Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Şimdide öyle olacak yahu, sürekli yerden gideceğiz, umarım herifler bu kalıcı felan demezler iyice saçma olur. Allahtan dreanor ground riding denilen bir halt yapmadılar iyice komik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Düştü ama çok uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 simplearmory.com buradan linkle bakim nelerin var heuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 level 60 olunca hemen mount alamıyordun hatta mount alamayan bile çok vardı. Para çıksın diye Azshara da 3-4 gün dreamfoil farmladıydım. İlk oyuna başlarken hemen 60 olmalıyız gibi bir derdimiz yoktu. Yavaş yavaş oynardık. Sürekli barrens a gider horde bulup kesmeye çalışırdık. Sonra 60 ın biri gelip hepimizi keserdi. 60 görünce bile şaşırırdık. En kötü anım da o zaman realmda baron mount kimsede yoktu. İlk kez düştüğü partide bende vardım 2. olarak kaybettiydim. Ona çok üzüldüğümü hatırlıyorum komediye bak ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ozii_x said: Sonradan essence of air olayını keşfettim mage oynuyordum. Çekiyordum 6 tane kes babam kes ne para kırdım ya. felwood, essence of water sdlkfs bunu bilmeyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ortada bölge vardı sulak orda water farmlardık.Bl de bi tane tauren vardı turk değişik adlı 2005-2006 lerde onunla takılırdık ss ler vardı harddisk yanınca gitti hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ungoro ortasındaki kraterde fire farmlamak, arkasından dreamfoil toplayıp scholoda fire pot basıp parayı kırmak. 3 karaktere Epic Mount yapmıştım o potlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Soris said: level 60 olunca hemen mount alamıyordun hatta mount alamayan bile çok vardı. Para çıksın diye Azshara da 3-4 gün dreamfoil farmladıydım. İlk oyuna başlarken hemen 60 olmalıyız gibi bir derdimiz yoktu. Yavaş yavaş oynardık. Sürekli barrens a gider horde bulup kesmeye çalışırdık. Sonra 60 ın biri gelip hepimizi keserdi. 60 görünce bile şaşırırdık. En kötü anım da o zaman realmda baron mount kimsede yoktu. İlk kez düştüğü partide bende vardım 2. olarak kaybettiydim. Ona çok üzüldüğümü hatırlıyorum komediye bak ya haha. Biz Krol blade düşürdük birde eye of shadow. Bu winterspring de eliteleri kesiyorduk 2 frost mage taktik bulmuştuk. Millet 5 man kesiyordu biz 2 mage. Hemen sattık bana epix binek aldık darklight ile :) invadoria da oynuyordu kendisi. Yakın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 pattisliborek said: Ungoro ortasındaki kraterde fire farmlamak, arkasından dreamfoil toplayıp scholoda fire pot basıp parayı kırmak. 3 karaktere Epic Mount yapmıştım o potlarla. off flask odasına gidene kadar çekilen eziyet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar