Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

sini de yemekler
pilav üstü kavurma takviye bol + keşkek
davul + zurna bütün gün susmayacak
hava kararmaya yakın se a se a ses bir ki, elektro bağlama ile geceye hızlı bir giriş

Dur bakalım şunu ben bir kayıt altına alayım ^^
Mesaj tarihi:
Fistan said:

sini de yemekler
pilav üstü kavurma takviye bol + keşkek
davul + zurna bütün gün susmayacak
hava kararmaya yakın se a se a ses bir ki, elektro bağlama ile geceye hızlı bir giriş

Uzun mavi demir masalar of
Mesaj tarihi:
Evde tirbuşon yokmuş da şarabın mantarını ittire ittire şarabın içine düşürmek zorunda kalmışım gibi bir sıkıntı var içimde. Allam sen hayır et.
Mesaj tarihi:
yen taşındığım evin suyu için otomatik ödeme talimatı vermiştim 10-15 gün önce. su 38 geldi kredi kartına bi baktım 118 çekmiş banka...

sonra karşılaştırdım tesisat numarasını 8 haneye 0 ekleyerek tamamlayınız diyodu göt garanti ben başa yazcağıma sona yazmışım sıfırı, bu sayede başkasının faturasına otomatik ödeme talimatı verip ödemiş oldum.

ulan allahsız 118 liralık su mu kullanılır amk. beleş olacağını hissettinde tanker mi çektin kapının önüne...
Mesaj tarihi:
ivy said:

Evde tirbuşon yokmuş da şarabın mantarını ittire ittire şarabın içine düşürmek zorunda kalmışım gibi bir sıkıntı var içimde. Allam sen hayır et.

öyle durumlarda şarabı bir ayakkabı teki ile de açabiliyoruz gerçi;

Mesaj tarihi:
kızlı ortamda yapmadan önce evde bir kaç farklı ayakkabıyla kendi kendine denemek lazım gelir gibi.

biz zamanında sahilde açacak bulamayınca bizim oda anahtarıyla denemiştik =/

sonuç:

şarap açılması - check
anahtar kırılması - check
sahilde zorunlu sabahlama - check
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...