Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 olm dur bana ne ara döndü konu napıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Çiftehavuzlar'da yaşamak istiyorum ya. Caddebostan sahiline hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Sevgili ivy'ye çok teşekkür ediyorum bu güzel sürprizi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 e şimdi çorba ivy den olunca önceki konuşmalarımız ayıp olmuş oldu :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Afiyet olsun Rasmon. Dwaorughian o pis pis muhabbetlerinizi ben okumadım. Iyy pis. Ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ivy ne iş yapıyordun ki çorba ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ev kezbanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ivy said: Dwaorughian oldu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Tabldotcum var İzmir Tepecik'de. 4 çeşit ev yemeği 6 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 teşekkür ediyorum yazmışsın da, o gözler ne abi. nasıl bir teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ivy banada yolla çorba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 4 yemek 6 lira Acaba nasıl giderleri karşılayıpta kara geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Rasmon said: Sevgili ivy'ye çok teşekkür ediyorum bu güzel sürprizi için. gömlek çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 fenn said: 4 yemek 6 lira Acaba nasıl giderleri karşılayıpta kara geçiyorlar Benim Tepecik'de bir tabldotçu/tabldotcu sahibi olduğuma inandın, 4 çeşit yemeğin 6 tl olduğuna mı inanmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ben en sonunu okuyarak yorum yapmışım. Kızını koruyan baba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ankara'da ilk hafta son gün. ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dwaorughian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 İlk haftanın pazar gününde intihar etsene? Gelecekte Ankara'da yaşamak isteyen gençlere ibret olsun diye anlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ne varsa ivy de var gerimiz yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 pogodi said: Dwaorughian niye peki yani. niye ivy ye uyuosun anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Holy said: İlk haftanın pazar gününde intihar etsene? Gelecekte Ankara'da yaşamak isteyen gençlere ibret olsun diye anlatırız. abi çekemeyen anten taksın tarzında bir cevap lazım size cidden =) ankara'lıyım, 22 sene burada yaşadım, 14 sene istanbul'da yaşadım, ist doğma büyüme olanlar için ankara sıkıcıdır anlıyorum ama bana güzel ve sakin geliyor işte. zaten siz gelmeyin ankara'ya biz iyiyiz böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 @senko hasta gömleği o bence de çirkin yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: pogodi said: Dwaorughian niye peki yani. niye ivy ye uyuosun anlamadım ki güzel olmuş bence dolu dolu söylüyosun dhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 pogohuoadui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: ankara'da ilk hafta son gün. ggnormk ilk izlenimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar