Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Creus said:

Tarihe not düşmek adına bunu buraya not ediyorum, tam bir sene sonra gelip süreci değerlendireceğim tekrardan. Hepinizi yeneceğim, ilk bırakılan değilim, sonda olmayacağım. Beni bırakandan daha iyi olacağımı o da biliyor ama konu bu değil, olmamalı da zaten. Sidik yarıştırmıyoruz.

Hayat bu, gelip geçerken kimin yanında duracağımızı kendimiz seçtiğimizi sanıyoruz ama seçemiyoruz.

Seçimler içinde boğulun, ben boğulmayacağım.

Bir yıla gerek kalmadı bile hehe, belki biraz aceleci oldu ama oldu.

Afferim lan bana.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

aileler modern fakat gelenek diye salak saçma şeyler yapılıyor. kız istemek ne amk ya, sene olmuş 2015. nişan zaten saçmalığın daniskası, sıfır samimiyet elalemi yediriyorsun. ailelere siz karışmayın dedik, nişan istemiyoruz da hem fikir olduk, nişana harcayacağımız parayı balayında yiycez dedik. onlarda napıyorsunuz yapın dedi. ehu.

ben niye seni evli biliyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

aileler modern fakat gelenek diye salak saçma şeyler yapılıyor. kız istemek ne amk ya, sene olmuş 2015. nişan zaten saçmalığın daniskası, sıfır samimiyet elalemi yediriyorsun. ailelere siz karışmayın dedik, nişan istemiyoruz da hem fikir olduk, nişana harcayacağımız parayı balayında yiycez dedik. onlarda napıyorsunuz yapın dedi. ehu.

evlililk denen en baba ritüeli ve geleneği sorun olarak görmeyip ona dair diğer şeyleri "çağ dışı" görmek de iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi arkadaşlarımla senede iki defa görüşüyorum, onlar dışında arkadaşım yok ve başka arkadaş yapamayacak kadar diğer insanlardan nefret ediyorum. hafta sonlarımı ve tatillerimi eve kapanıp oyun oynayarak, anime izleyerek ve mastürbasyon yaparak geçiriyorum. dışarıdaki dünyayla zerre kadar ilgim yok.

böyle hayatı silkeyim lan. hayat bile denmez böylesine. işim olmasa hikikomori NEET olurdum, kendi bokum içinde boğulurdum şerefsizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Osirix said:

en iyi arkadaşlarımla senede iki defa görüşüyorum, onlar dışında arkadaşım yok ve başka arkadaş yapamayacak kadar diğer insanlardan nefret ediyorum. hafta sonlarımı ve tatillerimi eve kapanıp oyun oynayarak, anime izleyerek ve mastürbasyon yaparak geçiriyorum. dışarıdaki dünyayla zerre kadar ilgim yok.

best life in the world
Sosyal ağlarda paylaş

Osirix said:

böyle hayatı silkeyim lan. hayat bile denmez böylesine. işim olmasa hikikomori NEET olurdum, kendi bokum içinde boğulurdum şerefsizim.

beraber silksek ya, bu hayat tarzı insanın sosyal hayatında gelebileceği en düşük noktalardan biri sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...