dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 o da lazim gibi ya..sadece kizla evlensen iyi yurticinde 7 ceddiyle evleniyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 senko said: bende dudullu OSB diye düşünüyorum krank mili takarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: sini de yemekler pilav üstü kavurma takviye bol + keşkek davul + zurna bütün gün susmayacak hava kararmaya yakın se a se a ses bir ki, elektro bağlama ile geceye hızlı bir giriş Dur bakalım şunu ben bir kayıt altına alayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: sini de yemekler pilav üstü kavurma takviye bol + keşkek davul + zurna bütün gün susmayacak hava kararmaya yakın se a se a ses bir ki, elektro bağlama ile geceye hızlı bir giriş Uzun mavi demir masalar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 senko said: bende dudullu OSB diye düşünüyorum az önce iş yerinin ordan geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 laz kızı alıp düğünde akrabaları yanlışlıkla vuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 girseydin, otomattan kahve ısmarlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 otomatı abuse etmeyen çalışanlarınızın olması ne güzel. ha pardon ısmarlardım demişsin paralı yani. lafımı geri aldım. (madem öyle niye yazıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Çok uykum geldi yea sabah canavar gibiydim ne oldu iki dolu gördük yağmur gördük uyku geldi bak. Bi yarım saat şekerleme yabiim bari :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Dur yemekten sonra emmimgile gideyim de mahalledeki son dedikoduları öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Kahrolsun bu thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Burun kırığı aslında o kadar da kötü bişi değilmiş. 10 gün de rapor çakarım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Csde kirdilar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 iyiles, bidaha kiralim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Evde tirbuşon yokmuş da şarabın mantarını ittire ittire şarabın içine düşürmek zorunda kalmışım gibi bir sıkıntı var içimde. Allam sen hayır et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Simdi benim de yalanlara inanmaya ihtiyacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yen taşındığım evin suyu için otomatik ödeme talimatı vermiştim 10-15 gün önce. su 38 geldi kredi kartına bi baktım 118 çekmiş banka... sonra karşılaştırdım tesisat numarasını 8 haneye 0 ekleyerek tamamlayınız diyodu göt garanti ben başa yazcağıma sona yazmışım sıfırı, bu sayede başkasının faturasına otomatik ödeme talimatı verip ödemiş oldum. ulan allahsız 118 liralık su mu kullanılır amk. beleş olacağını hissettinde tanker mi çektin kapının önüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ivy said: Evde tirbuşon yokmuş da şarabın mantarını ittire ittire şarabın içine düşürmek zorunda kalmışım gibi bir sıkıntı var içimde. Allam sen hayır et. öyle durumlarda şarabı bir ayakkabı teki ile de açabiliyoruz gerçi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kızlı ortamlarda yapılır şu ayakkabıyla şişe açmak. bi de bakıyomuşsun çorabın delik veya beyaz çorap olmuş siyah falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kızlı ortamda yapmadan önce evde bir kaç farklı ayakkabıyla kendi kendine denemek lazım gelir gibi. biz zamanında sahilde açacak bulamayınca bizim oda anahtarıyla denemiştik =/ sonuç: şarap açılması - check anahtar kırılması - check sahilde zorunlu sabahlama - check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ayakkabı olayı basit gözüküyor. İlk denemede fail olunur mu ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sen bi evde dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 tirbüşon yoksa açıyorum bi şekilde mühendisim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sabahki sis nereye gittiyse orda kalsin uyuz oluyom sise adam gibi yagmur mu yagiyo kar mi yagiyo ne yagiyosa yagsin sis ne la ılık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 saka bir yana harbiden sis ilikliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar