fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Gunah cikarmak gibi olmus burasi. Ev borcu kastiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi borcsuz da birsey alinmiyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Orasi oyle Kac senedir saglam duran esyalarin borca girince bozulacagi, kirilacagi tuttu. Nasil bi sanssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 mm cocuklar buyusun biz de koltuklarin yuzlerini degistirtecegiz daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben de arabaya girdim onu oduyoruz..allahtan yilbasinda almisim simdi kotu patladiydi.. hos bir onceki yilbasinda 13-14 alsaydim % 40 kardaydim ama o zaman da aklimda yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bastim istifayi!! Resmi olarak issizim mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gardaş napdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senko said: Bastim istifayi!! Resmi olarak issizim mehehe Ankara ucuz buraya taşıeehauahauas lksajdalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hayatta inanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senko said: Bastim istifayi!! Resmi olarak issizim mehehe gel izmir'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sene gecensene, esim yeni mudurunden dert yaniyo hemen her gun. Bi yerde "dayanamadim duzelttim toplantida onu oyle degil de soyle yapsak ya diye, olur dedi, sonra da geldi gitti 10 kere tesekkur etti tesekkurler bana bunu gosterdigin icin, fikrini soyledigin icin diyerek" dedi, taa o zaman dedim ki "gayet hazimsiz bi tipe benziyo, acisini cikarir bunun". Bugun olmus dedigim, performans gorusmesi sonucunda doldurulan 10 maddelik formun 2'sinde kotu olan sikki isaretlemis dingil. Gerekce olarak ustleriyle tartismasi ve bas kaldirma demis. Sonuc olarak overall'da performansi dusuk cikiyo hatunun ve bonus alamiyo bu yil. Tam boyle habersiz dovup "sonra neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorulacak tip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 son yazdığına katılıyorum abi. egosunu sevdiğimin tipi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Rasmon said: senko said: Bastim istifayi!! Resmi olarak issizim mehehe gel izmir'e gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 cunku onun bensiz uyumasina dayanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 di said: Sene gecensene, esim yeni mudurunden dert yaniyo hemen her gun. Bi yerde "dayanamadim duzelttim toplantida onu oyle degil de soyle yapsak ya diye, olur dedi, sonra da geldi gitti 10 kere tesekkur etti tesekkurler bana bunu gosterdigin icin, fikrini soyledigin icin diyerek" dedi, taa o zaman dedim ki "gayet hazimsiz bi tipe benziyo, acisini cikarir bunun". Bugun olmus dedigim, performans gorusmesi sonucunda doldurulan 10 maddelik formun 2'sinde kotu olan sikki isaretlemis dingil. Gerekce olarak ustleriyle tartismasi ve bas kaldirma demis. Sonuc olarak overall'da performansi dusuk cikiyo hatunun ve bonus alamiyo bu yil. Tam boyle habersiz dovup "sonra neden dayak yedin biliyo musun?" diye sorulacak tip... keske ingilizcede islak odunla dovmek diye bisey olsa. ekmegiyle oynamis resmen ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Theridone said: cunku onun bensiz uyumasina dayanamiyorum uyursunuz olm nolcak anahtarı veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben de seni niye bu kadar seviyorum diyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senko said: Bastim istifayi!! Resmi olarak issizim mehehe lan 1 ay aramadım istifa mı ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 iste bak basi bos biraktiniz hemen isyan etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Babasının jetini kaçırıp firar etti galiba ulaşamadım da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bilgisayarı yaptırayım diye çıktığım yoldan, msi alayım artık ya eskidi nasıl olsa, uu alienware e geçeyim msi bok, tamam lan tamam masaüstü en mantıklısı biliyorum, ya yok bendeki alet iyi zaten tamir edilir kullanırım, e o zaman ps4 le bi curved lg çakayıma kadar çıkıp, subway sandviç söyleyip, eve doğru yollanıyorum. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 selcuq cesitli kimyasallara bulasma sakın qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dur abi belki adam ilk kez rahat bir nefes almistir..hos aniden o2 filan bir anda bunyede iyi kafa yapar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Tükenmişlik sendromu mu desem burn out mu desem her neyse ondan yaşıyorum. Bugün direktörüm niye bizimle sosyalleşmiyorsun dedi (dışarıda program yapıyorlardı ben gelmek istemiyorum dedim) bütün gün aynı işyerindeyiz yeterince sosyalleştiğimizi düşünüyorum, zorunlu değilsek ben katılmak istemiyorum dedim, masada 1-2 dk sessizlik oldu. Napsam bilemiyorum lan, sürekli çakıyorum insanlara. Dün de biri arkama geldi bir şey sormaya linkedin deydim ooo iş mi bakıyorsun dedi, arkamda durup ekranıma bakmazsanız sevinirim dedim. (Benden üst level) . Manyağa çıkacak adım aq. Akıl verin montla mı sıçayım kubar mı sarayım napayım. Edit: sıkıntım iş ile ilgili, özel hayatımda sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sorun iş değil, iş dışındaki zamanı iyi kullanamamaktan kaynaklanıyor gibi. yeterince motive olup yenilenemiyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar