NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hako yazın motor turu yapalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 büte kaldık iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 NolaxThensbane said: hako yazın motor turu yapalım mı Uydurabilirsek yapalım çogzel olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 wastyrx said: Ankara biraz daha büyük köy, gerçekleri değiştirmiyor bu. İzmirden gelen köylüler oha ne kadar düzenliymiş falan diye göz yaşı döküyor burada. Resmen liseli bebeler gibisiniz ya işi gücü içeyim karı kız keseyim izmir güzel şehir ya ortam varcılar hesabı. Okumaya gelmiyonuz olm iş güç hayat abi kız arkadaşım izmir'de üniversite öğretmeni, ankara'da da başladı şimdi, öğrenci kitlesinin farkı direk belli oluo kljadlkasj izmir relax raat ortam işte. dert tasa yok. paso goygoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: dedin mi lan! DEDİN Mİ!!! sen ankara için "iyi" mi dedin lan asdkasjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 wastyrx said: Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar, sen de dedin lan geldiğinde iyiymiş buralar diye hatta Bu aralar döğüşecek adam arıyorum hepinizi döverim yemin ediyorum bak.....,,,,,,,,,...... öyle ya katılıyorum fikirlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dworgian said: senko said: dedin mi lan! DEDİN Mİ!!! sen ankara için "iyi" mi dedin lan asdkasjh ahaha bisiklet için iyi abi yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sdşsadksaş ben yakında gidiom sonunda ankara'ya oh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 naptın ev işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 evi aldık, 1.3k tl morgıç var işte bi süre. nerede? dicen, konutkent ötesi ama o uzaktaki yerleşim yerinin berisi fln bir yerler işte daha anlamadım tam çok değişmiş ankara ben gideli beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ankaraya gittiğine seviniyorsan ya kız vardır ya da çok iyi iş başka bir nedeni olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hadi hayırlı olsun. konutkent ötesi ise yaşamkent flndır. 1.3k bişi değil yine. ben de düşünüp duruom mu alsam mı almasam mı diye burda ev. bi taraftan bekar adamım aq napcam ev alıp diom bi taraftan alıyım dursun yatırım diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 alma ev fln bekar halinle neyine gerek hayatın ne çıkaracağı belli mi kalkar başka şehre, ülkeye gidersin ondan sonra kim uğraşacak ankaradaki evle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bekarken alacaksin abi evi evlendikten sonra alinca kadin hak iddia ediyo. bokumu yesin afedersinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bingildak said: ankaraya gittiğine seviniyorsan ya kız vardır ya da çok iyi iş başka bir nedeni olamaz evcimen ve doğma büyüme ankaralı bir çiftiz. sakinlik seviyoruz. evimiz güzel olsun, paramız daha iyi yetsin fln derdindeyiz. ikimiz de 5k+ kazansak ankara'ya gitmezdik tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kermit said: bekarken alacaksin abi evi evlendikten sonra alinca kadin hak iddia ediyo. bokumu yesin afedersinizde işte o kadar para kazanamadıysam demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yok istanbuldan alcam da bizimkiler al al diyip duruo bizimkilere de dedim bekarım napcam evi diye evlen o zaman diyorlar fuckin family logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: hadi hayırlı olsun. konutkent ötesi ise yaşamkent flndır. 1.3k bişi değil yine. ben de düşünüp duruom mu alsam mı almasam mı diye burda ev. bi taraftan bekar adamım aq napcam ev alıp diom bi taraftan alıyım dursun yatırım diom kermitin dediği senin için %1000000 doğru. evini al. 3+1 al. sonra boşanmak fln gerektiğinde "yarısı benim" diyemesin kadın. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Niye 3+1 diosam. 5+1 al. Hatta yalı al direk. 3+1 ne senin için peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 para varsa ev al satarsın kiraya verirsin yıkılmadıkça zarar etirmiyor ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 harcamak daha zevkli ama işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: hadi hayırlı olsun. konutkent ötesi ise yaşamkent flndır. 1.3k bişi değil yine. ben de düşünüp duruom mu alsam mı almasam mı diye burda ev. bi taraftan bekar adamım aq napcam ev alıp diom bi taraftan alıyım dursun yatırım diom Arsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 chrome said: Arsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: harcamak daha zevkli ama işte :) hazıra dağ dayanmaz senko unutma bunu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yer bilmiyoruz ki arsa için bi ara niyetlendim yalova'dan kapatıyım diye, şirkettekilerle birleşip sağlam kapatcaktık hatta, bi baktık fiyatlar uçmuş gitmiş, parsel parsel ele geçirmişler. şu an köprünün ayaklarının olduğu yerler öyle fahiş fiyatlara gidiyor ki... işte zamanında bilcen daha köprü yapılmadan kapatcan oraları, da nası nerden bilcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar