senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 naptın abi anteras leş ötesi ankara da next level, gordion, panora dışındaki avm'ler yalan. kenpark cepa armada mid-tier'de ama antares 365 acity gibiler direk leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 1 sene önce gitmiştim yemek katı baya kötüydü hiç bir şey değişmemiş ya avmden bir bekletim yok hepsinde aynı mağazalar zaten bi bakayım dedim bakmaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 lütfen biraz daha avmlerden bahsedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 next level mesela bomboş mağaza girmeye çekiniyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 nesi var lan avm nin alışveriş yapıyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ankara da yeterince uzun süre yaşayınca hepbi bi anlam bir kişilik kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 giyim sektörü çok fena patlıyacak ben stok yapıyorum walla bu kadar mağazayı döndüremiyorlar sene de 2 zam yapıyorlar neredeyse ürünlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bu nasıl bi rüzgar ya ev başımıza yıkılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yagmur yagiyor duygusala baglayacaktim unuttum ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sabah sabah yatakta uzanmış keyif yapıyodum sonra deprem oldu thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Öğlen tatilimde bislet süreceğim sanırım her şeye yetişmek zor zanaat azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sevgili günlük, Bugün yine yoğurtlu iskender yerken içecek tercihimi ayrandan yana kullandım ve yine bitmek bilmeyen "AMA ZATEN YOĞURT VAR?:)))))" tepkilerine maruz kaldım. Sevgiler Emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ooo günlük naber kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bisleti sürdüm duj aldım fiberciler geldi ıslak ıslak karşıladım adamları bi garip baktılar :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 beyler beyenler gelistirdigim proje corporate office tarafindan bu seneki 5 brand success stories arasina girmis :)-D sevindirik oldum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Yarın C# finalim var. Bense The Polar Express filmini indiriyorum. İlgilerimiz ve gerçekliklerimiz bu kadar mı ters olmak zorunda be hayat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu yılı da beğenmedim, bakalım seneye nasıl geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Doruk (tu) Doktorum gelmiş bi öğlen yemeği yicez bugün :3 Bir de bazıları da gelse de tadından yenmese.........,,,,,,,,,,............ Hani hep biz gelmesek........,,,,,,,,,,,,........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 senko said: Emre333 said: yeter ulan yeter, bir daha aynı hataya düşmeyeceğim. proje çalışması mı dedi hoca? en az 6 kişi mi dedi ? zkeceksin hoca o işi diyeceğim önce. 3 kişiden fazla herhangi bir proje grubunda bulunmayacağım bir daha. yetiştiremezsem de ben yetiştiremem, sen yaptın mı, sen baktın mı, sen şurayı yapla uğraşmaktan daha iyidir. human managment için güzel practice'ler bunlar. ama herkeste human managment skill'i olmayabiliyor. dedi tembel master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 müdüre istifa edeceğimi söyledim, yarın genel müdür toplantıya çağırdı bu sefer bitiyor sanırım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Eeee şimdi ben geri döndüm de, yazacak bir şey bulamıyorum. Bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 buraya yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ty life http://oi57.tinypic.com/141imuh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Öğleden sonra sıçtığımın resmidir. Sen git firmanın tüm yıllık ekstresini muhasebeci diye ithalat sorumlusuna gönder. Tüm maaşlar reveal olmuş. Firma patronu çıldırmış. Müdürü istiyor, başka kimsenin telefonlarını açmıyor. Müdür geldiğinde ggwipe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 uzun zamandir gormedigim kizin biri beni gotumden tanidi bugun squata devam mi yoksa kenara kivrilip aglasam mi bilemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar