Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Theridone said: Mojito seven arkadasimi ozledim sşadaşdksaşd Theridone said: Seni de ozledim <3 kıyamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Laurelin said: kesin kararimi verdim, seneye subat gibi defolup gidiyorum bu ulkeden tabi 1 sene daha sabredebilirsem bu kadar gerizekaliya ve sosyal izolasyona. aptal bir multeci kampinda 1 sene kadar kalmam gerekicek ama olsun, altin kafeste hapis olmaktan iyidir. hicbirsey veya hickimse kalmadi artik burada benim icin, sifirdan baslamak en guzeli. Taylanda gidip TMT ye katılalım gel :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 almazlarki beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ne anladın tmtden bilmiyorum da Tiger Muay Thai'ye katılacağız herkesi alıyorlar sıkıntı yok. Sen Afrodit olursun ben Hulk ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.muaythaigalaxy.com/images/ARTICLES/2013/06_Juin/130611-Nongtoom-fairtex.jpg nong toom u uzakalstirmislardi aktif muhai thai den ondan dedim :P en son antranorluk yapabiliyordu ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Öğrencisin sen pro değil, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hayat çok zalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yoo değil sen möösün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 absolutli no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sabah 7 de kalksam, bir mail gelmis olsa, ders iptal olmus olsa. bir daha uykum geldiginde bilgisayari filan hic kapatmadan direk atliycam yataga. yine uyuyamadim. bu viskilere de su mu katmislar ben boyle etkisiz sey icmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sabah kalkmasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gunes acti sonunda la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya birak 40 kusur derece disarisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hava çok basık ya kaç gündür negatif akımlar alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sıkıntıdan askiyi trollüyorum günlük. Canım sıkkın zaten senkoyu getirin bana bi döveyim =.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bugun de sacma sapan sandvic yedik gunluk. Eve memur misali 6'da gitsem de gece 2'lerde yatmayip kendime yemek neyim hazirlasam negzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 SELE KAPILDIM YAZ DEDILER POLO YAKA GIYELIM DEDILER YERDE 30 CM SU VAR BU NASIL YAZ BU NASIL HAZIRAN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 di said: Bugun de sacma sapan sandvic yedik gunluk. Eve memur misali 6'da gitsem de gece 2'lerde yatmayip kendime yemek neyim hazirlasam negzel olcak. Sen yapamıyorsan hanım yapsın abi yok mu oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ne işe yarıyorum lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dün yanıyordum bugün üşüyorum, hep yanmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 havalar çok sıcak ne yapsam ne etsem sürekli terliyorum, bi de sinek sokup duruyor deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 günlüğe yazı yazıyorum ya o derece vahim durum sdfs. yine bir cuma günü terkedildik anasını satayım. sabahlanan bir cumartesi günü ve bütün gün uyuyarak geçecek muhtemelen. bari pazartesi terkedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bu devirde internetsizlik çok kötü bir şey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 wastyrx said: Geçmiş olsun karşim. Ramazandan sonra izmire gideceğim ben var mı gelen? bu adama inanmayın. herkese benzer şeyleri söyleyip sonra "yeaaa iş çıktı gelemiyorum " diyor. 6 aydır istanbula gelecek mesela, hala gelecek. yürüyerek bile o kadar sürmez, artık nası geliyorsa. hımpmpffsss >| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Red said: günlüğe yazı yazıyorum ya o derece vahim durum sdfs. yine bir cuma günü terkedildik anasını satayım. sabahlanan bir cumartesi günü ve bütün gün uyuyarak geçecek muhtemelen. bari pazartesi terkedin. geçmiş olsun birader. pazartesi öyle işe gitmektense, 2 günde toparlayıverirsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar