Creus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Theridone said: Creus said: 7 yıl sonra ikimizde öyle bir şey yapmayız ya. Birbirimizden nefret ederek gelmedik bu noktaya zaten, o terbiyesizlik hiç bize göre değil. sen öyle san Yok ciddiyim ya, yani ztn ikimizde artık birer birey olarak tek başımıza kalmak, bunun nasıl bir şey olduğunu tek hatırlamak istediğimizi konuşup duruyoruz bu sürede. Belki alt metini, biriyle seni görürsem kafayı yerim bak sakın bu süreçte sevgili yapma taam mıığ kafası ama olsun : ) Ben gerçek anlamda bir süre sosyalleşeyim hatun işleri, birine sürekli bir bağlılık falan çok uzağım. Biliyorum ki o da uzak, birbirimiz varken yapamadığımız şeylere koştuk zaten ikimizde haha. Hayat cidden çılgın atıyor bu aralar, bugün patronum çağırdı ve pozisyonumu yükselteceğini açıkladı. Çok yoğun olacağım ama para olarak değecek ve iyi bir pozisyona geçmiş olacağım. Bu zamanda ilaç gibi geldi, bir süre işe tutunurum böylece. İstanbul, yenicem seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kanada'dan vatandaşlık alırsam ismimi Nathaniel olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 N8LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 pascalnouman said: hey yavrum beee bu kafalara asla ulasamıycam be gunluk :( UZAYA ÇIKAN İLK TÜRK BAYRAĞINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA VERECEKMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Sigarasızlıktan ölmek üzereyim. emenike nikotin bandımı alsaydık ne, bildiğin ter döküyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 2 tane Oracle DBA'e faceten mesaj attım düzgünce. İkisi de gördükleri halde sallamadı. Sonra topluluk önünde, biz gençlere yardım etmek istiyoruz. Lütfen bizimle iletişime geçsinler diye atıp tutuyorlar. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 pascalnouman said: hey yavrum beee bu kafalara asla ulasamıycam be gunluk :( said: Eksi 60 dereceyi gören peynirli böreğimiz yolculuk sırasında bozulmadı. Ama patetesli olsa bozulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ajsdfkajgdkadlasdallk havalar hemen zart diye ısınmasın da yeni aldigim ruzgarligi bir muddet daha giyebileyim taam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Ne güzel dertler var ya. :) mevsimler kaydı diyorlar Pascal, şansın var asdadff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Acayip bosluktayim lan, oyle boyle degil. Hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Kişiselde hızlıca bakınca, herkes boşlukta lan. Pati olarak yaşlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 gideyim de biraz kas yapayım en iyisi hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bi iyileşsem de muay thai Türkiye şampiyonu olsam negzel olur. Olmasam da dert değil ama tekrardan döneyim de sahalara sdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yaparsin abi inaniyorum ben sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 arkadaslar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 20 yıldır bilgisayar kullanıyorsunuz. Kimse de demiyor ki Caps Lock'u yazan adam ConTRoL'ü niye kısaltmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bugün enteresan bir iltifat aldım: kızın birisi ''ses tonun yekta kopan'ın sesine benziyor'' dedi. gerçekte alakası yok; ama nedense bu benzetme hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 öfff leş gibi sogan kokuttum odayı dayanamıyorum kardesim kucukken yiyemedim sogan alerji yapıyo diye acısını cikartiyorum demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 şu dönem içki işini abarttım. kendimi toplamalıyım, yoğun bir döneme giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 erken yatmama ragmen gun icersinde uyku bastırıyor ve istahim da acildi cok acaip bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abartısız bi aydır hastayım, bi gün düzelir gibi oluyorum ertesi gün yine pert. Vitamin takviyesi almaya başladım, alkolü de bi süre bıraksam iyi olacak da nasıl yapacam onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Noktalı :) virgül :) hatası :) yüzünden siteyi çökerttim daha da geri getiremiyorum :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ceykıbs sutlu kahveyi seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sozlu / evli / nisanli olupta yuzuk takmayan tum kadinlarin allah belasini... Amaciniz ne bilader? Heyecan mi ariyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Yuzuk yoksa basindan savmak icin oyle demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar