Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bana yolla metni bu gece çevirip atabilirim direk eğer benim seviyemdeyse. paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Saeros said: wow'da toplam 676 gün oynama sürem varmış, ibretlik blizzard'da işe falan mı girsem rekor sendemiydi poptamıydı lan bi ara yarıştırmıştık onları askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: bana yolla metni bu gece çevirip atabilirim direk eğer benim seviyemdeyse. paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çevirmeyeceksin yavrucum direk yapacaksın ^^ Çevrilecek olsa ben de çeviririm :( Konu, kim yazacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yahu gidip şu serverdan vip üyelik alasım geldi. her akşam her akşam 13 15 sıra mı beklenir. nir sürü de zibidi var. atsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 haftalardır mesaj kutum dolu. bekliyorum birisi konu açsın, bi konuda mesajımın altına yazsın kutun dolu diye ama yok. şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 AAAAAAAAAAEEEEEEEEEEAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yine istifa edemedim lan yeni pozisyona geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 iyi yapmışsın zıp zıp başka işyeri iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 başkasından duyunca tiksinç geliyordu da ankaranın en güzel yanı istanbul'a dönüşüymüş hakkaten öyle 1-2 günlüğüne gidip geri dönünce anlamsız geliyormuş bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 jacabo said: yine istifa edemedim lan yeni pozisyona geçiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ders calismaya baslamak icin motivasyona ihtiyacim var. Rocky mi izlesem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bence yarin tembel adam sevmiyordur. bu yeterli gaz vermiosa artık yapacak bir şey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Sunu okuduktan sonra YL tezine yetecek kadar ders bile calisabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paper yazmak için 6da kalkıyorum ya, çok tatlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Gideyim de bi kitap alayım ya ders çalışacağım bende :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 wast senin günler 48 saat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 O_o ? Dworgian said: wast senin günler 48 saat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 spor, iş, sosyallik, ders, bilgisayar, herbişey var da ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bence hepsini diyor ama hiçbirini yapmıyor şişman fakir bir şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ya sosyallik dediğine falan bakma bunun, anca kendini dağa bayıra vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aahahahahaasdkldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tam bir hafta oldu hala yeni başvurudan ses yok. evde oturmak iğrenç. eleman arayan var mı beyler çaycı maycı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 zaten angarada ne sosyalliği en fazla otobüste. cinsel hayatıda dirseğinin teyzenin kalcasına değmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mülâkat iyi geçti. 1-2 aya turkish technic'te başlarım işe. Adam bizim kurumda pek kız olmaz dedi bana. Muhabbetin oraya nasıl geldiğini sormayın...... (turkish technic = thy'nin teknik kısmı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dworgian said: spor, iş, sosyallik, ders, bilgisayar, herbişey var da ondan sordum Dersi gece nöbetimde çalışıyorum. İş güç akşama kadar, 1.5 saat spor 10 dakika duş sonrası sosyallik. Günde ortalama 4 saat uyuyorum. Belli bir zaman aralığında bayılıyorum bi 8-10 saat kadar uyuyorum sonra tekrar devam neresi fazla geldi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar