz asimile ve hafifçe paranoyak (abjurer işte...). ama güzel bi karakter ve gelecek vaadediyo. 4-5 session oynadık. her session en az iki combatımız oldu ama tek damage almadı kerata (e abjurer işte :D )[hline]Endure. In enduring, grow strong... [Bu mesaj Grudge tarafından 31 May 2003 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Forgotten Realms diyim d20 diyim ama ozel olarak plane ler ılgımı cekıyor her turlu plane de maceradan maceraya kosarım kostururum.....Mage tarzı classlar favorımdır...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 tabiki saga tabiki dl ve tabiki kender handler[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Saga tek basına yetersız olsada gelıstırılmıs modıfıye edılmıs savas sıstemını bende cok sevıyorum soylemeden edemeyecem .......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Planescape Signer priest. Hastasıyım signerların, her oyunun sonunda biri illa benim karaktere sinirlenip dalıyo:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Valla ben de bizim kendi setting'imizi hiç bir settinge değişmem diyebilirim. Gerçekten çok güzel bir dünya yarattık (Xasf'ın bahsettiği setting). Karakter olaraksa 7 yıldır bıkmadan usanmadan oynadığım ve hala severek oynayacağım karakter Paladin'dir (True Paladin). Sistem olarak d20'den iyisine rastlamadım şu ana kadar, fakat bir iki düzeltmeye ihtiyacı vardı, onu da yaptık süper oldu..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Xsaf ın settıngı ılgınc bıraz nası desem DL ın good bad neutral tarzını robelarla sımgelemıs falan ayrıca necrosu kallavı ıluzyon buyulerı yapıyor necro ve ıluzyon bırbırının zıt okulları oldugunu dusunursek Ad&d de e bıraz degısık oluyor....genede hıkayesını begendım gayet guzeldı..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bard tabii ki bard baaaaaaaaaaaaaaaaaaard !![hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Dragonutopia, 31 May 2003 11:40 tarihinde demiş ki: Xsaf ın settıngı ılgınc bıraz nası desem DL ın good bad neutral tarzını robelarla sımgelemıs falan ayrıca necrosu kallavı ıluzyon buyulerı yapıyor necro ve ıluzyon bırbırının zıt okulları oldugunu dusunursek Ad&d de e bıraz degısık oluyor....genede hıkayesını begendım gayet guzeldı..[hline]A little less conversation a little more action please Valla o robe olayı sonradan çıktı, Xasf DL okuduktan sonra tutturdu yoksa yoktu öle bişi :) Bu arada biz 3rd edition'a geçtik, orada necro'lar herhangi bir schoolu seçebiliyorlar kendilerine zıt olarak. Xasf de enchantment/charm seçmişti sanırım...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 vampire the masquerade tremere warlock. Insanken avukat seciyorum genelde karakter gecmisimi hazirlarken.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Forgotten Realms'de Human assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 FR da fighter/rogue, mümkünse Drow.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Malkavlar sabbath mıydı?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Malkavlar deli zaten, gerçekten deliler.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 3E D&D sistem World Of Darkness (Tek geçerim) char: silver fang garou (karşıma d&d dragonu çıkart gene pataklarım)[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Dnd de enterasan bir karakterdi Tanrısı ölmüş bir paladin di lvl dragonlance kıvamında bır dunyaydı lvl 15 çok garipti garibim * Gurps ta ikinci dunya savasında Tegmen Fergusson ne adamdı ama * Vampıre Masq.. da Mortals tadında kendını Tanrıya adamıs tek basına bır avcıydı tum grup vampıre bır avcı manyak zevklı ıdı ve baya yasadı hala yasıyor belkıde neyse... Elric Setting inde Baallundriel kılıc ustalarındandı...* Başka hıhmm ah evet Mage The Ascensıon da cok haylaz bır lıse ogrencısı ve Vırtual Adept tı Oracle ı asmıstı adamımın :D* Werewolf ta kendınce bır statusu olan bır Mımardı gecelerı de gezgın bır avcı* Matrıxte ıse neydı dur gemının adı ah evet Apryl 13 te bır gunner dı perceptıon ı yuksektı garıbımın :D* ne kaldı kı gerıye ah evet ıste unutulmaz karakter :D Dnd Fr da Drow du lvl 10 Fıghter...aklıma geldıkce yazarım .... Ah ıste off unutuyordum Wraıth the oblıvıon da bır Legıon du vaktı zamanında sımdı paradır kım bılır....Cthulhu da ıse bır Arkeolog ve Cthulhu ılmıne yaklasmıs bır pıskopat bu kadar....[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Unutmadan malkavlar ıcın bır soz vardır Hey bak goruyormusun su uzun saclı ve boyalarla yuzunu boyayanı? Evet Efendım goruyorum ne olmus ona? Hah evlat onlara soyu delı denır... Evet anlıyorum efendım... Neyı anlıyorsun sımdı ıyı dınle benı!Onlardan bır tane gordugun zaman bos bır kapı ara gozlerınle ve hemen o kapıya dogru uzaklas...Eger yanına bır tane daha gelırse arkana bakmadan kac cunku ben bıle bazen onlardan korkarım... Efendı saydıgı kısı onu orada o karanlıkta yalnız bırakıp uzaklasmıstı.O ıse gozu ıle bos bır kapı arıyordu sımdıden...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 direk düz pure mage duınya farketmez ama fr diyim illa bişiy diyceksem.[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar