Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Sen geç cevap verince başkasına yöneldi
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Dün çalışmayı ektim inşallak dayak yemem onun için sdf
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 NolaxThensbane said: bayram değil seyran değil niye mesaj attı niye şimdi cevap vermiyo tey allam http://www.youtube.com/watch?v=PaghIdSJKvQ
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dünya çok sıkıcı bi yer ya neyse ki oyunlar kitaplar filan var, yoksa çekilecek şey değil
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 wrong turn 6'yi mi seyretsem pompeii'mi karar veremedim
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 pompeii baya kötü bi film abi diğerini bilmiyorum
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 yarın gel konuşalım aramızda hallederiz anlaşırız dediler kesin dayak yicem gidince
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Evlatliktan reddeden babamla 3 seneden sonra gorusup ictik. Kafam bi funya sozluk. Edik pati
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 vay anasını demek doğuştan şanslı böyle oluyormuş adam dün bisikletini çaldırdı bugun buldu karısından ayrıldı 1ay içinde 3sevgili değiştirdi bende bişeyler kaybedeyim belki misliyle gelir
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kermit said: kesin dayak yicem gidince nerde o günler
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dün Akasya'da sinemaya gittim. Bana Masal Anlatma adlı vasat komedi filmini izliyordum. Yanımda oturan hırbo olur olmadık şeylere öyle abartılı gülüyordu ki (ince tiz kahkaha çığlıkları, diz dövmeler!!!, "haha!haha!"lar...) resmen filmden soğudum. Güleceğim vardıysa da kaçtı. Arkadaşla filmden çıktık yürüyoruz. Film hakkındaki görüşümü sordu ve yanımdaki adamın ne kadar itici olduğunu ve beni film boyunca ne kadar irite ettiğini söyledim. Ağzının ortasına vurmak için hala geç olup olmadığını, dönüp adamı bulsam ve bir tane patlatsam rahatlayıp rahatlamayacağımı sordum. O sırada iki önümde yürüyen biri bana döndü. Meğer önümdeymiş adam. Kızgın bakışlar attı ben de bakışlarını tehditkar şekilde karşıladım. Normalde bebekyüzlü bi tip olduğum için bana palazlanır millet. Adama nasıl bir ifade ile bakmışsam döndü ve tırıs tırıs kaçtı benden. ahsdufhasduhaf
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ölüm döğüşüne davet etseydin adamı. Wishmaster said:
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Dün Akasya'da sinemaya gittim. Bana Masal Anlatma adlı vasat komedi filmini izliyordum. Yanımda oturan hırbo olur olmadık şeylere öyle abartılı gülüyordu ki (ince tiz kahkaha çığlıkları, diz dövmeler!!!, "haha!haha!"lar...) resmen filmden soğudum. Güleceğim vardıysa da kaçtı. bu tip durumlarda nezakti elden bırakmadan "az sessiz" demiyor musunuz? yoksa adamda "az sessiz" desen "ne var emüeeaa" diye cevap verecek tip mi vardı lkasjdkas
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi "az sessiz"'i kimse nazik algılamaz sanırım ya. Ama ben rahatsız olacağıma o olsun daha iyi sanırım, haklısın.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 gittiğin filmi dikkatli seçerek öyle insanların hatrı sayılır bir kısmını eleyebilirsin :P
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Hayır "az sessiz" i nazikçe ifade etmek mümkün. Mesela; "Afedersiniz, biraz daha sessiz olabilir misiniz?" gibi =) ben hep yapıyorum daha da "ne var lan" diyen çıkmadı
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bende biraz sorun var o konuda. Gayet kibar söylediğim şeyleri net ve sert söylüyorum ahahah. Sesimi inceltip pembeleştiremiyorum :D Millet çok öfkeliyim sanıyor ama aslında çok sakin söylemiş oluyorum falan. Arkadaşlarım hep eleştirir beni bu konuda, "olm o nasıl ses tonu ya.." falan diye.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Hatta bir keresinde otobüste(500T hattı, bilen bilir) iki koltuğun 1.5'unu kaplayarak oturmuş bi adamın yanına oturacaktım. Önce kalan 0.5lik kısma oturdum. İnsan olan toparlanır. 10 saniye geçti, adamın suratına bakıyorum direkt olarak, oralı olmamıştı. Sonra kendi kendime düşündüm, acaba adamın bacağı mı sakat diye. "Abi bacağında bi sakatlık mı var?" dedim. Ciddi ciddi sormuştum ama. "Hayır yok!:X" yapıp çekmişti. "Sakatlık varsa kalkayım rahat rahat otur diye söyledim." diye uzattım. :X diye baktı önüne döndü. Kinayeli söylediğimi düşünüp sinirlendi adam hahaha
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi ama öyle sormuşsun gibi olmuş cidden =)
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dworgian said: "Afedersiniz, biraz daha sessiz olabilir misiniz?" Bana şunu desen bağırsaklarını deşip kanında dans ederim sanırım.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 sinemayı evi sanıp bağıran çağıran biriysen derim valla. sonrasına bakarız aslkdjsal
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Önce etrafımdaki izbandutları geçmen lazım bana ulaşabilmen için ama ^_^ Bağırmalık filme gidiyorsam onlarla gidiyorum, en kısası 195 cm / 130 kilo falan.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hmmm =/ hiç öyle bir güruhla karşılaşmadım.sanırım susardım o durumda
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bugün çok enerjiğim, hava iğrenç olmasına rağmen. Tam bir sevgi seliyim.
Öne çıkan mesajlar