Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 http://img.hurriyet.com.tr/_np/9096/26229096.jpg http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27329971.asp?scenario_id=EnCokOkunanlar&action=EnCokOkunanlar&label=Click&widget_id=2854156394023448 said: ABD’de Louisiana eyaletine bağlı New Orleans kentinin Kenner kasabasında, Destrehan Lisesi’nde çalışan Rachell Respess (24) ile Shelley Dufresne (32) adlı İngilizce öğretmenleri, adı açıklanmayan 16 yaşındaki öğrenci ile grup seks yapmakla suçlanıyor. İlişkinin, reşit olmayan gencin arkadaşlarına hava atmak için olayı anlatması üzerine ortaya çıktı. 17 YIL HAPİS ALABİLİRLER Okuldan uzaklaştırılan öğretmenler, çocuğa cinsel taciz ve uygunsuz davranışlarda bulunma, reşit olmayan kişinin güvenliğini tehlikeye sokma ve görevlerini kötüye kullanma suçlamaları ile gözaltına alındı. Yargılanmak üzere şimdilik kefalet karşılığında serbest bırakılan öğretmenler suçlu bulunurlarsa, her biri 17 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek. ulan bu da insan biz de insanız, bunun 3 kulağı mı var arkadaş nedir yani bu ülke ayrımcılığı!!1 ikisine birden de gerek yok, soldaki bana tecavüz etse üstüne ben kıza kefalet öderim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 sabah onu yanında makyajsız gördüğünde kalp krizinden ölürsün muhtelemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 benim bi iki tane taciz olayı geçtide başımdan bi taneside çıkıp tecavüz etmediki anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 2 said: sabah onu yanında makyajsız gördüğünde kalp krizinden ölürsün muhtelemen... sen benim başlığıma gelme ulan11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Tatar abazanlıkta sınır tanımıyor. Cinsel açlığın bu kadarı düşmanımın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 sağdaki soldakinin makyajsız hali zannetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 la tatar git bi yerde 31 çek. abazalıktan kırılıyosun panpa. yokluk varsa iban ver 250 TL ateşleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ne bilmemezlikten geliyonuz öğretmenle sex bu birmi normal sexle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 http://i.imgur.com/2KBSbP3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Abi neler yaparim ya.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 WoodsOfYpres said: Tatar abazanlıkta sınır tanımıyor. Cinsel açlığın bu kadarı düşmanımın başına. Güniz zorlama istersen, git trollüne rpne bak her zamanki gibi, zaten sinirliyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 vivavale said: la tatar git bi yerde 31 çek. abazalıktan kırılıyosun panpa. yokluk varsa iban ver 250 TL ateşleyeyim. Sende mi Brütüs!! ulan gazete haberi koymasak dünyadan habarınız olmayacak, teşekkür etcekleri yerde geyik yapıyler dahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Abi adam hem yokluğun sınırında hem şizofren. Çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 "Tatar Ramazan" said: vivavale said: la tatar git bi yerde 31 çek. abazalıktan kırılıyosun panpa. yokluk varsa iban ver 250 TL ateşleyeyim. Sende mi Brütüs!! ulan gazete haberi koymasak dünyadan habarınız olmayacak, teşekkür etcekleri yerde geyik yapıyler dahada ahahah bebeyims şakacıktan. bak 250 TL duj içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Abi aslında sen o eftyi Günize yapsan da ilaçlarını aksatmasa, yoksa chardan chara atladığı o çabukvpnsini başına geçirecem ben bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Off ikisini üstüste koyar dam üstünde un elerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bi bize uğramadı şu ahlaksızlık mınaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 >tfw you will never have sex with your high school teacher as a teenager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 torpil patlattık diye disipline yollardı bizimkiler de hey gidi günler asdasd haber de bikaç günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Bırak seksi, güzel öğretmen görmedim ben eğitim öğretim hayatım boyunca. Tabağındaki yemeği ekmekle sıyırıp, yağlı saçlarıyla kpss kursuna giden öğretmen nasıl versin öğrencisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Bi tanesi su tabancamı kırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 lisede matematik hocası kanaat notumu sırf Çubuklu olduğum için zayıf verip bırakmıştı beni matden.daha önceki çalıştığı okul çubuk endüstri meslek lisesiymiş(ne yaptıysa artık bizimkiler) hatta bu bayram öğrendim ki onu döven çoçuk okuldan ayrılamasına ve çubuklulardan nefret etmesine sebep olan uzakdan akrabammış asda.tesadüf random gelişen sohbet sırasında öğrendim.taşlar 20 sene sonra oturdu.. nerde hoca ile grup seks nerde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 biz atelyedeyken hocaya dürüm almaya giderdik birde şunların yaşadıklarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 http://i.imgur.com/idSDolM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar