SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Gerçekten teknik olup da karı kız olan hangi iş var ki.. Teknik diye endüstri mühendisi işleri yapan firmaları saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 wastyrx said: Dworgian said: spor, iş, sosyallik, ders, bilgisayar, herbişey var da ondan sordum Dersi gece nöbetimde çalışıyorum. İş güç akşama kadar, 1.5 saat spor 10 dakika duş sonrası sosyallik. Günde ortalama 4 saat uyuyorum. Belli bir zaman aralığında bayılıyorum bi 8-10 saat kadar uyuyorum sonra tekrar devam neresi fazla geldi ki? ok olay sporun 1 saat uykunun 4 saat olmasındaymış demek e tabii bir de ankara. trafik az =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 düzenli olarak 4 saat uykuyu uyusam 2 aya ölürüm herhalde. Ona kestirmek diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Spor salonuyla, boks/kickboksa gittiğim yer evimin dibinde, ofisi de evin 5 dakika uzağına açtığım için trafik derdim hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ne güzel hayat =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 wastyrx said: Spor salonuyla, boks/kickboksa gittiğim yer.. bende diyorum niye ölüm dövüşü ölüm dövüşü..adam kum torbası arıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hayırlı cumalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Tatildeyken terfi haberi almak da başka keyifli be günlük. Müdürüm dayanamamış pazartesiye kadar aradı verdi müjdeyi. Tam yeni iş ararken iyi oldu uzman olarak istifa ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ahahaha plot twist oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Holy said: Tatildeyken terfi haberi almak da başka keyifli be günlük. Müdürüm dayanamamış pazartesiye kadar aradı verdi müjdeyi. Tam yeni iş ararken iyi oldu uzman olarak istifa ederim. ne hainsin ya aslkdjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Günlük bugün cuma namazında neler oldu bir bilsen :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Çift santraforlu camiye mi gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ne çok cıkarılacak maden var günlük kimbilir.. http://i.imgur.com/AAdJzY2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 son kareyi koymayi unutmussun http://ideaschema.net/wp-content/uploads/2013/06/Screen-Shot-2013-06-18-at-10.09.42-AM-189x300.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bugun bitti ankara ve iş içimde resmen insanlık varmış, ağlaya ağlaya veda mesajları atıyorum çok şükür mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ridone kutun dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 forgiver said: bugun bitti ankara ve iş içimde resmen insanlık varmış, ağlaya ağlaya veda mesajları atıyorum çok şükür mutluyum angaradan gidion diye mi aglion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yok yaw iyi insanlarla çalışmışım onlar duygulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 kıyamıyorsan günlüğe gelme kardaş burda community feeling yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 içmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 off canim deli gibi sigara istedi bu gece ama evde olmadigindan icemedim bi an kendimi ikna ettim tekrar sigaraya baslamak icin sonra usengecligimden yea birak yat uyu dedim umarim yarin canim istemez ayni sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bayram değil seyran değil niye mesaj attı niye şimdi cevap vermiyo tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar