Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Nedir be bu trafik! Bir kardeşimi görmeye geldim İstanbul'a, bir saattir bu lanet semti geçip Arnavutköy'e varamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 haftasonu eh ehe ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 inip yürücen sağlık sıhhattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Bu bayram trafik feci olmuş. Millet 4 gün diye pek dışarı kacmamis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Angaralı köylüler bilmez tabii metropolü falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ironi yaptığını varsayıyorum tatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Arnavutkoye etiler ulus tarafından inmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 motosiklette ayrı bir tercih, gerçi artık motorlada yaramıyoruz istanbul trafiğini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 geçen gün kahvaltıya gittim emirgan'a, dönüşte taksiyle dönücektim trafik o kadar kötüydü ki trafikten daha hızlı yürüyodum. istinye'ye kadar yürüdüm taksiye bindim, problem solved bayram, haftasonu, resmi tatil bu günlerde sahile inmeyeceksin. zor yoldan öğrenmişsin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 megaköyler discovery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ortaköyüme laf ettirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 eleman bilmiyor ist'i lan işte asdfsda bilse ortaköy'den araç ile arnavutköy'e gitmesinin pek imkan dahilinde olmadığını bilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ortaköye arabayla gidiyorsan, tatil zamanı sadece beşiktaş-ortaköy arasını min 1 saat olarak kabul edecen sfds. yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben arabayla karşıya geçmiyorum, kadıköy veya üsküdarda bırakıyorum arabayı sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar