SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 'Kazancın niteliği Gelir Vergisi Kanunu’nun 65’inci maddesi uyarınca; bir faaliyetin serbest meslek faaliyeti olup olmadığı, faaliyetin; - sermayeden ziyade şahsi mesaiye, ilmi veya mesleki bilgiye veya ihtisasa dayanması, - bir işverene bağlı olmaksızın şahsi sorumluluk altında kendi nam ve hesabına yapılması, - devamlı olması, unsurlarını taşıyıp taşımadığına bağlı bulunmaktadır. Bu nitelikteki faaliyetlerin devamlı olarak yapılması durumunda tutarı ne olursa olsun elde edilen kazancın serbest meslek kazancı olarak beyan edilmesi gerekmektedir. GVK’nın 82’nci maddesi uyarınca, arızi olarak yapılan serbest meslek faaliyetleri dolayısıyla tahsil edilen hasılat ise arizi kazanç niteliğindedir. Arızi serbest meslek kazançlarının 2013 yılı itibariyle 21.000 TL’si gelir vergisinden istisnadır.Bu tutarın altındaki kazançlar için beyanname verilmemektedir.' kaynak: http://www.vergidegundem.com/tr_TR/blog?blogid=1419528 sana açacağın hukuk davasında 'lan gavat vergilendirdin mi sen bunu' demezler zaten ama şayet şikayet edilirsen -hangi manyak şikayet edecek?- süreklilik unsuru yok dersin. en olmadı arızi kazançtır belirlenen limitin altındadır dersin. aç sen aç dava aç. adamlar kalabalıkmış dövmen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Wishmaster said: Beklediğim telefon geldi. Cuma günü görüşmeye çağrıldım. Hadi hayırlısı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: ya freelance olunca vergi falanda vermiyosun ya sonuçta sanırım o işte yaş gibi bilmiyorum tabi detayını avukatla konuş sonra sana patlamasın "sen gel bakayım bu kazançları bir anlat" demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya avukatım ben yazdım o kadar niye iplemiyosun beni biladel! tamam stajyer avukatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi nickinden belli olmuo ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Nicki daha çok itlik ve serserilik peşinde koşan birine ait gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 söyledim nicki banlanan accountumun adıyla değiştirip Pıtık yapın diye sorun çıkardığı için yapamıyorlarmış. Pıtık daha bi business'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yok ya bu daha iyi. pıtık ne lan lkjsdlksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 olm okulu falan sabote etsem ya da hocayı dövsem nolur ya bi kerecikten bişi olmaz bence amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 çük kadar boyunla alırlar aşağı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 22 gün kaldı istifa etmeme. çok korkuyorum eşkıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: çük kadar boyunla alırlar aşağı seni abi ahaha böyle sinirli şirin gibi dolanırken senin yorumları görünce kendime geliyorum çok sağol ahfdgfdgfdg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 asıl seni sinirli şirin gibi gören hocanın kendine gelmesi lazım bu işte bi terslik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 wow'da toplam 676 gün oynama sürem varmış, ibretlik blizzard'da işe falan mı girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 işsizlik mayışını hak etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 400 gun daha oynasan yurtdisinda isci statusunde dovizli askerlige hak kazanican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Saeros said: wow'da toplam 676 gün oynama sürem varmış, ibretlik blizzard'da işe falan mı girsem naptin olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim o kadar okula gitmişliğim yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Acaba yanlışla balkondan falan mı düşsem ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ivy said: Acaba yanlışla balkondan falan mı düşsem ya? rapor lazim mi ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Akıl lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ÇOK BASİT İKİ TANE SORUM VAR. DÜZGÜN BİR İNGİLİZCE İLE CEVAPLAYANIN HESABINA -TOPLAMDA 2 SAYFA OLACAK- TAM TAMINA 50 TL TÜRK LİRASI YATIRACAĞIM ^^ Sorular da şöyle yok işte yaratıcılık sizce nedir, vay efendim sizce en iyi product, service nedir falan. Basit yani ^^ Allam umarım hocam patiye üye değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 2 sayfaya 50 lira olmaz ivy. kaç kelime var? ben 1000 kelimeyi 75 liraya çeviriyordum daha geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Toplamda 750 kelime ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar