wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Diz kendini intihar etti falan diyordum ama sıkıntı bambaşkaymış tüm eklemlerim gg imiş günlük. Enfeksiyon kapmışım oda romatizmal bi tepki göstermiş. Yorganı üzerimden kaldıramıyordum acıdan 5 gün boyunca ilaç vermediler sonra kas gevşetici + ağrı kesiciyi dayadılar rahatladım. Şuan hala eklemlerimde sıkıntı olduğunu hissediyorum ama ağrı kesicilerle idare ediyorum, 742 yaşında olmak zor zanaat azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yorgan alti istirahat sahane gelir azizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Seni terletmek lazım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 once bir arabasi corbasi..az acili tavuk corbasi gibi de gecer yoresine gore.. ustune bir theraflu forte..yorgan..televizyon karsisi uyuklama..1 gun uyurum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Saeros said: günlük 2 gündür içimde bi sıkıntı var uyumadan önce acı çehre çayı. sonra gelsin depremler tsunamiler. adamı götünden işetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 adam bana kart atmış. ADAM <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hastaliktan soz acmisken ..esasinda deli gibi domuz gribi gecirip duruyoruz gunluk..olmememiz sansa bagli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben de hasta oldum ya. ne lanet bişey hasta olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gecmis olsun valla.nane limona talim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Rasmon said: ben de hasta oldum ya. ne lanet bişey hasta olmak. herkes hasta :( yatiyom 2 gundur evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 geçmiş olsun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hasta olup evde yatmak ne güzel lüks ya. 1 hafta süründüm, operasyon aktifken 1 saat bile dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 3-4 sene önce her ay istisnasız hasta olurdum, kolay da geçmezdi baya sıkıntı yaşatırdı, lan son senelerde millet hastalıktan ölüp gidecek haldeyken, en yaygın olduğu zamanlarda bile hasta olmuyorum. Kim oynadı lan benim genlerimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben de propolis yedim bu sene faydasını gördüm her sene minimum 1 kez olurdum ilk kez bi seneyi kazasız belasız atlattım. http://www.aribilim.com/propolis-faydalari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Fistan said: Rasmon said: ben de hasta oldum ya. ne lanet bişey hasta olmak. herkes hasta :( yatiyom 2 gundur evde domuz gribi olmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hakkını helal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bi çorba yapanım olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 helal ols.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 patiye corbaci acsak koseyiz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 erkeğin yaptığı çorbayı ne yapayım, dişi eli değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 senko said: lületaşıdır o. fotograftan anlasilir mi ki [hr] abv hayat. tam mutlu oldugum bir anda yine bir bokluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Rasmon said: erkeğin yaptığı çorbayı ne yapayım, dişi eli değecek. dişi eli sana değsin esas boşver çorbayı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 halisizim dwor önce çorba yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 valla aslında iyi bait "çorba yapsana" kısmı doğru diosun. hasta değilken kahve, hastayken çorba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 seviştikten sonra da helva yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar