Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün Akasya'da sinemaya gittim. Bana Masal Anlatma adlı vasat komedi filmini izliyordum. Yanımda oturan hırbo olur olmadık şeylere öyle abartılı gülüyordu ki (ince tiz kahkaha çığlıkları, diz dövmeler!!!, "haha!haha!"lar...) resmen filmden soğudum. Güleceğim vardıysa da kaçtı.

Arkadaşla filmden çıktık yürüyoruz. Film hakkındaki görüşümü sordu ve yanımdaki adamın ne kadar itici olduğunu ve beni film boyunca ne kadar irite ettiğini söyledim.

Ağzının ortasına vurmak için hala geç olup olmadığını, dönüp adamı bulsam ve bir tane patlatsam rahatlayıp rahatlamayacağımı sordum.

O sırada iki önümde yürüyen biri bana döndü. Meğer önümdeymiş adam. Kızgın bakışlar attı ben de bakışlarını tehditkar şekilde karşıladım.

Normalde bebekyüzlü bi tip olduğum için bana palazlanır millet. Adama nasıl bir ifade ile bakmışsam döndü ve tırıs tırıs kaçtı benden. ahsdufhasduhaf
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Dün Akasya'da sinemaya gittim. Bana Masal Anlatma adlı vasat komedi filmini izliyordum. Yanımda oturan hırbo olur olmadık şeylere öyle abartılı gülüyordu ki (ince tiz kahkaha çığlıkları, diz dövmeler!!!, "haha!haha!"lar...) resmen filmden soğudum. Güleceğim vardıysa da kaçtı.

bu tip durumlarda nezakti elden bırakmadan "az sessiz" demiyor musunuz?

yoksa adamda "az sessiz" desen "ne var emüeeaa" diye cevap verecek tip mi vardı lkasjdkas
Mesaj tarihi:
Bende biraz sorun var o konuda. Gayet kibar söylediğim şeyleri net ve sert söylüyorum ahahah. Sesimi inceltip pembeleştiremiyorum :D

Millet çok öfkeliyim sanıyor ama aslında çok sakin söylemiş oluyorum falan. Arkadaşlarım hep eleştirir beni bu konuda, "olm o nasıl ses tonu ya.." falan diye.
Mesaj tarihi:
Hatta bir keresinde otobüste(500T hattı, bilen bilir) iki koltuğun 1.5'unu kaplayarak oturmuş bi adamın yanına oturacaktım. Önce kalan 0.5lik kısma oturdum. İnsan olan toparlanır. 10 saniye geçti, adamın suratına bakıyorum direkt olarak, oralı olmamıştı.

Sonra kendi kendime düşündüm, acaba adamın bacağı mı sakat diye. "Abi bacağında bi sakatlık mı var?" dedim. Ciddi ciddi sormuştum ama. "Hayır yok!:X" yapıp çekmişti. "Sakatlık varsa kalkayım rahat rahat otur diye söyledim." diye uzattım. :X diye baktı önüne döndü. Kinayeli söylediğimi düşünüp sinirlendi adam hahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...