Shean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kermit said: bide yatakta kakan gelsin o zaman düşüncelere dalarsın işte. düşünmeden salarım. kakam daha önemli.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 filtreli makina ise zamanlayıcısını kursan da o kahve öyle gece açıkta kalırsa bayatlar, kokusu aroması azalır. kapsüllü makina alman lazım.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Offf hayat bu kadar zor olmamalı :(((((((((((((((((((((((
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 imamizer said: filtreli makina ise zamanlayıcısını kursan da o kahve öyle gece açıkta kalırsa bayatlar, kokusu aroması azalır. kapsüllü makina alman lazım. nescafenin dolce gusto mu ne, o serisi süper ya. ama onlarda da timer yok. olsun. benim timer derdim yok gerçi. d.günüm de gelio. bilin istedim asjkldklasj
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi o kadar mı vaktin sıkışık. 2 dakkada filteyi kahveyi suyu koy düğmeye bas git sıçmaya. sen çıkana kadar bitmiş oluyor zaten.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Hem ayrıca; If the idea of messing around with capsules or coffee beans is too much to cope with in the morning, you can't go wrong with a filter coffee machine. Morphy Richards's Accents coffee maker is simple to use, makes up to 12 cups and keeps the pot warm for several hours. It also has a timer function, so you can set it to greet you with a cup the instant you step out of bed. demişler demek ki bayatlamaz :D
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 imamizer said: abi o kadar mı vaktin sıkışık. 2 dakkada filteyi kahveyi suyu koy düğmeye bas git sıçmaya. sen çıkana kadar bitmiş oluyor zaten. yok benim timer derdim yok. alabilirsiniz bana dolce gusto hediye fln
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kermit said: kahveninde icine sictiniz aferim geldi elitist. hastasıyım, "hede hödö böyle içilir" cilerin =)
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yoo ben sadece isemeli sicmali muhabbetin icinde kahvede gectigi icin yazmistim karabiber tuz got oldun sus
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ben sadece geyik yapıyordum, konu nasıl buraya geldi
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kermit said: yoo ben sadece isemeli sicmali muhabbetin icinde kahvede gectigi icin yazmistim karabiber tuz got oldun sus sadjkhaskjh taam peki abi. zaten elitist tepkiyi esh den bekliyordum ben de
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ivy said: Ben sadece geyik yapıyordum, konu nasıl buraya geldi çünkü nescafe dolce gusto çok güzel
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Holy said: Evden çalışan tüm insanlardan nefret ediyorum. Hepsinin maaşının %0.5'ini bana vermesi lazım bence. Bir gün evden çalışırsam köpek alıcam mesela, vatana millete bir hayrım dokunacak. Belki insan da alabilirim. Ben ister evden, ister ofisten çalışabiliyorum ama sahaya adam lazımsa dolanmam gerekiyor arada bir :3 Yeni ofisim çogzel ama ev en iyi ya çıkacağım 4 gibi sıkıldım sdf tamam vurmayın ölürüm köşede ben
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bulaşıkları fairy platinumla yıkadım, bayağı harikaymış. Tavsiye ederim.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 wastyrx said: Ben ister evden, ister ofisten çalışabiliyorum ama sahaya adam lazımsa dolanmam gerekiyor arada bir :3 Yeni ofisim çogzel ama ev en iyi ya çıkacağım 4 gibi sıkıldım sdf tamam vurmayın ölürüm köşede ben şş sen patron değil misin? bizlerden işe alsana birilerini. mesela bana 7k versen aylık yeter.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Valla şuan patron muyum ırgat mıyım belli değil. Şirket evliliği gibi bişi yaptık ama bizim şirket sessiz ortak gibi duracak anladığım kadarıyla Ha her türlü suyunu çıkarıp posanı köşeye bırakırdım 7k maaş vermem için sana ^_^
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 zipzip said: Bulaşıkları fairy platinumla yıkadım, bayağı harikaymış. Tavsiye ederim. GÜNLÜĞE YAZILACAK ŞEY Mİ BU BANLADNINIZ HOŞÇAKALNIN...
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Zipzip bana ayıpçı öm atıyor sayeros banla bence de
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 wastyrx said: Valla şuan patron muyum ırgat mıyım belli değil. Şirket evliliği gibi bişi yaptık ama bizim şirket sessiz ortak gibi duracak anladığım kadarıyla Ha her türlü suyunu çıkarıp posanı köşeye bırakırdım 7k maaş vermem için sana ^_^ sen 7k ver, ben ırgat gibi çalışırım ya np. zaten öyle parayı oturan adama vermezler. niye versinler. verirler mi? versen ya? kljdasklj
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 2 gün tatil,oh oh oh. Bol uyku, bol film, bol dizi. Hmmpsss
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ohh 4 gündür ekmek almak haricinde evden çıkmadım gece yollar buzlanırsa bahane olur kursada gitmem
Öne çıkan mesajlar