bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 insanlık çok garip günlük selfie salaklığı sadece tr'de bu kadar yoğun sanıyordum, meğersem her yerde aynıymış. insanlar gezmeye geldiği şehirde elinde 70 cm'lik çubuklara telefonlarını takarak dolaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bingildak said: insanlık çok garip günlük selfie salaklığı sadece tr'de bu kadar yoğun sanıyordum, meğersem her yerde aynıymış. insanlar gezmeye geldiği şehirde elinde 70 cm'lik çubuklara telefonlarını takarak dolaşıyorlar. Geçen Eylül'de bir İtalya'ya gittim, hangi şehre gitsem bildiğin Star Wars çekim seti gibi, herkes elinde çubuklar, olmayanı dövüyorlardı. Her köşe başında da çubuk satan seyyar satıcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Günlük ciddi ciddi Kırgızistan vatandaşlığına geçmeyi düşünüyorum. Yazın gidecem, ordaki m.vekili akraba vatandaş yapacak, TR dönünce vatandaşlıktan çıkacam, sonra bi çalışma izni tamamdır. şunu alırım hemen :P http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-cokaz-kullanilmis-yabancidan-yabanciya-spor-araba-cabriole-162446088/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 10000 iterasyon yaptım cok yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 laptop yandi gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 take home sen ne acayip biseysin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 pascalnouman said: take home sen ne acayip biseysin ya İlerleyemedin dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 gündür periscope açan kızları izliyorum, kızlardan soğudum. Benim acilen kuzey amerikaya taşınmam lazım ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Of, ben artık eltimgillerle güne gitmek istiyorum. Yaptığım kurabiyeleri çaya batırırken yan komşunun çocuklarını çekiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bende kadıköyde ev bulmak istiyorum ama istediğimiz herşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ben de Karaköy'de ev bulmak istemiştim geçenlerde. Gerçekten olmuyor senkocuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Rage Quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Koca ülkede bir tane Game Designer iş ilanı yok bu kadar mı kıtız beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 TaleWorlds'ün kapısında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Maaşın yarısı yatmış pfff , diğer yarısı yatana kadar yarım performansla çalışmaya karar verdim sdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kıza dersin ben hasta oldum kız der ne hastalığı dersin kısaltması GASKH kız der açılımı ne sende dersin Gerçek Aşkla Solan Kalp Hastalığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yeni yapılan binaların üzerinde inş yazıyor ama bence maşallah yazması lazım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 insallah kaza bela gelmez diye o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 cocuk yolda yuruyomus kıza demis bi sn bakarmısın sana birsey verebilir miyim kız demis ne vericeksin cocuk demis soyadımı kız cok utanmis sonra evlenmisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yanlış forumu test ediyonuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bu hristiyanların (özellikle katolikler) dini merkeze alıp, kültürlerini ona göre şekillendirmeleri ve hristiyanlığı kabul eden insanların bunu yadırgamamaları çok garip. Troubadour şiiriyle ilgili bir yazı okurken şu paragraftan geldim buraya; "Hristiyanlığın yerleşip kurumsal bir din olmasından sonra sanat alanında verilen yapıtların dinsel içerikli olması gerekiyordu. Özellikle de soylu üst sınıfa seslenen sanatçıların, kilisenin direttiği katı Hristiyan ahlakından başka bir şey işlemesi neredeyse düşünülemezdi." Bizde de kim dinden, Allahtan bahsetse hemen celalleniyor insanlar. Şeriyat geliyoor diye. Çok garip. Not: AKP'li değilim. (Böyle açıklamamız gerekiyor artık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Gençlikte borç öde öde yaşlılıkta sefa çekeceğiz galiba ... Tansiyon, şeker...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Anhora said: Bu hristiyanların (özellikle katolikler) dini merkeze alıp, kültürlerini ona göre şekillendirmeleri ve hristiyanlığı kabul eden insanların bunu yadırgamamaları çok garip. Troubadour şiiriyle ilgili bir yazı okurken şu paragraftan geldim buraya; "Hristiyanlığın yerleşip kurumsal bir din olmasından sonra sanat alanında verilen yapıtların dinsel içerikli olması gerekiyordu. Özellikle de soylu üst sınıfa seslenen sanatçıların, kilisenin direttiği katı Hristiyan ahlakından başka bir şey işlemesi neredeyse düşünülemezdi." Bizde de kim dinden, Allahtan bahsetse hemen celalleniyor insanlar. Şeriyat geliyoor diye. Çok garip. Not: AKP'li değilim. (Böyle açıklamamız gerekiyor artık.) ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Civcivhead said: Anhora said: Bu hristiyanların (özellikle katolikler) dini merkeze alıp, kültürlerini ona göre şekillendirmeleri ve hristiyanlığı kabul eden insanların bunu yadırgamamaları çok garip. Troubadour şiiriyle ilgili bir yazı okurken şu paragraftan geldim buraya; "Hristiyanlığın yerleşip kurumsal bir din olmasından sonra sanat alanında verilen yapıtların dinsel içerikli olması gerekiyordu. Özellikle de soylu üst sınıfa seslenen sanatçıların, kilisenin direttiği katı Hristiyan ahlakından başka bir şey işlemesi neredeyse düşünülemezdi." Bizde de kim dinden, Allahtan bahsetse hemen celalleniyor insanlar. Şeriyat geliyoor diye. Çok garip. Not: AKP'li değilim. (Böyle açıklamamız gerekiyor artık.) ya hahahaha ne güldün? neresine güldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Anhora said: Bu hristiyanların (özellikle katolikler) dini merkeze alıp, kültürlerini ona göre şekillendirmeleri ve hristiyanlığı kabul eden insanların bunu yadırgamamaları çok garip. Troubadour şiiriyle ilgili bir yazı okurken şu paragraftan geldim buraya; "Hristiyanlığın yerleşip kurumsal bir din olmasından sonra sanat alanında verilen yapıtların dinsel içerikli olması gerekiyordu. Özellikle de soylu üst sınıfa seslenen sanatçıların, kilisenin direttiği katı Hristiyan ahlakından başka bir şey işlemesi neredeyse düşünülemezdi." Bizde de kim dinden, Allahtan bahsetse hemen celalleniyor insanlar. Şeriyat geliyoor diye. Çok garip. Not: AKP'li değilim. (Böyle açıklamamız gerekiyor artık.) Evet yaklaşık 400 yıl önce durum dediğin gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar