Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Nedir be bu trafik! Bir kardeşimi görmeye geldim İstanbul'a, bir saattir bu lanet semti geçip Arnavutköy'e varamadım.
uk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Bu bayram trafik feci olmuş. Millet 4 gün diye pek dışarı kacmamis gibi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Angaralı köylüler bilmez tabii metropolü falan sdf
cabot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Arnavutkoye etiler ulus tarafından inmek lazım.
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 motosiklette ayrı bir tercih, gerçi artık motorlada yaramıyoruz istanbul trafiğini asdf
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 geçen gün kahvaltıya gittim emirgan'a, dönüşte taksiyle dönücektim trafik o kadar kötüydü ki trafikten daha hızlı yürüyodum. istinye'ye kadar yürüdüm taksiye bindim, problem solved bayram, haftasonu, resmi tatil bu günlerde sahile inmeyeceksin. zor yoldan öğrenmişsin asdasd
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 eleman bilmiyor ist'i lan işte asdfsda bilse ortaköy'den araç ile arnavutköy'e gitmesinin pek imkan dahilinde olmadığını bilirdi.
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ortaköye arabayla gidiyorsan, tatil zamanı sadece beşiktaş-ortaköy arasını min 1 saat olarak kabul edecen sfds. yapcak bişi yok.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben arabayla karşıya geçmiyorum, kadıköy veya üsküdarda bırakıyorum arabayı sdfsd.
Öne çıkan mesajlar