Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 http://www.calibro.com/touch-lux.php Yerli, ondan konusunu actim. Su cihazin yerli versiyonu: http://www.pocketbook-int.com/us/products/pocketbook-touch-lux Hosuma gitti benim, Kobo ve Kindle ile yarisir bir model. Dort marka var zaten su anda bu iyi isi yapan; Kobo, Kindle, Onyx, Pocketbook. Bu model de dendigine gore en iyilerden, surada bir elestirisi var: http://goodereader.com/blog/electronic-readers/pocketbook-touch-lux-e-reader-first-look Icinde yerli dukkan da var, su site: http://www.babil.com eKitap yok gibi daha ama, yeni aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Istanbul'da her yere afislerini asmislar bir de, Bilboard'lari filan tutmuslar. Iyi girdiler pazara, batmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Batarlar. Millet düz kitabı okumuyor, ekitabı hiç okumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 redeer zamanında ilk olmanın avantajıyla piyasanın kaynağını yedi. Bence hard cover kitap alıp okumak daha keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yurtdışına da satabilirlerse batmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Pocketbook satiyor yurtdisina zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ha, yerli versiyonu diyince aynı özelliklere sahip benzer ürün sanmıştım. o zaman türkiye de zor. e-kitap piyasası yeterli değil türkiye de. ben yakın zamanda alacaktım bir tane destek olsun diye bunu alırım diyeceğim de türk üretimde sayılmazmıs gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bugün yeniköyde reklamını gördüm çok net batarlar türkiye'de üst gelir seviyesinde bile okuma oranı bu kadar düşükken ciddi bir yatırımın geri dönüşünü sağlamaları imkansız gibi. ufak ufak girmişlerdir idame ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Işığı Kobo Glo gibi mavimsi ve kaynağı çok belli (yanlardan). Ekrana tam dağılmıyor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Sarj süresi ne kadar ? Kindle ve Kobo'ya göre durumu nasıl ? Bunları bilmeden almak ciddi risk. Kağıt üzerinde aynı görünüyor ama pratikte durum nasıl ? Merak ettiğim bunlar güzel bir teknik inceleme ve kullanıcı deneyimleri paylaşıldıkça alıp almama konusunda net bir karar verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bu arada ben kendime dair bir şey paylaşacağım. 3 ya da 4 senedir kindle kullanıyorum ve 30+ kitap okumuşumdur kindle kullanarak ama bu süreçte koleksiyon yapmayı sevdiğimi farkettim. Artık sadece warhammer novel'ları gibi kitaplığımda olmasa da olur dediğim kitapları kindle'dan okuyorum ve daha önce kindle'a aldığım kitapları basılı olarak tekrar satın alıyorum. Bence iyi bir huy değil, gösterişçilik hatta ama mutsuz oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Yanlis yonlendirme var yukarda, Kobo Glo mavi degil. Isik uniform dagiliyor ayrica. Isigi daha detayli oldugu icin bazen mavi gorunuyor biraz ama parlakligi acinca geciyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 deadwoll said: Bu arada ben kendime dair bir şey paylaşacağım. 3 ya da 4 senedir kindle kullanıyorum ve 30+ kitap okumuşumdur kindle kullanarak ama bu süreçte koleksiyon yapmayı sevdiğimi farkettim. Artık sadece warhammer novel'ları gibi kitaplığımda olmasa da olur dediğim kitapları kindle'dan okuyorum ve daha önce kindle'a aldığım kitapları basılı olarak tekrar satın alıyorum. Bence iyi bir huy değil, gösterişçilik hatta ama mutsuz oldum resmen. işte basılı kitabın içerisinde kod verseler e-book için bu sorun çözülür hem satışlar artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 GERGE said: Yanlis yonlendirme var yukarda, Kobo Glo mavi degil. Isik uniform dagiliyor ayrica. Isigi daha detayli oldugu icin bazen mavi gorunuyor biraz ama parlakligi acinca geciyor o da. Videolardan gördüğüm kadarıyla söylüyorum yoksa hiçbir okuyucuyu kullanmadım. Paperwhite veya Aura ile olan karşılaştırmalarında (videolar var Youtube'da) bariz mavimsi görünüyor yahu. Evet, tam mavi değil ama maviye yakın. Işık ekrana tam dağılmıyor diye de yalnızca Calibro (Pocketbook) için söylemiştim. Aynı cümlede kullanınca karışmış. Verdiğin bağlantıdaki videoda açıkça görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 O mavilik ikisinde de var, en cok kameraya alinca ya da beyaz isik altinda belirgin. http://www.youtube.com/watch?v=XsN9yuj5TK8 Kobo'da isigi biraz daha arttirinca geciyor ama, sorun degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Diğerlerine göre daha çok belli oluyor bana göre. - tarafı maviliği değil, ışık en düşükte iken bile hâlâ parlak olması. Benim gibi gözleri hassas (ışığa fazla duyarlı demek daha doğru) birkaç kullanıcı yorumu okudum karanlık ortamda okurken (ışık en düşükte) rahatsız olduklarını söylüyorlardı. Kobo Glo almamamın tek nedeni de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bunu alip kullanan var mi aranizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bunun duzunden simdi siparis verdim bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Hayırlı olsun. Glo olmasaydı ışıklandırmalı olanı alırdım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya glo var zaten bende de bunu babama alayim diyordum cok dandik cikarsa cocuklara veririm onlar oynar 2 3 cocuk kitabi atarim ona bakarlar. donanim haberde mi ne isiklisini birisi almis resimleri koymus kotu gelmedi gozume ondan alayim dedim . tabi calibro filan diye bir uretici yok..ureticisi pocketbook pocket adamlarin daha eglenceli urunleri de var.ole olunca sempatik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nook olmasaydı bende destek için alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bu arada cihaz geldi simdi..pocketbook 614w cikti icinden guzel..6 inc ekran 18 tane kitap var icinde..eski cep telefonlarinin navigatorleri gibi kumandasi.. su anda bu paraya olumsuz birsey yok..ha bir pw degil ama gozu rahatsiz eden bir tarafi yok ilk bakista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 TV'de denk geldiniz mi: http://www.youtube.com/watch?v=T-uJmvPUtFU Bir de burda adamin biri incelemis guzelce: http://www.karavandakiadam.com/calibro-incelemesi/ Eger batmazlarsa ve sunu cikartirlarsa alirim direk: http://www.pocketbook-int.com/us/products/pocketbook-sense-kenzo-cover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yeniköy sahilde boydan boya reklam çıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 heryerde var reklamları. alasım geldi de işte okumayacam kitap belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar