NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ADAM YAN DURUYOR ARKADAKI ESYALARI DA YAN YATIRMISLAR OYUNA GELMEYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 http://www.tofugu.com/wp-content/uploads/2012/02/shonen_sculpture_animation.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 http://media.giphy.com/media/hZ8bSIUwA5KxO/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b5/4c/2f/b54c2fd58cd38831902a48a54c898fa6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 when the beat drops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Resmen agzi yuzu dagildi milletin ya. Ondeki yasli teyze hareket bile etmiyo, diger kadin kafasini tutuyo. Arkadakilere dikkat bile edemedim. Bi tek adamin biri elini kaldirir gibi yapiyo kaza olacagini gormus gibi, ucuyo sonra. Bu arada GIF'i yapan, ustune yaziyi yazan malin gerzegin onde gideni orasi kesin de siz niye boylesiniz, niye boyle seyleri getirip koyuyosunuz suraya onu bi turlu cozemedim... edit : Simdi farkettim, getirip ayni basligi atmissin bi de. Insan olun lan azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 https://i.imgur.com/81SaUPt.gifv çok iyi gif be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 di said: Resmen agzi yuzu dagildi milletin ya. Ondeki yasli teyze hareket bile etmiyo, diger kadin kafasini tutuyo. Arkadakilere dikkat bile edemedim. Bi tek adamin biri elini kaldirir gibi yapiyo kaza olacagini gormus gibi, ucuyo sonra. Bu arada GIF'i yapan, ustune yaziyi yazan malin gerzegin onde gideni orasi kesin de siz niye boylesiniz, niye boyle seyleri getirip koyuyosunuz suraya onu bi turlu cozemedim... edit : Simdi farkettim, getirip ayni basligi atmissin bi de. Insan olun lan azcik. kortizon mu alıyorsun, battaniyen mi açık kaldı yine, nedir akşam akşam bu neyin hassasiyeti. sanki koyuldu da sonrasında sayfalarca gülündü de, yol yordam anlatıyor paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 di said: Bu arada GIF'i yapan, ustune yaziyi yazan malin gerzegin onde gideni orasi kesin de siz niye boylesiniz, niye boyle seyleri getirip koyuyosunuz suraya onu bi turlu cozemedim... hakkaten ben de anlamıyorum. anlayasım da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ondekinin boyun falan gitmis kesin. cok eglendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kan çıkmamış hiç, çıksaymış çok daha komik olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yaptigin okuzlugu baskasinin onamasina gerek yok, gayet ortada. Kaza oluyo, insanlar ordan oraya ucuyor, getirip ayni kafayla, ayni gerzek baslikla getirip eglence topigine koyuyosun. Ulan bi de savunuyor herif ya, neymis sayfalarca gulunmus de mi tepki gostermisim. Yarabbi sabir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 grego baya eğlence/gif konseptini anlayamadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 gif i savunmuyorum elbette, o senin öküzlüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ahah nasıl da zıp zıp zıplıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kafanız mı iyi nedir anlamıyorum ya inşallah sevdiğiniz birilerinin başına böyle bir kaza gelmez de böyle gif yapıp komik bir şeymiş gibi sosyal medyada paylaşmazlar kardeş... edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 haç getireyim mi, hep beraber yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 razzRaziel said: https://i.imgur.com/81SaUPt.gifv çok iyi gif be of ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 millet nelere güldü buralarda bu gif yanında teletabi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://45.media.tumblr.com/92668d8697f5ef93f98605abadca0cd1/tumblr_nz9z0jbPYp1tlb56zo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 alın buna gülün, ne güzel bak kendi mallığıyla gömmüş kafayı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 çok güzel düşüyor lap diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bunu ilk kez deniyor olamaz yani çok düşmüştür bişşey olmuyor herife demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bence adamın içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar