Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Saeros said: de ayrı yalnız yanlız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BOOOOOM fug sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sonra bana dedi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Civcivhead said: Saeros said: de ayrı yalnız yanlız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Akhlaur said: Civcivhead said: Saeros said: de ayrı yalnız yanlız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 çok mu yoruldum ne her yerim ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Saeros said: de te ayrı yalnız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... fix'd adam de yazmamış zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 teki bozuk kulaklıkla müzik dinlemek nasıl bir zulummuş rabbim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 2 sene önce 80 liraya bimeks den aldığım kulaklık şimdi 200 lira lan ne saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 off sabah sabah ne güldüm ya, aynı müşteriden 6 mail gelmiş: 1)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 2)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 3)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 4)bahama lip pencil 5)bahama lip pencil 6)bahama lip pencil başka hiçbir şey yazmıyor mailde hahahahahahaha BAHAMA LIP PENCIL BAHAMA LIP PENCIL BAHAMA LIP PENCIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sektör değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tam zıttı abi çok eğlenceli sektör buraya gönderilen "ACCCCCCCCİLLLLLLLLLLLLLLLL" "BEYENMEDİM" maillerini atsam karnınız ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pati wassap grubunda paylaşıldı senin site. bizimkiler trolluyordur seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: off sabah sabah ne güldüm ya, aynı müşteriden 6 mail gelmiş: 1)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 2)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 3)bahama satin lip pencil siparis etmek istiyorum 4)bahama lip pencil 5)bahama lip pencil 6)bahama lip pencil başka hiçbir şey yazmıyor mailde hahahahahahaha BAHAMA LIP PENCIL BAHAMA LIP PENCIL BAHAMA LIP PENCIL dhsadjkhaskdjh ahahahaha çok istemiş ne yapsın ya atsana matrak maillerden buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: Saeros said: de te ayrı yalnız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... fix'd adam de yazmamış zira o de eki ayrıldığı zaman sertleşmeye uğramıyor abi. dalgasına düzeltiyorum böyle ama sonra beni uzatmak zorunda bırakıyorsunuz sıkıcı bir insan gibi hissediyorum kendimi. şimdi biri gelicek zaten sıkıcı bi insansın haha yazıcak kanlı bıçaklı olucaz. sinirlenince çok sinirleniyorum o yüzden lütfen beni rahat bırakın. http://2.bp.blogspot.com/-kkMhbtDC32s/UAPdYAUmhpI/AAAAAAAABn8/ouvFmAvGVvc/s1600/tumblr_ltq9i6nGDm1qgj0q7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 off ellerim titriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sıkıcı bir insansın zaten, HA HA http://www.littlestuffedbull.com/images/comics/haha082109/haha-cap164.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zipzip said: Kedi klavyenin üstüne çıkıp canlı yayın başlatmış sabah. Yavaş yavaş ele geçirmeye başlıyolar evi, beni, hayatımı sagsd sende beyaz kedi var. onu bana ver cok asil zaten. senin o varos evine yakismiyor. birak cekip cikarayim onu o köhne yerden. kedinin durusu bakisi herseyinden elitlik akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Saeros said: Dworgian said: Saeros said: de te ayrı yalnız biraz dikkat edersen.. teşekkürler..... fix'd adam de yazmamış zira o de eki ayrıldığı zaman sertleşmeye uğramıyor abi. dalgasına düzeltiyorum böyle ama sonra beni uzatmak zorunda bırakıyorsunuz sıkıcı bir insan gibi hissediyorum kendimi. şimdi biri gelicek zaten sıkıcı bi insansın haha yazıcak kanlı bıçaklı olucaz. sinirlenince çok sinirleniyorum o yüzden lütfen beni rahat bırakın. http://2.bp.blogspot.com/-kkMhbtDC32s/UAPdYAUmhpI/AAAAAAAABn8/ouvFmAvGVvc/s1600/tumblr_ltq9i6nGDm1qgj0q7.jpg ama ben de geyik yapmıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben de geyik yapıyorum zaten abi. şaka olsun diye bişeyler yazıyorum böyle ama sonra beni uzatmak zorunda bırakıyorsunuz sıkıcı bir insan gibi hissediyorum kendimi. şimdi biri gelicek zaten sıkıcı bi insansın haha yazıcak kanlı bıçaklı olucaz. sinirlenince çok sinirleniyorum o yüzden lütfen beni rahat bırakın. http://gifgalaksi.com/upload/bd5ab87efc49f6af3cd3c72f96256862.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sıkıcı bir insansın zaten, HA HA http://www.littlestuffedbull.com/images/comics/haha082109/haha-cap164.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Seele said: sende beyaz kedi var. onu bana ver cok asil zaten. senin o varos evine yakismiyor. birak cekip cikarayim onu o köhne yerden. kedinin durusu bakisi herseyinden elitlik akiyor. nah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 terbiyesiz sfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Her şeyim abi o benim. Baya oğlum gibi seviyorum Serkan sağolsun. Çok yaşanmışlığımız var onla. Ne badireler atlattık. Ayrıca hiç bi kedimi veremem ben sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar