Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Öyle applikasyon manyağı değilim mail internet yetiyor 5s in ekranı kullanışlı oluyor mu sadecegereksiz uzun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 5s tabii, ama fiyat sorunsa 5 al, hemen hemen aynı 5s ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 3gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 mail internet yetiyorsa neden iphone..herhangi bir android bile cok fazlasiyla isini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ekran uzunluğu değil de inceliği ve hafifiliği 50 kat daha kullanılabilir yapıyor 5s i ki 5s döneminin 4s si gi i iphone 8 e kadar götürür sık telefon değiştirmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 dana22 said: mail internet yetiyorsa neden iphone..herhangi bir android bile cok fazlasiyla isini gorur Herhangi bir androidin takılmadan problem çıkartmadan çalışmadığı içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Yoo, htc cihazlar 0 lag çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 suan iphone 6 kullanıyorum. bundan önce htc one(m7) kullanıyordum. htc kesinlikle daha rahattı. hem arayüz hem lag vs konusunda. 500 liralık android cihazlarla 2500 liralık iphone u kıyaslamayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 5s güzel telefon. 4s geri kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Cevap sorunun icinde. Sakin yeto yeto samsung s3 s4 ya da htc lg falan alayim deme. Kandiritma kendini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ya sus teknoloji fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 O nasil oluyo lan ghshgzh Kardesim sen iphonedan sasma rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 4s yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 şu an 4 kullanıyorum ekran boyutu demiyimde telefon boyutu ideal ama hakkaten ağır annem ip4 kullansın diye bakıyorum telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 6 eğilmiyorsa 6 alayım deneyen? edit: http://www.consumerreports.org/cro/news/2014/09/consumer-reports-tests-iphone-6-bendgate/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 sadece mail internetse iphone gereksiz pahalı bir çözüm ama tabii gidip 300 tl lik android de alma, ben fiyatı düştüğü için nexus 4 almıştım müthiş memnunum ki aldığımdan beri defalarca yere düşürdüm ehehe kasası çizildi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ayfonun tadı başka o dokunmatiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yanılmıyorsam sadece plus'ta şikayet/bükülme olmuştu. 4s kullanıyorum ve kasılmalar var yer yer. eğer 4s'e geçersen 4 kullandığından dolayı rahatlamış hissedersin fakat kısa vadeli olur. 5s'e boyut olarak çok önyargılı yaklaşıyordum ama plus ve 6'yı yakından inceleme fırsatı bulunca 5s üzerindeki önyargım gitti. fiyat - performans açısından da iyi sıraya yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 amac hava atmaksa o paraya 5 i biyerde filan al boynuna tak daha cok bakan olur..onun disindan az facebook bakayim mail gelsin vs denirse zaten android her yoldan kafa kafaya..onun gectik stabili zart zurtu gordunuz emenike hala fapliyorlar stabil stabil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ya pahalı olması dışında ne kötülüğünü gördüğünüz ayfonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ama bluetooth ile dosya gön.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 iphone 7yi bekle yada 7s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Benim alis planim var mesela... Soyleki... Iphone5s alcam Sonra watch alacagim cikinca Sonra iphoneSeven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Rerore said: 6 eğilmiyorsa 6 alayım deneyen? edit: http://www.consumerreports.org/cro/news/2014/09/consumer-reports-tests-iphone-6-bendgate/index.htm Cok gereksiz suan 6 bildigin ara model olcak yukarda onerdigim alis cizgisini takip edin derim Paraniza deger veriyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Selam, 5s boyut olarak bana daha mantıklı geliyor. Esas soru şu; daha uyguna stabil çalışıp(mevcut HTC kafasına göre resetlenip duruyor) bataryası yoğun kullanımda bayılıp gitmeyecek android telefon var mı? Arada yandex tarfik ve navi çalıştırsın, rehberime google drive erişimi olsun kâfi. Günde min 1 saatlik tel görüşmem oluyor, ebay'de de açık arttırma takip ediyorum. Asus zenfone 5 falan bile baktım ama bataryası sorunlu diye okudum : Tip çok önemli değil, zaten atölyede falan pis ve metal talaşlı ellerle kullanılacak ara ara :P 5s alırsam otterbox içine sokucam tabi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar